- Konu Sahibi Sirine_4553
bu sene okulun son senesi yani 4.sene....finaller bitti...final zamanı oldukça yoruldum artık ders çalışmaktan uykusuzluktan düzenli yemek yememekten hasta bile oldum toparlanamıyorum....finallerin ikinci haftası idi bir dersimiz oldukça zor ve öğretim görevlisi farklı bir lisans programından mezun olmuş olmasına rağmen geçmişş yıllarda yüksek lisansla gelmiş....internetden dersi ile ilgili konuları google dan yazıp notları bıze verıyor......nerden bılıyorsun dersenız ben de konu baslıklarını yazdım aynıları cıkıyor....kendı calısması bır akademık calısma urunu degıl konular....bölük pörçük ve bu şekilde bize 200 sayfalık bir not verdi...ama not içerisinde bilgiden ziyade örneğin bulgarlar 1924/2000 yılları arası her sene ülkemize göç etmiş bunların 134.864.879 gıbı kusuratlı rakamları var bunları ezberlememızı ıstıyor..200 sayfada bunu ezberlememız mumkun degıll...daha önce notların bir kısmına çalışmıştım...bir kısmı kaldı ama arkadaşım bana mesaj attı ya çok zor bir gecede çalışamayız büte bırakalım ben yatıyorum dedi...bende dur bıraz daha bakalım dedım ama baktım telefonu coktan kapamıs....bıraz bakındım bende yattım.ertesı sınav gunu arkadasım gayet rahat calısmadım seklınde ıdı yanımızda...bugun sınav sonucları acıklandı ve ben kaldım arkadasım gectii...şoka girdim....imkan yokki çalışmadan geçmeye.....kısacası çalışmış benide bir güzel gaza getirmiş oldu ve bu bahsettiğim hoca okul uzatan bir adam bilgisizliğini aa benim dersim zor öğrenciler geçemiyor diyerek kapatanlardan....arkadaşımda panik atak hastalığı var hepsine çalışssada tedirgin oluyor böle sınav durumlarında aman yalnız büte gelmiyim en yakınım da gelsin düşüncesiyle sanırım benim hayatımla oynamış oldu....son sınıfım ve bütten geçemezsem dönemim uzar bugune kadar tek bir büte girmedim ..derslerim oldukça iyiydi..hastayım ders çalışcak durumum yok....arkadaşıma çok kızgınım napıcam bilmiyorum