- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.817
- 798
- Konu Sahibi dilemma123
-
- #61
Her durum aynı değil işte. Biz çok mesafeliyiz.ama 30 kusur yil evlat yetistiriyorsunuz.evlilik bu mu?
Eşi ailesinden komple uzak tutma çabası mı?
Bayram seyran dışında zaten herkes kendi duzeninde.bir korniş cakmaya çağırdım diye olay cikti ya.teletabiler gibi elele tutuşup yapışalım istemiyoruz ki.zaten bundan en çok ben bunalırım.
Evden çıktı. Tamam dedik onların tercihi.kiraya verildi. Dönüp onu istiyor.e bizden kacan birine simdi neden yardim ediyoruz? Kadin asgari seviye görüşmeye bile tahammülsüz. Dua etsin annem babam gibi çekingen insanlara denk gelmiş. Kötü insan görmemiş ki kadin.yok böyle bir şey.
Düşünsenize evladiniz var.binbir emek verdiniz ama ihtiyaç duydugunuz cagda yaninizda hiç olamıyor. Neden? Eşi çok seviyor ve onu tapulamış .sessiz sedasiz hayatindan cikip gitmek size düşen. Bakin diğer konularımda var evlat istiyorum.hem de çok. Ama böyle olacaksa pek bir anlamı yokmuş çocuğun.Sizinle gelmek iste
Sizinle sınava gelmek isteyebilir.Aynı mahallede oturmakta istemeyebilir..Eşi ile ailesine gittiğindede konuşmak isteyebilir.Eşini çok seviyo ve daha fazla yanında olmak istiyor olamazmı?Kardeşim ölen sevgilisini seviyor demişsiniz ayrıca abiniz artık evli ve o kızda bir anne evladı.Kalbin çok karamsar olmuş.O gelin size allahın emaneti.Cahillikleride olabilir.Sen ona gül atmalısın.Ben anlatış tarzınızdan bile korktum.Allah gelininyardımcısı olsun.İnşallah kocası akıllıdırda yuvası bozulmaz.
Ben evliyim.Asla eşimi tapulu malım gibi görmedim. Usulünce davet ederim,davetlerine icabet ederim.gorumcemi okuttuk ta.esim ihtiyaçlarına koşar gereğince. Aile budur .evlendim diye koparmak haddime mi? Elbette ayrı düzen, ayri yuva .
Ama bag olur.ilgili ama bagimsiz,ölçülü ama samimi.bu kadin hiçbir sekilde bağ istemiyor.
Ya canım işte sana öyle geliyor da olabilir gerçekten dediğin gibi de olabilir. Benim konularımı belki bilirsin belki bilmezsin. Bana neler etti. Görümceme göre dünyanın en iyi annesi babası ona ait. Babasına zaten lafım yok da... O da kendi kv ve kp den memnun değil sana benimkiler denk gelseydi görürdün diyor. Ama anlattıklarıma da hak verip haklisin ama onun kötü niyeti yoktur diyor. Bana 1 yılımı zehir ettiler iyi niyetli olsalar nolur. Şimdi yüzünü göresin gelmiyor ama eşime Ben diyorum git diye.Her durum aynı değil işte. Biz çok mesafeliyiz.ama 30 kusur yil evlat yetistiriyorsunuz.evlilik bu mu?
Eşi ailesinden komple uzak tutma çabası mı?
Bayram seyran dışında zaten herkes kendi duzeninde.bir korniş cakmaya çağırdım diye olay cikti ya.teletabiler gibi elele tutuşup yapışalım istemiyoruz ki.zaten bundan en çok ben bunalırım.
Evden çıktı. Tamam dedik onların tercihi.kiraya verildi. Dönüp onu istiyor.e bizden kacan birine simdi neden yardim ediyoruz? Kadin asgari seviye görüşmeye bile tahammülsüz. Dua etsin annem babam gibi çekingen insanlara denk gelmiş. Kötü insan görmemiş ki kadin.yok böyle bir şey.
Aslında çözüm var buna göz yuman kardeşle de bağı tamamen koparmak.Yapabileceğiniz hiç birşey yok. Siz sizsiniz kendinize ait doğrularınız var yengeniz yengeniz oda kendi istediği gibi yaşamak istiyor demekki. Yani değiştiremezsiniz. Napsın kardeşin boşasın mı? Çözümsüz yani bu saatten sonra onu demek istiyorum.
Aslında çözüm var buna göz yuman kardeşle de bağı tamamen koparmak.
Zaten gelinim.ve eşimin sahibeligine soyunmadım hiç. Eşimin ailesiyle bağı iyidir.Uslubun hiç hoş değil. Yarın bir gün sen de gelin olunca tekrar görüselim .
Sen oğlunu özgür bırak:)) hatta seni defetmeleri de rahatsiz etmesin.omur boyu gelin pozisyonunda kalacaksin ya şu rezilliğe hak ver.Kudur, diye yazasim geldi konunu okuyunca
Lakin yorumlarinizi da okudum duzgun yazabiliyormussunuz.
