- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
Kendi sattigi icin ,tamamen rekabetci bir tavirla size bu kadar tepki vermistir ,belki de ortak tanidiklariniz sizden alisverisi daha cok yaparlar diye tepkilenmistirSöyledim daha cok üstüme geldi üstelik kendide satiyor
o zaman biraz mesafeli olmanın zamanı gelmiş demek ki. Aynı şeyi kendi yapıyorsa ya kıskanıyordur ya da afedersin ama seni küçük görüyordur. Laftan anlamayan mesafeden anlar nasılsaDefalarca konustum yine yapiyor
Bir süre uzak durun hepsi anlasın hatasını. İnsanı strese sokmanın üzmenin anlamı nedir ya ?
Sonuçta evlisiniz koskoca kadınsınız bu şekilde davranmaları yanlış.
Görüşmeme karari aldım bir süreKendi de mi satiyor?
'Yanima tezgah acma' mi demek istiyor acaba?
Hadi saadet zinciri tarzi birsey paylassaniz laf edebilir 'abla seni kandiriyorlar,inanma' falan diye avon yani..herkes satiyor. Her ofiste en az bir avoncu bulunur:)
Bosverin duymayin kardesinizi
Madem hep böyle siz de 'merhaba merhaba' iliskisi kurmaya,telefonlarina her seferinde cevap vermemeye kendinizi alistirin
Neden kendinizi caninizi sikıyosunuz ki sanane be de sen mi gecindiriyosun evi de ona takma ksfaya herzaman bencil ol mutlu ol3 gün kadar önce eşime hediye parfüm almak ve ihtiyaclarimi almak icin avona üye oldum
Bir iki tane de fazla ürün getirtim satarim umuduyla neyse facede paylastim bugun kizkardesim aradı saçma saçma işler yapiyorsun senden kimse almaz herkes görüyor vs vs bir yığın şey saydı
Bana karşı hep böyle aglamamak için zor duruyorum
Faceden gonderiyi sildim amacim satış degildi zaten ihtiyacim oldukca almakti
Siz sütten çıkmış ak kaşıksınız o zaman.Hep boyle annem babam kardeslerim hep böyleler
Siz sütten çıkmış ak kaşıksınız o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?