Kardesim bana küser evime gelmezse sende bu eve giremezsin diyen erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babam kredi cekip tum borclarimi kapatti bana da markali bir araba aldi. Suan herseyi o yonetiyor ben 3 bin kadar kendime ayiriyorum kalaniyla o borclarini oduyor

Ne kadar süredir evlisiniz? İyi ki çocuğunuz falan yok. Bu adam sizi sadece işiniz mesleğiniz var diye istemiş çok net. Merak ettiğim nokta evlenmeden önce nasıl anlamadınız bu kadar odun olduğunu ?

Babam kredi cekip tum borclarimi kapatti bana da markali bir araba aldi. Suan herseyi o yonetiyor ben 3 bin kadar kendime ayiriyorum kalaniyla o borclarini oduyor
Kumar bağımlısı olduğunuz için para yönetiminin babanizda olması normal geliyor bana. Çünkü sizde olsa o parayı ay sonu gelmeden bitirip ekstra borca girmeniz büyük olasılık.
Tedavi oluyor musunuz peki şuan?

Ayrıca borcunuz bile olsa kartınızı vermeniz saçma geldi. Ne kadar borçsa her ay havale yapacağım deyin. Bir insanın her zaman acil ihtiyacı olabilir 3000 lirayla geçmez yani. İhtiyacınız olur eksiden para çekersiniz bu sizin hesabınız. Bence ailenizle bir arada yaşamayın. Hastanenize yakın bir yerde ev bakmaya başlayın. Bu adam düzelir mi bilmiyorum. Şiddet gördüyseniz asla şans vermeyin ama yoksa bir iki hafta arkadaşınızda kalmanız, ailenizde kalmanızdan daha mantıklı. Çünkü aileniz sizi hep haksız görmüş, ben tartıştım eşimle bir süre burda kalacağım deseniz büyük ihtimalle git barış diyecekler. Şu an bende boşanmış olsam, düzenimi kurana kadar ailemle kalırım ev tutana kadar o da ailem beni destekleyeceği için. Desteklemeyeceğini bilsem arkadaşımda kalırım, sonra hemen giderim. Olmuyor çünkü. Belirli bir yaştan sonra insan yalnız yaşamak istiyor.

katılıyorum. %100 haklı bir yorum

Eski konularınızı da bildiğim için yine başa sarar diz kocanıza yalvarirsınız aman sizi terketmesin diye.

Yahu hekimsin. Istesen bir ev tutar ne ailene boyun egersin ne o igrenc kocana. Ben 2 bin lirayla basim dik. ben on bin lira alan kocami eziyorum. Cunku bunlar kendi ailelerinin yabinda erkek oluyorlar. Ilk zamanlar bir hafta banada oyle yapti ailesinin yaninda yavasssss dedim. Ezdirme kendini diyecegim ama zor. Vermissn ipleri. Ohh be ayril evini tut keygfine bak sporunu yap sinemana tiyatrona git gez. Benim oyle meslegim olsa kendi anami babami tanimam

Doktor oldugunuza emin misiniz? Kusura bakmayin aklim almiyor. Doktor olmussunuz, ama kendinizi gelistirmemissiniz. Hala ailem falan diyorsunuz. Birey olmayi nasil basaramadiniz bunca sene? Agir konusuyorum ama bunca sene okuyup kendini gelistirmeyip sadece meslek edinen insanlara sinir oluyorum. Universite okumak bu degil. Kendinize gelin ve birey olmaya calisin. Babamgil ne ya!

kendinizi birazcıkta olsa seviyorsanı ayrılın.
emin olun daha kimler kimler cıkar karsınıza.
bir kere gelmissiniz su hayata ömrünüz boyunca böyle mi olsun istiyorsunuz?
yoksa sizde güzel bir hayat,sevmek ve sevilmek duygularını doyasıya yasamak istemez misiniz?

eşinizin mesleği ne. Bu kadar kaba bir adamla bir ömür geçmez bence. kalk çayını kendin doldur derim. Ya da bir hizmetçi tutsun kendine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…