Kardeşim Boşanıyor

İşte burda kardeşim delirdi ben 28 yaşında evli aklı başında kadınım sen ne diyorsun diye sinir krizi geçirdi. Şuan boşanma kararı sinir mi bitiş mi nasıl davranacam ne diyecem sasirdim

Bence siz kardeşinize akıl verin, yuva yıkmak kolay değil sabretsin, sakin olsun.
Ben iki hafta önce eşim beni aldattığı için tek celsede anlaşmalı boşandım.Aldatıldığım halde boşanmak öyle zor geldi ki.Allah kimsenin yuvasını bozmasın.Eğer kocası aldatmıyorsa ,şiddet yoksa, evine ekmeğini getiriyorsa asla boşanmasın.Ben her gün yanıyorum.Bazen sabredip yuvamı yıkmasamıydım diyorum ,pişman olur iyi olurdu belki diyorum.her gün sorguluyorum film şeridi gibi bitmiş evliliğimi
Ben yandım kimse yanmasın.Kardesinize söyleyin boşanmasın

İşte burda kardeşim delirdi ben 28 yaşında evli aklı başında kadınım sen ne diyorsun diye sinir krizi geçirdi. Şuan boşanma kararı sinir mi bitiş mi nasıl davranacam ne diyecem sasirdim

valla sadece dinleyip destek olun. yönlendirme yapmayın. delirilmeyecek gibi değil çok ayıp ve küçük düşürücü eşinin yaptığı. bu adamı ömür boyu niye çeksin? kendi sağlığından olur.

Canım benim Allah daha güzel kapı açsın sana ya da eşine akıl fikir verip kapına getirsin.Ben neler yaşadım konularıma bakarsan kimse evli kalmazdı ama sabrettim Allah'ıma bin şükür şimdi mükafatını alıyorum adam kaybedince bana aştığı boşanma davasını avukat aracılığıyla kabul ettim anlaşmalı olarak hemen bitirmek istediğimi belirttim adam eyvah dedi ağladı sızladı koca baba oldu döndü.Kardesime de bunları söylüyorum aldatma yok şiddet yok evine bakıyor elbet hatalar var ama pes etme ama bilmiyorum bi yerde kendi hayati

Şahsen kardeşime "hep arkandayım, kapım sana açık" derim. Benim kardeşlerime kapım hep açık. Arkalarında dururum. Karşının lafına inanmam onun lafının üstüne. Biraz sakinleşmesi ve uzaklaşması iyi gelir. Ondan sonra kararını versin. Ağır şeyler olmamışsa evlilik terapisi de düşünebilir.

Ya yorumları okudum da kesinlikle karışmamazlk etmeyin bende aynı durumdayım ve yukarıda dediğim gibi ablam hiç bşye karışmıyor telefonlarıma bile çıkmıyor ve haliyle ne kadar umursamamaya çalışsakda insan kırılıyor, boşan yada boşanma demeyin kararını kendisi versin ilerde sizden bilebilir ama yanında olun sonuna kadar destek olun verdiği her kararın arkasında olacagınızı bildirin ona

Bende uzak kalın bir süreliğine yanıma gel dedim ikiniz de düşünün falan dedim ama eşi bu kapıdan çıkarsa dönemez tekrar diyor zaten en mantıklısı bi süre ayrı kalmaları

Destek olun ama cok da mudahele etmeyin. Sonra barisirlar vs siz kotu olursunuz..

Zaten ramazanda çıkacaktı evinden ben hatrım varsa kal ramazanı geçir millet der ramazanda oruç kocasını bıraktı bayramda evini kapattı derler dedim kaldı.Simdi bana diyor ki abla ben 28 yaşındayım ne kadar ömrüm var bilmiyorum bırak gideyim ya mutlu olma şansım varsa ne kadar yaşayacaksan mutlu öleyim nutkum tutuldu Annem onun yaşında öldü ve çok çekmişti kendini kaderini ona benzetiyor

Yorumlarından anladığım sen barışmalarından yanasın ama yapma öyle
Kardeşine destek ol
Dediğin tablo hiç iç açıcı değil
Akraba evliliği kıskanç koca kaynana altında yaşama ilgisizlik o bu bir sürü şey
Şiddet yok demişsin ama ileriki yıllarda oda gelebilir bu tabloya
Ben olsam sınava kadar sık dişini diye fikir verirdim sanırım
Boşan boşanma demezdim ama korunmasını tembihlerdim

Zaten sürekli söylediğim buydu sınava bir şey kalmadı sık dişini gir çık al karşına konuş rahatsızliklarini o evi sonra ayrı kalalım de bi kafa dinleyin bakalım ne olacak ama o kavga patlak verdi.Esinin kısır diye gaza getirmelerine karşın çocuk konusunda sürekli uyardım çünkü eşiyle mutlu bile olsa o evde değildi kvyle çocuk büyüyecekti

Kardeşiniz mutsuz ve huzuru yok. Eşi olacak adamda ona baskı uyguluyor. Giderse geri dönemez diye tehdit ediyor.Siz yuvası dağılmasın diye sabret demişsiniz. Sabrın sonu selamet gibi görünmüyor. En ufak bir ulaşamamak durumunda bile karısından şüphelenen adamdan bir cacık olmaz. Gerçekten merak ediyorsa, başına birşey geldi mi diye merak eder insan. Öyle değil mi?
Sizce,bu adam kardeşinize gün yüzü gösterir mi?

Boşanmak istiyorsa boşansın zorla mı...

Biraz inc Biraz önce konuştum ne karar verirse arkasında olduğumu nasıl mutlu olacaksa onu yapmasını söyledim.Umarim atanır benimde içim rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…