karbonhidratsız bir yaşam 💚

Unsuz yapıyorum ki zaten
Nohut unu ve patates unu kullanıyorum
Ve hayatım boyunca yapmam gerektiği için hakiki bal ve pekmez kullanıyorum
Tamamen şekersiz olduğunda yorucu olmaz mı o zaman bırakmak isteyeceksin ama balla yaptığımda da kilo veriyorum ve dediğin gibi çok sağlıklıyım o dönem hiç hastalanmadım hatta hastalıklarım dan kurtuldum bu şekilde
Canım, inan olmuyor. Sıfır şeker / sırf carb yaparsan tamamen unutuyorsun. Ben 45 gün falan yapmıştım bunu, pastanın çöreğin alası önüme gelsin dönüp bakmıyorsun. Vücud onu gıda olarak algılamıyor. Ha strafor ha o dilim pasta.

Hatta ben 45 gün sonunda kendimi ödüllendireceğim diye yedim. Zevk almak bir yana, çoook az şekerli meyve suyunun ilk yudumu ile neredeyse kusuyordum. Hemen geri bıraktım.

Resmen bağımlılığın verdiği bir haz, yoksa şekerin kendisinde albeni sıfır

süpersin. sen kaç kilosun? seni tanıyorum nickten ama necisin bilmirem :))
Bir ara benzer kilo odaklı topikde takıldık çünkü yine :D

Tatildi, gezmelerdi zıbıttım bu yaz. Şimdi 2-3 haftadır yeniden düzene girmeye niyet ettim. 65-66 çıkıyorum şu günler.

Ben normalde ömrüm boyunca öyle beskendim günde 2 öğün ve sizin anlattığınız gibi. Ama hamile olunca 7 aydan sonra birden 20 kilo aldim. Sonra verdim gibi kendi kendime ama bu kez de süt olmaz onu ye bunu ye deyip duruyorlar. Bebeğim iri bir bebek degil. Normal kilosunda bir bebek. Sanki hastalıklı gibi sacma sapan davranıyorlar. Ve suçu bende buluyorlar gibi. Öyle hissediyorum
Canım bakma sen insanlara yaa, bildiğinden şaşma. Ağzı olan konuşuyor. Sen kendin de deneyimleyip görürsün zaten.

Taze yeşillik, taze kuruyemiş hem daha bol, hem daha kaliteli süt yapar. Un da ekmek makarna da iş yok. Şeker zaten en tatlı zehir ;)

Canım bakma sen insanlara yaa, bildiğinden şaşma. Ağzı olan konuşuyor. Sen kendin de deneyimleyip görürsün zaten.

Taze yeşillik, taze kuruyemiş hem daha bol, hem daha kaliteli süt yapar. Un da ekmek makarna da iş yok. Şeker zaten en tatlı zehir :KK66:
Dogru diyosun moral oldunuz teşekkür ediyorum size. Umarım hepiniz dilediğiniz kiloya bir an önce ulaşırsınız. Tabi kii ben dee :anne:

Canım, inan olmuyor. Sıfır şeker / sırf carb yaparsan tamamen unutuyorsun. Ben 45 gün falan yapmıştım bunu, pastanın çöreğin alası önüme gelsin dönüp bakmıyorsun. Vücud onu gıda olarak algılamıyor. Ha strafor ha o dilim pasta.

Hatta ben 45 gün sonunda kendimi ödüllendireceğim diye yedim. Zevk almak bir yana, çoook az şekerli meyve suyunun ilk yudumu ile neredeyse kusuyordum. Hemen geri bıraktım.

Resmen bağımlılığın verdiği bir haz, yoksa şekerin kendisinde albeni sıfır
Elbette ki öyle ama ben sadece kendim yapmıyorum eşimde yapıyor ve en az bu kadar durdurabiliyorum onı😕 dedim ya doktorumun kontrolünde herşey

Elbette ki öyle ama ben sadece kendim yapmıyorum eşimde yapıyor ve en az bu kadar durdurabiliyorum onı😕 dedim ya doktorumun kontrolünde herşey
Yok ya bişey demedim zaten, kimseye dayatmam yok :D yanlış anlaşılmasın, sadece kendi deneyimimi paylaşıyorum.

Yok ya bişey demedim zaten, kimseye dayatmam yok :D yanlış anlaşılmasın, sadece kendi deneyimimi paylaşıyorum.
Hepimiz birbirimize yardım için deneyimlerinizi paylaşıyoruz canım ne yanlış anlaması sadece diyetim ağır ve bıraktığımda hemen kilo alıyorum yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyorum❤️ devamlı yapabilmek için

Günün son öğünü. Fırın sebze ve kinoa kısır

kkn.webp

Hepimiz birbirimize yardım için deneyimlerinizi paylaşıyoruz canım ne yanlış anlaması sadece diyetim ağır ve bıraktığımda hemen kilo alıyorum yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyorum❤ devamlı yapabilmek için
Evet, sürekli yapabileceğimiz bir beslenme şekli olmalı. Öteki türlüsü hem eziyet olur, hem de kilo al ver şeklinde döngü hiç değişmez.

ben bir bardak ayran içtim. bide dayanamadım siyah zeytinle domates yedim. tokum. 🤪

senin nasıl gidiyi. günlüğüne mi yazacaksın sadece menülerini.
Benim çok iyi şuan
Yarın günüm var ve yanımda götürmem lazım yiyeceklerimi
Menülerim sıradan benim hep aynı o yüzden foto atıyorum bir de kaçamak yaparsam paylaşırım ama

Bir de bunun hem şekersiz hem unsuz versiyonunu deneyin. Gerçekten 18 yaşa geri dönüyorsun sanki. Hem bedenin çok daha tıkırında çalışıyor, hem zihnin algısı açılıyor. Dediğin gibi enerji tavan oluyor, kolay kolayda hastalanmıyorsun.
Harikasınız öyle güzel anlatmışsınız ki şekersiz unsuz hayatı canım çekti 😂😂😂

Back
X