- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 38
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
Siz artık evlisiniz kendinize ait bi hayatınız var.ne yaptıgınızı bu kadar eleştirme hakları Yok.ayrıca kötü bişeymi sanki ne var bunda.sessiz kaldıkça üstünüze gelmeye devam edeceklerdir bazen sizinde sesinizi çıkarmanız karşılık vermeniz tepkinizi koymanız gerekirHep boyle annem babam kardeslerim hep böyleler
Herseyde böyleOna ne yahu.
İsterseniz satarsınız da onu bağlayan bir durum yok.
Anlamıyorlar eşim bile diyor sen ailene ne yaptın ki bu kadar düşmanlar diye
Hep ondan aldim ama bir iki hatasi oldu bana hep beni sucladi hep azarladi esimde kendin üye ol dediondan almanı beklediyse o yüzden yapmıştır. gerçi benm kardeşim satsa üye olmak yerine kardeşimden alırım
Aslinda bana verilmeyen her olanak verildiGenelde böyle kardeşler hayatta hiçbir şeyi istedikleri gibi becerememiş olup kendilerini hep kardeş/abla ile kıyaslayıp hırs yapan kişiler oluyo
Simdi anlaşıldıSöyledim daha cok üstüme geldi üstelik kendide satiyor
Kardesinin yasi kac tatlim. Belki esinle senin mutlu evliliginizi birazcikkiskaniyodur. Yoksa kardesinin kotu bi amaci oldugunu sanmiyorum
Söyledim daha cok üstüme geldi üstelik kendide satiyor
Defalarca konustum yine yapiyor
HaklisinizCok zor degil yani kardesin de olsa mesafe koyacağını söyleyeceksin. Hatta gerekirse koyacaksin. Sacma sapan davranmamayi öğrensin
ama onun derdi ona verilen değil sende olan.. senin yaptıkların..Aslinda bana verilmeyen her olanak verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?