- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.219
- 898
- Konu Sahibi drbeauty123
-
Vasıfsız olan eltniz mi iyi düşününBenden cok daha vasifsiz olan eltime kaynim cay isterken Xcigim cay verebilirmisin derken bana cay koy demesi agirima gidiyor ustelik daha son icimleri bardaklarindayken doldurdugum halde.
Guzel hemcinsim, sen koskoca doktorsun. Sana aile mi lazim? Aslanlar gibi ayaklarinin uzerinde durursun. Sinir oldum esine, karnima kramplar girdi. Allah askina 5 cocugum var, meslegim de yok, ailem de arkamda degil psikolojisinden cik. Kendine gel sen bihter ziyagilsin der gibi kendine gel sen doktorsun doktor demek istiyorum suan.Evlenmeden once ben yemek yapmayi bilmiyorum demistim. Yumurta kirmayi bilsen yeter demisti o aklima geldi.Kopruyu gecene kadarmis. Boyle olmasinin sebebi benim öz ailem. Her zaman onu hakli buldular. Ne derse susacaksin dediler. Şişti tabi ki. Ailesinden de tiksiniyorum kendinden de.
Canım benim evinden çıkma ve onu evine alma, her kavgada neden kadınlar terkediyor ki, mesleğin var bari sen yapma.... Defet gitsin egosu yüksek insan olamamış canlıyı... Yoksa burda daha çok konu açarsın... Tekrar söylüyorum o ev senin de evin o anasına gitsin...Kizlar merhaba.8 aylik evliyim. Aylar once kayinvalidem kaynim,henuz evli olmayan eltim misafirlige gelmislerdi. Eşimle bambaska bir sebepten dolayi tartistik. `seni babangile goturecegim` gibi bir laf etmisti. Bu sebeple suraim asik ve mutsuzdum. Ancak saygi ve hizmette kusur etmedim. Sonrasinda baristik konu kapandi, ailesinden ozur dilemem gerektigini onlara iyi davranmadigini soyledi. Bende hepsine saglik problemim oldugunu onlara kotu davranmadigimi iceren bi mesaj gonderdim.
Simdi burdan asil konuya gelelim. Ben hekimim. 24 saat usulu calisiyorum. Kaynim askerde ve bulundugumuz sehre nisanlisinin evine geldi. Ben nobetteyken esim onlara gitmis. Kardesini bize davet etmis gelmemis. Senin misafirperverligin yuzunden gelmedi dedi. Buraya kadar hala sakindim ama bana seni surada 2 senelik mazin var. Kendimi kardesinle kiyaslama, eger kardesim bana gelmeye cekinirse benden sogursa sende bu eve giremezsin dedi. HADI SANA KARDESINLE MUTLULUKLAR yazip gonderdim.
Nobet cikisi ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum. Bir daha da donmemeyi.icimde sadece tiksinti var. Ona olan sevgim cok cok azaldi. Esim insanlarin icinde surekli beni kucuk gorur, erkek gibi davranir. Hitap ederken gardas, bro,hacibekir gibi soylemleri var. Defalarca uyardim ancak gelisme olmadigi gibi anne babasinun yaninda da beni rencide etmeye basladi. Lan ben Sana tahammul ediyorum kalk cay koy gibi. Insanin agirina gidiyor meslegi bi kenara atinsa olarak saygi duymali. Benden cok daha vasifsiz olan eltime kaynim cay isterken Xcigim cay verebilirmisin derken bana cay koy demesi agirima gidiyor ustelik daha son icimleri bardaklarindayken doldurdugum halde. Sex hayatimiz zaten yok. Gorevmis gibi yapip bitiriyoruz. Artik kisiligimden fazlaca odun verdigimi hissediyorum. Dayanamiyorum. Ailem kabul etmez ise otele veya baska bir eve yerlesecegim. Yine de ne yapmam gerektigi hakkinda kafam cok karisik. Kiymetli yorumlarinizi bekliyorum
