tabi ki varım canım bende aynı fikirdeyim..benim bu hafta yoğun olacak hiç olmazsa gündüz daha fazla uyanık olurum..ben bir haftada 10 kilo diyetine başlıcam ya hrgün o günün menüsünü ve benim ne yediğimi ne kadar spor yaptığımı yazarım canım..bu iki gün spora da alıştırıcam kendimi tam başlamayınca gerisi gelmiyo..sen de aynı diyeti uygulucaksın demi? sisilyada lahana çorbası diyeti..
canım ben yarın inşallah sporumu düzene koyarım sonra geceleri benide bbir süre ders çalışmam gerekecek zaten 10 kilo diyeti süper aslında ama bendede düzenli menü takibi yokki o yüzden ben sebze yoğurt ve meyve şeklinde beslenme uygulayayım diyorum kedimde çünkü bende düzenli menü takibi sıkıntı oluyor okul ders beraber gidince zorlanıyorum ondan ben özel bir diyet değil ama sadece yoğurt meyve ve sebze deneyeceğim ekmek zaten sıkıntı değil bende birde kahve ekledimmi al sana sadece bunu porsiyonlaarı küçük tutup 3 öğüne aktarracağım benim tek kurtuluşum spor spor spor diyet yanında spor yapmazsam hatırlıyorum 7 gün aç gezdimde 100grm vermedim o yüzden özel bir diyet olmsada spor bende düzenli ne yedim ne içitim ne kadar yürüdüm ne yaptım tek tek yazcam canım birbirimizi takip edelim bakalım neler olaacak :)