kardese dugunde ne takilir..

Maddi problem yoksa bilezik uygun olan. .
Cebinize göre tam ,yarım altın da olabilir. .

Bizde amca ve halalar bile bilezik takar....ama o size ceyrek takmis sizde abla olarak tam takabilirsiniz

Kardeşime ne takayım diye konu mu açılır? Çok tutkunsanız kardeşler olarak konu açmaz maddi gücünüze göre o bana bu kadar takmıştı diye düşünmez takacağınızı takarsınıs. Paranız yoksa hiçbirşey takmayın kardeş kardeşe maddiyatına göre mi değer vericek. Kardeşin manevi desteği de yeter. Böyle kardeşimi çok severim diyip sonra maddi konulardan bahsedilince çok yadırgıyorum.

Ben set takmıştım, nemrut bi gelinimiz olmasına rağmen. Boşanırlarken de çok çirkeflik yaptı, yeni gelinimize senin eskimiş setini takmayacağım herhalde, al hayrını gör tak gez dedim :63:

Hala çeyrek mi takacaksin diye yadirgayan arkadaşlar var. Özellikle çeyrek takmiycam dememe rağmen. Konuyu cümleleri atlayarak mi okuyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Neyse onlara ayri ayri cevap vermek istemiyorum. Fikirlerini beyan edenlere tesekkur ediyorum. Sadece yadirgamak ve suclamak için yorum yapmayalim. Psikolojik tahlile de gerek yok.

Back
X