- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi dilemma123
-
Sizi gayet art niyetsiz görerek okuyordum yazdıklarınızı, ta ki 'içimi rahatlatan birşey var kardeşim hala ölen sevgilisini seviyor.' cümlesine kadar. Siz zaten uzak olun. Resmen mutlu olmaları birbirlerini sevmeleri sizi kıskançlıktan çıldırtmış. Pes diyorum başka da birşey demiyorum.Kardeslerimin esleriyle mesafeliyim.bundan rahatsızlar.ayni ortamda olunca merhaba dışında hiçbir şey soylemek icimden gelmiyor.
Sevmiyorum.neden kardeslerim evli diye ben bu samimiyetsiz insanlarla muhatap olayim.
Ev bakarlerken sadece bu ev güzelmiş dediğim için bunu müdahale olarak algilayan küçük beyincigine mi katlanayım, kardeşim beni sinava goturmek istediğinde ben de gelecegim diye zıplayıp kasıtlı olarak birlikte vakit gecirmek istediğimiz her durumu sabote etmesine mi katlanayım? Ailesine gittiğinde bile kardeşimle vakit gecirmeme katlanamaz.çünkü artık onun malı.
Kardeşlik hukuku bitmeli .
Aynı mahalledeki ortalama üstü evimizden çıkıp kirasini verin diye talepte bulunmasina karşı çıktım diye bin türlü edepsizlik yapan bencilligine mi katlanayım? Aynı mahallede oturmamak için mis gibi evden çıkıyor, sonra da kirasını yemek istiyor canını sevdiğim. Bizden kacan birine yardım etmeliyiz.
Surekli acigimi arayip kardesimi doldurmaya calisan pisligine mi katlanayım.?
Soğuk ve mesafeli biri olmama rağmen bunları yaşıyorum, bir de samimi mi olayım şu insan bozmasıyla ?
Samimiyetsizlikten zehirleniyorum.cevremde hayatimda bu kadini istemiyorum. Kardeşim için olmali miyim sizce?
içimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.
Bana göre de kız evlat 1 adım öndedir.İnanın ben kız çocuklarına daha öncelik tanınması tarafındayım. Çünkü kız çocuğu ailesinin arkasında durduğunu hissettiğinde yuvası daha sağlam oluyor.
Erkek tarafı kızı ezemiyor.
Ha imkan varsa ikisine de yapılsa tadından yenmez.
Ev hakkındaki görüşünüzu bildirmeseydiniz de olurmuş ya sonuçta onlar oturacak bu yorumla ilgilendiklerini düşünmüyorum.Ayni benim görümcemle olan perde olayına dönmüş yani ne alaka.İnsan nerede duracağını bilmeli yoksa sıkıntılar çıkıyor.Digerlerine birşey demiyorum tabiki kardeşler görüşmeli kardeşlik hukuku bitmemeli bunu destekleyen biriyim ama en sonunda ki kardeşinizin ölen sevdiğini unutmayısi beni bile üzdü bu kadar bencil bir kardeş için bir başkasına fazla kin duyuyorsunuz hiç gerek yok.Kardeslerimin esleriyle mesafeliyim.bundan rahatsızlar.ayni ortamda olunca merhaba dışında hiçbir şey soylemek icimden gelmiyor.
Sevmiyorum.neden kardeslerim evli diye ben bu samimiyetsiz insanlarla muhatap olayim.
Ev bakarlerken sadece bu ev güzelmiş dediğim için bunu müdahale olarak algilayan küçük beyincigine mi katlanayım, kardeşim beni sinava goturmek istediğinde ben de gelecegim diye zıplayıp kasıtlı olarak birlikte vakit gecirmek istediğimiz her durumu sabote etmesine mi katlanayım? Ailesine gittiğinde bile kardeşimle vakit gecirmeme katlanamaz.çünkü artık onun malı.
Kardeşlik hukuku bitmeli .
Aynı mahalledeki ortalama üstü evimizden çıkıp kirasini verin diye talepte bulunmasina karşı çıktım diye bin türlü edepsizlik yapan bencilligine mi katlanayım? Aynı mahallede oturmamak için mis gibi evden çıkıyor, sonra da kirasını yemek istiyor canını sevdiğim. Bizden kacan birine yardım etmeliyiz.
Surekli acigimi arayip kardesimi doldurmaya calisan pisligine mi katlanayım.?
Soğuk ve mesafeli biri olmama rağmen bunları yaşıyorum, bir de samimi mi olayım şu insan bozmasıyla ?
