(kardeşim) ayaz evden kaçtı çok kötüyüm kızlar

benimde yeğenim bu kadar olmasa da aynını yaptı.serseri bi çocukla evlenme kararı aldı. tüm aile seferber olduk ayrı ayrı ilgilendik konuştuk. ama yok diretti.
şimdi ne halin varsa gör dedik artık ne yapalım. çıkıp çıkıp buluşuyo evlilik hazırlıkları yapıyo kendince.
kendimizi yorduğumuzla,üzüldüğümüzle kaldık :31:

avatarını bir gün baktığında çalmış olabilirim :17::17::23::23::9::9:

Allah acılarını göstermesin ama benim erkek kardeşimin de okulla ilgili sıkıntısı vardı. Bir dönem cok üzdü bizi. En sonunda resti cektim ne halin varsa gör dedim, veririm seni end. meslek lisesine yağın kirin arasında debelenirsin, hayat senin. Paşa paşa dinledi sözümüzü.

hepimiz aynı dönemleri yaşadık ama bu kadar masalcı değidik.
körü körüne hayatımızı tehlikeye atmadık.
işte bu aklı olmayanı yaşayarak akıllandırmak en iyi ders belki de...

bu arada kardeşinde yine de akıllı çocukmuş ama çok direnmemiş sana :1:

üzüldüm. en çok anne babasına üzüldüm değer mi anneye babaya bu kadar acı yaşatmaya ya, yazık değil mi o babaya o anneye
allah yardımcınız olsun..

yOK kimseyı dınlemıyor sevgılısı ve ailesi dısında. En ıyı arası olan benım bende konusacagım ama bır ıse yarayacagını sanmıyorum . Su an sevgılısı hapsihaneye teslım oluyormus aksam ara dedı bana o yuzden ben konusamadım daha.

yüz yüze görüsseniz sanki daha iyi olur gibime geliyor :26:

wala su an beynım normal calısmıyor mal gibiyim. ellerim vücdum tıtryıyor . imaları falan anlayamıyorum acarmısınız?

Benim kardeşimin de ruhsal problemleri, kafasında yarattığı dünyaları var. 6 ay kadar önce bana saldırdı, aslında küçücük bi itsem kurtulurdum elinden ama bir rahatsızlık atlattı bedeni yeni yeni toparlıyordu, kıyamadım dokunmaya, ya birşey olursa diye içim elvermedi; ve ben 30 yaşında hayatında fiske dahi yememiş insan 45 kiloluk 20 yaşındaki kızkardeşim tarafından evire çevire dövüldüm. babam yüzümden tırnaklarını çıkaramadı, saçlarımı zor aldık elinden çoğu yolunmuştu. bu öfkesinin nedeni de kendisine "yüzüme kapı çarpma, ben senin ablanım" dememdi. Şimdi annemlerin evine gittiğimde kapımı kilitleyerek uyuyorum inanın, gece ne yapacağı belli olmaz diye.

Çok iyi anlıyorum sizi ne yaparsa yapsın, evlat, kardeş olunca, ne hali varsa görsün diyemiyor insan.

Sonuçta aile çocuğa doğruyu yanlışı, elinden geldiğince öğretiyor, sonra onlar hatalar yapıyorlar, çaresizce bekliyoruz işte; düştüklerinde kalkmalarına yardım etmek, destek olmak için, elimizden başka birşey gelmiyor.

Umarım kardeşiniz bir an önce yaptığı hatadan döner, diğer arkaşların da dedği gibi, sanmıyorum ki çocuğun ailesi kendi ailesi gibi el üstünde tutsun, gönlünü eğlesin. Eninde sonunda dönecektir. Umarım eğitimi vs açısından bir an önce doğru yolu bulur. Size ve ailenize bu süreçte sabır diliyorum.

Herkesin aklı fikri var... Bırakın istediği hayatı yaşasın bundan sonra olacaklardan kendisi sorumlu olacak ne de olsa :51:

Bir anne olarak annenize ve babanıza çok üzüldüm, içim sızladı Allah sabır versin ailenize, kardeşinize de akıl fikir versin inşallah.

sizin ve ailenizin adına cok cok üzüldüm
ama malesef yapılacak birşey yok, bırakın ne hali varsa görsün,
bence paşa paşa geri dönecek, biraz çeksin bakalım, görsün anyayı konyayı

Rabbim size ve ailenize sabır versin zordur kardeşinize de akıl fikir versin ne diyelim yolumuzu kendimiz çiziyoruz yaşayıp görmek gerek onunda görmesi gerek anlayabilmesi için:51:

Herkesin bi dönüm noktasi var. Simdi degilse bile birgün yaptigi yanlisi anlayacaktir..

bazıları kendi canı acıyana kadar ayakları yere basmaz malesef:31:
bazıları da kendi canı yansa da devam eder.. inşallah bu hastalıklı ruhu taşımıyordur :50:

Çok üzüldüm.
Daha önceki konunuzu hatırlıyorum.
Çok zor bir durum, ne diyeceğimi bilemedim.
Allah kolaylık versin size.
İnşallah çocuğun ailesiyle anlaşamazda döner evinize.

yapıcak birşeyiniz kalmamış artık.üzülme denmez üzülünür. endişe etme denmez endişe edilir.
::::::((((((((((((((((((((((((((((((((
kandır candır birgün döndüğünde sizi orda bulucağına o kadar emin ki
gidişinin sonuçlarını düşünmüyor.
umarım en az zararla atlatır.
ve İKİNCİ ŞANS için fırsatı kalır :(
HAKETMİŞ DEMEK bize yakışmaz
ancak herkes elinden geleni yapmış artık
kendisi yaşayıp görecek.
:(

Allah yardimciniz olsun canim.. ya saclarindan tutup eve getireceksiniz ya da onun pisman olup dönmesini bekleyeceksiniz.. baska yapilacak pek bir sey bulamadim ben :31:

Allah yardimciniz olsun canim.. ya saclarindan tutup eve getireceksiniz ya da onun pisman olup dönmesini bekleyeceksiniz.. baska yapilacak pek bir sey bulamadim ben :31:
Sacindan tutup getirdimi tekrar annesine saldirirsa? Kimse kusura bakmasin ama annesine yine tekme tokat girisecegine oldugu yerde kalsin daha hayirli olur.

hepimiz aynı dönemleri yaşadık ama bu kadar masalcı değidik.
körü körüne hayatımızı tehlikeye atmadık.
işte bu aklı olmayanı yaşayarak akıllandırmak en iyi ders belki de...

bu arada kardeşinde yine de akıllı çocukmuş ama çok direnmemiş sana :1:

Dimi, hepimiz sacmasapan insanlara aşık olduk ama ana baba sözü dinledik.

Kardeşim direnseydi yolardım muhtemelen :1:

saclarından tuttuldu zaten evden cıkamasın dıye tam cıkacakken hersey yapıldı dayak da yedı ama malesef gitti.polislerde zorla tutamaZSINIZ DEMIS. POLİS CAGIRILDI.karakolda bitti hersey karakoldan cıktı gıttı sevgılısının yanına

Back
X