Karşı taraf kadını öldüresiye döven bir yaratıkÖncelikle geçmiş olsun.her zaman hikayeleri iki taraflı görmeye çalışan bir insanım.İlk mesajınızda çektiklerinizden ötürü çok üzüldüm hatta sinirlendim.Geçmiş mesajlarınızı okuduktan sonra kafamda soru işaretleri ve karşı tarafa da hak vermeye başladım.Kumar problemleriniz vb psikolojik sorunları yaşarken yaptıklarınızda karşı tarafta güven saygı-sevgi olarak gözden düşmelere sebep olmuş olabilirler.Birde karşı taraftan sizin hatalarınızı dinlesek neler anlatır.Çok yorum yapmam ama genelde çok okurum.Benzer şekil erkek kumar oynasaydı denmeyen kalmazdı hakaretler beddualar.Hataları kendinizde de aramanız gerek diye düşündüm.Evliliğiniz zaten bitmiş onada yapacak bir şey yok.sonraki hayatınızda başarılar
Benin anlattıklarınızdan anladığım, eşiniz ezik pisikolojisine girmiş ve ben erkeğim diyerek üstün gelmeye çalışıyor ama çevresinden ve kendisinin de içten içe hissettiği şekilde siz toplumun zeki olarak nitelendirdiği kısımdasınız ve ne yaparsa yapsın bunu değiştiremiyorKizlar merhaba.8 aylik evliyim. Aylar once kayinvalidem kaynim,henuz evli olmayan eltim misafirlige gelmislerdi. Eşimle bambaska bir sebepten dolayi tartistik. `seni babangile goturecegim` gibi bir laf etmisti. Bu sebeple suraim asik ve mutsuzdum. Ancak saygi ve hizmette kusur etmedim. Sonrasinda baristik konu kapandi, ailesinden ozur dilemem gerektigini onlara iyi davranmadigini soyledi. Bende hepsine saglik problemim oldugunu onlara kotu davranmadigimi iceren bi mesaj gonderdim.
Simdi burdan asil konuya gelelim. Ben hekimim. 24 saat usulu calisiyorum. Kaynim askerde ve bulundugumuz sehre nisanlisinin evine geldi. Ben nobetteyken esim onlara gitmis. Kardesini bize davet etmis gelmemis. Senin misafirperverligin yuzunden gelmedi dedi. Buraya kadar hala sakindim ama bana seni surada 2 senelik mazin var. Kendimi kardesinle kiyaslama, eger kardesim bana gelmeye cekinirse benden sogursa sende bu eve giremezsin dedi. HADI SANA KARDESINLE MUTLULUKLAR yazip gonderdim.
Nobet cikisi ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum. Bir daha da donmemeyi.icimde sadece tiksinti var. Ona olan sevgim cok cok azaldi. Esim insanlarin icinde surekli beni kucuk gorur, erkek gibi davranir. Hitap ederken gardas, bro,hacibekir gibi soylemleri var. Defalarca uyardim ancak gelisme olmadigi gibi anne babasinun yaninda da beni rencide etmeye basladi. Lan ben Sana tahammul ediyorum kalk cay koy gibi. Insanin agirina gidiyor meslegi bi kenara atinsa olarak saygi duymali. Benden cok daha vasifsiz olan eltime kaynim cay isterken Xcigim cay verebilirmisin derken bana cay koy demesi agirima gidiyor ustelik daha son icimleri bardaklarindayken doldurdugum halde. Sex hayatimiz zaten yok. Gorevmis gibi yapip bitiriyoruz. Artik kisiligimden fazlaca odun verdigimi hissediyorum. Dayanamiyorum. Ailem kabul etmez ise otele veya baska bir eve yerlesecegim. Yine de ne yapmam gerektigi hakkinda kafam cok karisik. Kiymetli yorumlarinizi bekliyorum
Aaaa nerdeyse aynı yorum yapmışız :)Senin her konun sıkıntılı. Sen kendine kıymet vermiyorsun ki başkası versin arkadaşım. Herkese rest çekip bağımlılıklarından özgürleşip kendine saygı duymadıkça daha çok konu açarsın buraya.
Aklın yolu birAaaa nerdeyse aynı yorum yapmışız :)
Bu adam düzelmez keşke o mesajı dahi atmasaymışınızKizlar merhaba.8 aylik evliyim. Aylar once kayinvalidem kaynim,henuz evli olmayan eltim misafirlige gelmislerdi. Eşimle bambaska bir sebepten dolayi tartistik. `seni babangile goturecegim` gibi bir laf etmisti. Bu sebeple suraim asik ve mutsuzdum. Ancak saygi ve hizmette kusur etmedim. Sonrasinda baristik konu kapandi, ailesinden ozur dilemem gerektigini onlara iyi davranmadigini soyledi. Bende hepsine saglik problemim oldugunu onlara kotu davranmadigimi iceren bi mesaj gonderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?