- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
Satışta yaparsınız kime ne. Evinizi kardeşiniz mi geçindiriyor o ne demek ayıp değil günah değil. Böyle geçinen bir sürü kadın var. Ben olsam orası seni ilgilendirmez der kapatırdım telefonu. Kardeşim de olsa sınırlarını bilecek3 gün kadar önce eşime hediye parfüm almak ve ihtiyaclarimi almak icin avona üye oldum
Bir iki tane de fazla ürün getirtim satarim umuduyla neyse facede paylastim bugun kizkardesim aradı saçma saçma işler yapiyorsun senden kimse almaz herkes görüyor vs vs bir yığın şey saydı
Bana karşı hep böyle aglamamak için zor duruyorum
Faceden gonderiyi sildim amacim satış degildi zaten ihtiyacim oldukca almakti
3 gün kadar önce eşime hediye parfüm almak ve ihtiyaclarimi almak icin avona üye oldum
Bir iki tane de fazla ürün getirtim satarim umuduyla neyse facede paylastim bugun kizkardesim aradı saçma saçma işler yapiyorsun senden kimse almaz herkes görüyor vs vs bir yığın şey saydı
Bana karşı hep böyle aglamamak için zor duruyorum
Faceden gonderiyi sildim amacim satış degildi zaten ihtiyacim oldukca almakti
Söyledim daha cok üstüme geldi üstelik kendide satiyorSatışta yaparsınız kime ne. Evinizi kardeşiniz mi geçindiriyor o ne demek ayıp değil günah değil. Böyle geçinen bir sürü kadın var. Ben olsam orası seni ilgilendirmez der kapatırdım telefonu. Kardeşim de olsa sınırlarını bilecek
Hep boyle annem babam kardeslerim hep böylelerBu kardeşinizden ilk tepkimi.hepmi böyle
Bence ondan kıskanmış biraz. Yine de onu ilgilendirmez pek takmayın kafayaSöyledim daha cok üstüme geldi üstelik kendide satiyor
Defalarca konustum yine yapiyorKardeşinize sizinle böyle konuşabilme rahatlığını siz vermişsiniz. Çizgilerinizi çekin.
Söyledim daha cok üstüme geldi üstelik kendide satiyor
Defalarca konustum yine yapiyor
Anlamıyorlar eşim bile diyor sen ailene ne yaptın ki bu kadar düşmanlar diyeDaha sert bir dille konuşun, anladığı dilden
kapatın suratına telefonu.Defalarca konustum yine yapiyor
Hemde nasılİnsanın en yakınlarından bunları duymak çok kötü.
Irtibatimi kesme noktasindayim bu aralarKıskanmış. Karnı almamış şişkinlik yapmış demekki. Sen yine koy resmini, senden alırlar ondan almazlar diye kudurmuş. Birde ailen fazla mı kibirli ne¿ Ama sen kendi yoluna bak boşver kafana takma bende aynı öyle kıskanç kardeş var. Ben 2 aya yakındır konuşmuyorum kıskançlıklarindan sıkıldım artık. Kim olursa olsun taviz verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?