kardes acisi untulurmu ALLAHIM:((

canım Allah rahmet eylesin. o şimdi en güzel yerde. biliyorum ve yaşadım çok zor bir durum ama isyan etme hep dua et. çünkü onların yeri çok güzel ağlayıp isyan edilirse yerinden kovulurlarmış. Allah daha çok sevmiş demek ki onu Başınız sağ olsun ..

Allah metanet versin en çok da anneciğinize.
Sorunuza gelince bu acı unutulmaz sadece kanıksarsınız. 20 yıl oldu ağbimi kaybedeli bir gün soğumadı içim.

Allah rahmet eylesin meleğimiz cennetinde şimdi çok zor canım benimde kardeşim 9 aylıkdı kuzum gülerek tavana bakarak oyunla can verdi ne mutlulukdu görmeniz lazımdı annem bile bebeğim niye bakmıyon buğün annenin gözlerine ne var tavanda diye sitem etti meğer meleğimiz meleklerle oynuyormuş bilemedik 2 saat sonra can verdi hiç bir şeyi yoktu yıkıldık hele annem can gitti canından ama hep diyor bu pis dünyadan giden 2 cennetliğim beni bekliyecek orda bide abim ölmüş 2 yaşında meleklerimiz cennette huzurlu mutlu rabbim annene sizede sabırlar versin

Başınız sağolsun. .Allah rahmet eylesin. .çok üzüldüm çok. .bol bol dua edin..verende Allah alanda..meleginiz cennette şimdi.

Unutmakla alismak Rabbimin insanlara verdigi en buyuk nimet.
bunu 22 yasindaki kardesini kaybeden biri olarak yaziyorum

Allah rahmet eylesin.. Rabbim sizlere sabir versin.. Melek olmus ucmus cennete.. Bir erkek kardesim var, ailemle Izmir'de.. Ben evlendim, Istanbul'dayim.. Simdi onu arayip onu sevdigimi soyleyecegim.. Rabbim yokluguyla imtihan etmesin..

basiniz saolsun
nerden kimden bulasmis
annenede test falan yapsinlar, bulasan yerden kisiden baskasinda geçmis olabilir : ((((

Alllah rahmet eylesin gercekten yiregim yandi acinizu okuyunca
resmi gorunce heke paramparca oldum rabbiksabir versin size ve annenize

Ayrica ozel asilardan cocuklarima yaptirdigim tek asidir ciddi anlamda beni cok korkutur
Keske bu kadar onemli bir asiyi devlet karsilasada tum evlatlarimiz asilanabilse

Agladim resmen allahim sabir versin soze okdr kotuki diyecek bisey bulamiyor

Allah sabır versin arkadaşım.
Ne desek boş. İnsanın içi yanıyor ama elden sabretmeye çalışmaktan başka ne gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…