Samimiyetsizlikten zehirleniyorum.cevremde hayatimda bu kadini istemiyorum. Kardeşim için olmali miyim sizce?
içimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.
Yok o konuda haklisiniz da, yani şöyle ben oğlum buyudugu zaman tabi ki elimden gelse evini de alırım arabasını da. O benim evlâdım çünkü sıkıntı yaşamasını istemem. Ama gelin de faydalanacak diye düşünmem açıkçası ben kendi evlâdım için yapıyorum çünkü.Oğulları ayrı bi dünyada mı yaşıyor? Gelin de o destekten faydalanmıyor mu? Eşinin ailesini hayatında istemeyip, karışmasınlar görüşmesinler diyip sonra onların verdiği evde oturmak, dara düşünce kendi aikesinden değil de eşinin ailesinden beklentide olmak çok mu normal. Mesala babanız alsa ev niye kp babanız daha yakınınız değil mi ?
Gelinleriniz gibi siz de samimiyetsizsiniz az önce içinizi rahatlatan sizi mutlu eden tek şey kardeşinizin başkasına aşık olmasıydı şimdi ne diyorsunuz. İnanmadık samimiyetinize. Ayrıca birşey soracam. O evde siz söz sahibiyseniz abiniz de söz sahibi : sizin haddiniz değil evin kirasını alıp almamalarına karar vermek . Babanızın insiyatifinde durum.
Canim sen kardesinle gorusmeye devam et gelinle gorusmene gerek yok... gelin abini sizden uzaklastiriyorsa abin de ona uyuyorsa suc abinde... bes yasinda cocuk degil ki neden esine uyup sizle gorusmuyor... bu konuda abin suclu... ama siz gelin de gelsin bizle gorussun bize hizmet etsin onlari yonetelim kafasindaysaniz o zaman gelin gorusmemekle hakli...Her durum aynı değil işte. Biz çok mesafeliyiz.ama 30 kusur yil evlat yetistiriyorsunuz.evlilik bu mu?
Eşi ailesinden komple uzak tutma çabası mı?
Bayram seyran dışında zaten herkes kendi duzeninde.bir korniş cakmaya çağırdım diye olay cikti ya.teletabiler gibi elele tutuşup yapışalım istemiyoruz ki.zaten bundan en çok ben bunalırım.
Evden çıktı. Tamam dedik onların tercihi.kiraya verildi. Dönüp onu istiyor.e bizden kacan birine simdi neden yardim ediyoruz? Kadin asgari seviye görüşmeye bile tahammülsüz. Dua etsin annem babam gibi çekingen insanlara denk gelmiş. Kötü insan görmemiş ki kadin.yok böyle bir şey.
Ah canım gelemez başıma çok şükür kardeşim yok. Sıkışınca direk beddualara başvurunFesatlik,art niyet ve kötü kalpli biri beynime vurdu evet.kardesimi eve yemeğe bile cagiramiyorum.basina gelsin kiniyorsan.
bir de o "kadına" sormak lazım acaba o sizin için neler anlatabilirnefret ediyorum şu karıdan
Aynen hep kendimden örnek veriyorum ama damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Bana da sen bizim evladımızsın sen bize emanetsin dediler. Ailem 600 km uzakta beni onlara emanet etti gözümüzü arkada bırakmayın dediler. Söz verdi bunlar da. Ama geldim yan yana dairelerde daha ilk 2. Gün neden gelmiyorsun gündüzleri, ki işimi bitirip 3 gibi geçerdim sırf gönülleri olsun. Sonra akşam geçerdik eşimle, yemek birlikte yapar yerdik. Ama ben gözümü orda açıp orda kapatacakmışım. Öğlen gidiyorum diye laf sokmalar onu kontrol etmeliymişim. Ya bi şey olursaymış. Dedim benim de başıma bir şey gelebilir. Ben dSiz ona yeterince sicaklik gösterip kucak açtiniz mi,artik geniş ailenizin bir parçasi olduğunu hissettirdiniz mi...Hareketlerinizle,davranişlarinizla onu kardeşiniz gibi gördüğünüzü,kardeşinizden ayirmadiğinizi belli ettiniz mi? Yoksa sadece kardeşinizle samimi olup,hep onu arayip,onunla dipdibe olup,onunla muhabbet edip,geline " sen dış kapinin mandalisin" mesaji mi verdiniz ? Hadi kendinizi bir sorgulayin,gerçekten nasil davrandiniz ?
Çünkü içtenlikle kucaklanan,sevgi gösterilen,kendisine saygi duyulduğunu hisseden bir insan mümkün değil sizden kaçmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?