Kardeş mi düşman mı bilemedim

Kardesim aksam bizdeydi
Kirildigimi söyledim oda dogrulari söyledim kimse almaz ve herkes dalga geçer seninle dedi bende satmayacagim sadece senden almak yerine indirimli alacagim dedim
Ama üstüme gelmeye devam etti bende evimde misafir olduğu için uzatmadim

Bir süre uzak durun hepsi anlasın hatasını. İnsanı strese sokmanın üzmenin anlamı nedir ya ?
Sonuçta evlisiniz koskoca kadınsınız bu şekilde davranmaları yanlış.

Kendi de mi satiyor?
'Yanima tezgah acma' mi demek istiyor acaba?
Hadi saadet zinciri tarzi birsey paylassaniz laf edebilir 'abla seni kandiriyorlar,inanma' falan diye avon yani..herkes satiyor. Her ofiste en az bir avoncu bulunur:)
Bosverin duymayin kardesinizi
Madem hep böyle siz de 'merhaba merhaba' iliskisi kurmaya,telefonlarina her seferinde cevap vermemeye kendinizi alistirin

Görüşmeme karari aldım bir süre

Neden kendinizi caninizi sikıyosunuz ki sanane be de sen mi gecindiriyosun evi de ona takma ksfaya herzaman bencil ol mutlu ol

Bende artik bu yorumlari anlamiyorum.
Her firsata hemen "görüşmeyi kes" deniliyor.
Iyi o zaman ilk olarak bütün ailemize küsselim sonra kv,görümce ,sonra arkadaşa,komşuya.
Sap gibi olmak mutlu ediyorsa tamam.
Insanlar artik çok algingan ve tahamülsüz olmuş.
Siz kardeşinize sert bir şekilde kirildiğinizi söyleyin .Böyle devam ederse mesafe koyarim deyin
Bekleyin sabir edin.

Çok takmayın, resmi de geri koyun. Belki kolay demotive edilen birisisiniz, bazı insanlar da farkında olarak veya olmayarak sizi etkliyor olabilir. Güvenin kendinize, satılmasa ne olur ki.... Benim de kızkardeşimle çok sorunum vardır ama onsuz da olmaz...

Kuzum şimdi gördüm
İnan seni okadar iyi anlıyorum ki bende de var öyle bir denyo
Bak ben sana yaptığımı söyleyeyim ( ki bizimkide doğduğu günden beri beni rakip görür neyin yarışındaysak )

Bende senelerce hep sabır ettim hatta evlendikten sonrada aynı şekilde
Canı istediğinde ağzına geleni söyleyip hatta yüzüme telefon bile kapatırdı istediği olmayınca
Aman Annemler üzülmesin diye çoğu zaman ben anlatmazdım bile ama o direk Annemi arar ( yurtdışında yaşarlarken bile ) ve kendini haklı göstercek şekilde abartarak anlatırdı herşeyi tabi Annemde vay efendim oralarda kardeşine sahip çıkacağına neden öyle yaptın yada yapmadın diye bana fırça atardı
En sonunda bende ona karşı tavrımı değiştirdim hatta her fırsatta Annemlerle de olsak sohbet esnasında herkes haddini bilecek bende artık çocuk değilim dedim
Bizim aramızda 1 yıl bile olmadığından ikiz gibi büyümüştük ve her fırsatta derdi keşke sen doğmasaydın da ben tek kız olsaydım diye ( erkek kardeşimede yaptı geçmişte aynı şeyleri ama o edebsiz çıktı daha beter yaptı ona )

Senin yüreğinin ne kadar güzel olduğunu ben biliyorum o yüzden kim ne derse desin asla kendini suçlu hissetme canım
Evet ürün satmak istiyorsan da sat eşine destek olmak asla ayıp değil ihtiyacın olmasada senin harçlığın olur hem varsayalım ihtiyacın var onun kendi demesi gerekirdi Abla bak şu şekilde yap daha iyi satışın olur diye
Herkes rıskı ne kadarsa okadarını yer zaten ne sen satış yaparak onun rıskına engel olabilirsin nede o varsa nasibinde saçma sapan laflarıyla senin rıskını baltalayabilir
Sen sabırlı ol ama tamamen görüşmeyi kesme yoksa suçlu olursun sadece mesafe koy çağırdığı zaman her defasında sık sık gitme bırak Annende deng gelin sadece eşinede bu durumları fazla anlatma adamcağızda düşman olmasın sonuçta ileride kardeşin pişman olursa sen af edersin ama eşin etmeyebilir

Annende bir şey dediğinde kardeşini şikayet etme aksine ya eminim kötü niyetle dememiştir ama ben kırıldım o an işte de konuyu kapat tabi oda Annen konuyu açarsa
Yapamazsın demelerinin tek sebebide ( Annen ve Babanın ) senin yüreğinin yumuşak olduğunu bildiklerindendir hani sen kıyamazsın kimseye giriş fiyatına verirsin yada sipariş edersen elinde kalır zarar edersin diye
Benim Annemde o konularda hep garanticidir ve hakikaten şimdiye distürübitörlük adına ne yaptıysam hep zarar ettim üye olduğumla kaldım Millete hediye bile ettiğim çok oluyordu sonunda baktım batıyorum vazgeçtim

Ben Annen ve Babanın seni korumak adına öyle dediklerine inanıyorum çünkü hiç bir Anne Baba evladının kötü olmasını istemez heee belki yetiştirilme tarzından yanlış üslupta olabiliyor konuşmalar
Kardeşinide bırak Allaha havale et Emin ol Allah geçinden versin yarın öbür gün Annen ve Babana bir şey olsa kıymetini anlayacaktır Fesatlık yapıyorsada sen ona dua et Rabbim islah etsin diye inan zamanla insan umursamamayı öğreniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…