Kardeşim Boşanıyor

RuhumBuruk

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
886
1.203
43
37
Kardeşim uzun zamandır bana dert yanıyordu saatlerce konuşup motive edip teli kapatıyordum dün aradığımda teli kapalıydı meğer elektrikler yokmuş teli şarj edememiş çıkmış çarşıdan kpss için deneme test almaya ordan kuzene gidip çay içip gelmiş yaklaşık 2saatte bunlar olmuş tabi eşi de o 2 saatte ulaşamayınca eve gelmiş annesini aramış merak etmiş.Kardeşim telini açınca önce neredesin demiş o da evdeyim nerede olacam demiş kopmuş kıyamet sen yalan söylüyorsun evde değildin neredeydin vs kızı dinlememiş bile kuzene kadar aramış yanına geldi mi kaçta geldi diye. Tabi kardeşim artık taşmış tabi sinir krizleri geçiyordu telden sakinleştirmeye çalıştım bir sure.Kv kp eşi toplanmışlar kardeşim ben oğlunuz istemiyorum gidiyorum demiş benden şüphelenir tarzda konuşuyor o kim ki demiş ve rahatsız olduğu her konuyu dökmüş elini tutmaması güzel sözler söylememesi bir seni seviyorum sözünü çok görmesi sürekli onu bastırmaya çalışması ve oturduklari evden çıkmaması sürekli kuşlarla uğraşması arkadaşlarıyla fazla vakit geçirmesi bu arada toplanmadan önce kardeşime bak senin yüzünü tanınmaz hale getiririm demiş kardeşim ona adam mısın deyince tabi el kaldırmamis ama demis. Bir süreliğine ev bulamadılar diye kv altına gelin gitmişti kalıcı oldu.Kv gitmesine izin vermedi şuan evinde ama kesinlikle kpssye girip gidecem diyor ne diyeceğimi bilmiyorum eşiyle konuşuyorum her şeyi inkar ediyor yalan diyor kardeşimle konuşuyorum onun yalan söyledigini haykırıyor.Arada kaldım dur ya da git diyemiyorum kardeşim öğretmen atama bekliyor ortak kira aldığımız evimizde var ama anne babamız yok şimdi giderse üvey annemin olduğu baba evine gidecek ama ne kadar iyi olur orada her yer hatıra dolu psikolojisi iyice bozulacak bu devirde arkanda kimse olmadan boşanmak...Erkek kardeşim başka şehirde okuyor atanmasa dahi belediye de öğretmenliğe devam eder çevresinde var ama gene bana uzak tek kalacak korkuyorum ne yapmam ne denemem lazım o evden çıkarsa eşi peşinden gelmez af dilemez açık acik söyledi ne yapayım ben

Son düzenleme:
ne yaparsa yapsın kardeşinize destek olun
el oğlunun lafına inanmayın

Karışmasanız? Yetişkin insanlar kendi kararlarını verip sonuçlarına kendileri katlansa? Taşıma suyla değirmen dönmez ki
Kardeşim sürekli beni arıyor medet umuyor haliyle annemiz de olmayınca sorumlu hissediyorum kendimi eşi de bak bunu yapacam diye haber veriyor kardeşimin anlattıklarından çok farklı şeyler anlatıp şaşırdım kaldim

Vay be kardeşinin derdini kendi derdi gibi gören nasıl yardımcı olurum diye oturup düşünen ablalar da var demek ki bana hiç denk gelmedi de biz anca ararız telefonlarına bakmaz. Takdir ettim
O benim kızım gibidir bende aynı duruma düşünce o vardı yanımda olmasaydı da aksi dusunelemez kardeş sonuçta

Sen tavsiyeni ver dertleş her kararında arkandayım de ama daha fazlasını yapma koca koca iki insan kararlarını kendileri verebilirler eğer destek olacak kimseniz yoksa beklesin bir iş bulup atanana kadar sonra hala olmuyorsa boşansın ve bir aile terapistine gitsinler eşi kabul etmiyorsa kendisi gitsin en azından psikolojisi bozulmaz.

e yani elin adamına mı inanıyorsunuz kardeşiniz yerine?
size düşen verdiği karar ne olursa olsun desteklemek.
ne yapsın hatıralar yüzünden psikopatla mı yaşasın.

Evet iyi fikir aile terapistine gitmelerini söyleyecem belki profesyonel yardım ise yarar ben sınav için bu zamana kadar evinde tuttum ama benim dememle yürümez biliyorum

e yani elin adamına mı inanıyorsunuz kardeşiniz yerine?
size düşen verdiği karar ne olursa olsun desteklemek.
ne yapsın hatıralar yüzünden psikopatla mı yaşasın.
Eşini de çok iyi tanırım kuzenim o yüzden zaten kafam karışık

Bu kadar içinde olmanız evliliğin bana doğru gelmiyor. Hayırlısi olsun inşallah

Eşini de çok iyi tanırım kuzenim o yüzden zaten kafam karışık

siz evlilik devam etsin istiyorsunuz o yüzden kafanız karışık.
çok basit gittiği kuzeninizi arayın x gerçekten kardeşim geldi mi kaçta geldi gitti gibi sorular sordu mu diye öğrenin..
x psikopatın teki mi anlarsınız böylece.

Başka konuları bilmem ama insan kuzenine gidince haber verir tlf şarji yok haberin olsun der bir de üstüne yalan söylemiş bu konuda kardeşiniz haksız.

Aradım sordum sormuş gerçekten eşine sen böyle yapmışsın dediğimde ben merak ettim evde tek başına bir şey geldi diye korktum işi bıraktım eve geldim en azından kuzenden bak şarjım bitti surdayim demedi diye sinirlendim oraya çekmedim konuyu dedi

Başka konuları bilmem ama insan kuzenine gidince haber verir tlf şarji yok haberin olsun der bir de üstüne yalan söylemiş bu konuda kardeşiniz haksız.
Evet en azından kuzenin yanına gidince ondan msj atabilirdi elektrik yoktu sarjimda yok surdayim diyebilirdi ama abla düşünemedim diyor bu kadar büyümesi bahane oldu dolmalarına

iyi de kardeşin eve dönüp ben kuzendeydim dedikten sonra aramış. konuyu oraya çekmediyse niye aramış kardeşin söylemiş ya zaten. sormuş yani sana mı geldi diye. daha nasıl çekecekmiş konuyu oraya. bayağı teyit etmiş. bildiğin manyak yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…