Kardeş mi düşman mı bilemedim

Hep boyle annem babam kardeslerim hep böyleler
Siz artık evlisiniz kendinize ait bi hayatınız var.ne yaptıgınızı bu kadar eleştirme hakları Yok.ayrıca kötü bişeymi sanki ne var bunda.sessiz kaldıkça üstünüze gelmeye devam edeceklerdir bazen sizinde sesinizi çıkarmanız karşılık vermeniz tepkinizi koymanız gerekir

Anlamıyorlar eşim bile diyor sen ailene ne yaptın ki bu kadar düşmanlar diye

Anlamak zorunda değiller. Sana ne, keyfimin kahyası değilsin deyip telefonu kapatırsanız anlamasa da sınırınızı geçememiş olur. Onlar anlamasın, siz sınırlarınızı geçirtmeyin. Böyle bir ortam olursa, bunu demeye hakkınız yok, bunu çekmek zorunda deyilim deyip ortamı terk edin. Dakikalarca size düşmanca konuşmalarına izin vermeyin. Hatta düşmanca karşılanacağınızı düşündüğünüz ortama hiç girmeyin.

Eşiniz diyor ya ailen niye sana düşman diye, çünkü böyle bir enerjileri var ve birine akıtmaları gerekiyor. Sizi ezik bulmuşlar size akıtıyorlar. Uzak durun.

Genelde böyle kardeşler hayatta hiçbir şeyi istedikleri gibi becerememiş olup kendilerini hep kardeş/abla ile kıyaslayıp hırs yapan kişiler oluyo

İyi ya ne güzel evden size de bi gelir olur. Ona de ki o güzel aklını kendine sakla benim işime karışma.

Kardesinin yasi kac tatlim. Belki esinle senin mutlu evliliginizi birazcik kiskaniyodur. Yoksa kardesinin kotu bi amaci oldugunu sanmiyorum

Sinirden mı ağlamak istediniz yoksa kendinize guvenmediginizden mı?
Kardesiniz ilk önce ablasına karşı saygılı olması gerek. Biraz ağırlığınizi koyun derim.

Ayy ne sinir bir kardeştir o, küçük çaki seni
Bence şuan birdaha yayınla o gönderiyi. Ona ne canım, birdaha böyle birşey söylerse açıklama bile yapma, uğraşamam seninle sana sorcak değilim de geç. Hatta satışını yap herkese de söyle bende satıyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…