Selam arkadaslar kardesim 8 yasinda kucuklugunde hic emzik falan emmedi verdigimiz zamanda da öğürüyodu onun bi battaniyesi vardi hep onu emiyodu sakladik onu bu seferde çarşaf bulmuş onu emiyo bayadir. onuda saklasak bu sefer de emcek başka birşey bulur neden boyle anlamış değiliz..
Selam arkadaslar kardesim 8 yasinda kucuklugunde hic emzik falan emmedi verdigimiz zamanda da öğürüyodu onun bi battaniyesi vardi hep onu emiyodu sakladik onu bu seferde çarşaf bulmuş onu emiyo bayadir. onuda saklasak bu sefer de emcek başka birşey bulur neden boyle anlamış değiliz..
Psikolojide frued'un çocukluğu dönemlere ayırdığı bi kuram ardır bu kurama görede eğer çocuk oral dönemde yani süt emme döneminde eksiklik yaşadıysa bu tür davranışlar gösterebilir bi psikoloğa götürün bence
Benim kardesim 13 yasinda hala bebeklik tisortuyle uyuyor. Onu eliyle oksuyor uyuyana kadar. Bizim hosumuza gidiyor cok guluyoruz. Onu eline aldigi an uykusu geliyo :) o nedenle ugrasmadik pek. Ama emmek tuhaf biraz. Belki bi pedagogdan destek alsaniz iyi olur. Bize doktorumuz zarari olmayacagini soylemisti..
Benim kardeşimde parmağını emerdi. Çevremde de gördüm öyle sonra geçiyor bence endişelenmeyin kardeşimin ilkokul sona kadar hatta ortaokulda da ara ara gördük kendiliğinden geçti. Kuzenim vardı o da sonra yapmayı bıraktı.
Benim yakin bi arkadasim parmagini emiyordu hemde orta okul ogrencisiyken bile siranin altina girer emerdi kimse gormesin diye ailesinin yapmadigi sey kalmadi en sonunda biktilar vazgecirmekten bi sure sonra arkadasim kendiliginden birakmisti tabi parmagi inceldi. Bi uzmana danisin fikrini alin ama bence kendi haline birakin
Guvenlibaglanmada sorun olmus, annenin bebeklik donermindeki eksikliklerinden Olabilir. Bir uzmanla gorusun. Ilerideki hayati icin en azindan katkisi olur.
Benim yakin bi arkadasim parmagini emiyordu hemde orta okul ogrencisiyken bile siranin altina girer emerdi kimse gormesin diye ailesinin yapmadigi sey kalmadi en sonunda biktilar vazgecirmekten bi sure sonra arkadasim kendiliginden birakmisti tabi parmagi inceldi. Bi uzmana danisin fikrini alin ama bence kendi haline birakin