- 24 Aralık 2014
- 5.256
- 7.049
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Böyle bi mantık yok altın her zaman değerliKarşılık vermek güzeldir ama o zamanın bilezik fiyatıyla şimdiki aynı mı???Ailenizden bileziği alın kıza takın yarım altın yaptıysanız onu da erkek kardeşinize takın.İlerde ailenize borcunuzu ödersiniz.....
Altın her zaman değerli aksini iddia eden yok,2018 de çeyrek( gramın adı bile yoktu) ile şimdiki ne fiyatı aynı ne de alım gücü aynı değil ,O zamanki ne ev fiyatı aynı ne market ürün fiyatları .....Böyle bi mantık yok altın her zaman değerli
Yapacak bir şey yok o bilezik bozuldu ve iş görüldü o zaman kenara koysaydı bu borç çünkü. Ben bana 200 tl takmış birine gidip 200 takmam altınla oranlayıp yolluyorum altını da aynen veriyorum. Takanın suçu mu artması, günümüzde daha çok ihtiyaç var ayrıca her şey daha pahalı ya. Karakter meselesiAltın her zaman değerli aksini iddia eden yok,2018 de çeyrek( gramın adı bile yoktu) ile şimdiki ne fiyatı aynı ne de alım gücü aynı değil ,O zamanki ne ev fiyatı aynı ne market ürün fiyatları .....
Burada suçlu yokki konu sahibi zaten durumun altında eziliyor , bahanelere sığınmıyor kardeşimin hakkı ama gücüm yok diyor,kardeşi bile şartların farkında.Orta yolu bulmak varken fazla zorlamamak gerekiyor.....Yapacak bir şey yok o bilezik bozuldu ve iş görüldü o zaman kenara koysaydı bu borç çünkü. Ben bana 200 tl takmış birine gidip 200 takmam altınla oranlayıp yolluyorum altını da aynen veriyorum. Takanın suçu mu artması, günümüzde daha çok ihtiyaç var ayrıca her şey daha pahalı ya. Karakter meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?