Kardeşim böyle şeyler konuşup beni kırıyo..

Bahar034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
315
113
53
Merhaba arkadaşlar iki hafta önce babam arkadaşımın beni tvde ki bi oyuncuya benzettiğini söyledi x seni ona benzetiyormuş dedi ben güldüm kardeşimse o kız güzel dedi bugünde ortada bi şey yokken sen estetik yapsan çok güzel olursun dedi.. ne alaka ya dedim sadece güldü biraz üsteleyince de zaren güzelsin estetikle daha iyi olursun demek istedim dedi. Tabiki bu beni tatmin etmedi kardeşinle neden böyle söylüyo çok üzülüyorum...

Sizi kıskanıyor olabilir mi?

Onunla konuşmayı dene bence.

Aradığım yorum

sordum zaten ama yazımda anlattım tabi inanmadım dediğine

İhtiyacım olursa tabiki yaparım ama senin net bir şekilde ihtiyacın var de:)Gül geç kız bunamı uzuldun.

İhtiyacım olursa tabiki yaparım ama senin net bir şekilde ihtiyacın var de:)Gül geç kız bunamı uzuldun.
Son bi kaç aydır çok kötü şeyler yaşadım sağlık problemlerimde cabası herşey üst üste geldi ve psikolojim bozuldu aynaya baktığımda bi yıl önceki benden eser yok bi de çevremden duyunca olmayan modumda düşüyo zaten derdim başımdan aşkın bi de kardeşim öyle diyince...

Hoş değil tabiki ama belki senin icin endiseleniyor ve boyle dile getirmeye calismis olabilir...uyuz bir yapisi yoksa gaftır yaptıgı

Hoş değil tabiki ama belki senin icin endiseleniyor ve boyle dile getirmeye calismis olabilir...uyuz bir yapisi yoksa gaftır yaptıgı
evet gaf yapıyo ama umrunda bile değil benim nasıl göründüğüm ağzına geleni söylüyo işte ama bilmiyo ki zaten bozuk olan psikolojim yerle bi oluyo

Bunda üzülecek bisey göremedim ben kardesiniz sonucta niye böyle konusuyosun cirkinmiyim ben diye acik acik sorabilirsiniz bence

Sanırım genç arkadaslarimizdan birisin Allah sana huy güzelliği versin de geç Ben buraya konu acana kadar çoktan ablamla birbirimize girmiş olurduk, Sonunda da gülme krizine..

Biz kardeşimle birbirimize öyle şeyler söylerizkii
O benim burnuma güler, ben onun kilosuna, ne bilim yani takılırız. Alınmak hiç aklıma gelmedi. Güleriz sonra.

Siz sorunlar yaşamış ve sonucunda fiziksel olarak yıpranmışsınız ya, ondan biraz alınganlık etmiş olabilirsiniz.
Üzülmeyin bence.

Ya kardesın nolcak ben maymun suratlı diyordum ablama

ya ne bilim kardeş ya hu bu. neler diyoruz birbirimize ey eyyy

Tipik küçük kız kardeş. Ablayı sinir etmeye çalışıyor ve de babanızdan kıskanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…