Kira gelirini istemelerinde ne var öncelikle bunu merak ettim.
Benim kardesim ve esi de bizim aile apartmanindan ciksa kirasini biz arkalarindan atariz kira parasini.
Ne var bunda? Kacanlar birde para mi istiyor diyorsunuz pesss... bosuna kacmamislardir herhalde. Kacmak kelimesini siz kullandiniz. Can havliyle gelininiz kacmis iyi olmus.
Kardesinizi özgür birakin ucsun ucsun gitsin. Cani isterse gelir görür zaten. En dobra gelin bile tutamaz askla vefayla ailesine bagli adami! Ki kimse kimseyi tutamaz. Tutarsa uzun sürmez ayrica. Siz kardesinizi kücümsüyorsunuz pasif diye...ohhooo ne pasif erkekler var cani isteyince daglari delen.
Kan baginiz da kopmuyor rahat olun. Sakinlesin...insanlari sevmeye calisin. En azindan saygi duyun.
Sen peygambersindir kesin.kasitli ve art niyetli insanlara sevgiyle sarilirsin eminim.Ay kardeşinizde salak mı yani, kardeşinin huyunu bilmiyor gibi neden baskı yapıyor ki? İnsan karısını sizinle yalnız bırakmaya korkar. Zehir sizin dilinizde değil, baya baya kalbinizde.
Laflara gel laflaraSen oğlunu özgür bırak:)) hatta seni defetmeleri de rahatsiz etmesin.omur boyu gelin pozisyonunda kalacaksin ya şu rezilliğe hak ver.
Yanınızda olmuyorsa bu abinizin ayıbı.Tabiki ihtiyaç duyulan yerde abiniz yanınızda olucak.Kimse ağaç kavuğundan çıkmadı herkesin ailesi var.Abiniz aradaki mesafeyi koruyabilmeli.Ama attık onlarda bir aile.Bazı aileler zırrt gelll zırt gel olmaz öyle.Ben evlendim sabahın köründe arıyolardı kahvaltıya gelin diye.Ya belki ben eşimle kahvaltı yapıcam.İştenDüşünsenize evladiniz var.binbir emek verdiniz ama ihtiyaç duydugunuz cagda yaninizda hiç olamıyor. Neden? Eşi çok seviyor ve onu tapulamış .sessiz sedasiz hayatindan cikip gitmek size düşen. Bakin diğer konularımda var evlat istiyorum.hem de çok. Ama böyle olacaksa pek bir anlamı yokmuş çocuğun.
Düşünsenize evladiniz var.binbir emek verdiniz ama ihtiyaç duydugunuz cagda yaninizda hiç olamıyor. Neden? Eşi çok seviyor ve onu tapulamış .sessiz sedasiz hayatindan cikip gitmek size düşen. Bakin diğer konularımda var evlat istiyorum.hem de çok. Ama böyle olacaksa pek bir anlamı yokmuş çocuğun.
kardeşiniz tabiki gelip gidecek.Ama o artık ayrı bir yuva kurdu.Bazı anne babalar her gün beraber olalım istiyolar.Düşünsenize evladiniz var.binbir emek verdiniz ama ihtiyaç duydugunuz cagda yaninizda hiç olamıyor. Neden? Eşi çok seviyor ve onu tapulamış .sessiz sedasiz hayatindan cikip gitmek size düşen. Bakin diğer konularımda var evlat istiyorum.hem de çok. Ama böyle olacaksa pek bir anlamı yokmuş çocuğun.
Tabiki ihtiyacı olduğu yerde kardeşiniz elinden geleni yapıcak.Ama her gün her günn zarttt gelll zırrrt gel olmaz.Onlar artık aike kurdular.Bazı aileler eskisi gibi olsun hatta eşiyle yatmasın istiyorlar.Gelsin oğlu annesinin koynunda yatsın istiyorlar.Benim 1 gün iznim oluyodu başlıolardı aramaya.Gelin kahvaltı yapalım.Ne kadar çok uyudunuz.Ya sana mı soracağım.Bi rahat bırak .Ne oldu 3 ay 27 gün sürdü evliliğim.Kına yaksınlar.Hakkım helal değil.Allahım en iyisini biliyor.Bazen insanım beddua ediorum.Zaten onlar bir genç kızın ahını almakla en kötüsünü yaptılar.Diorum ya inşallah akıllıdır kardeşin.Yuvasına sahip çıkar.Allahın emanetıne sahıp cıkar.Hem sen evliymişşin kız çok mu zamanın var bu kadar bunları göZlemleyecek.Sen eşinle ailesiyle ilgilensene.Çok da seviyormuşsun.Düşünsenize evladiniz var.binbir emek verdiniz ama ihtiyaç duydugunuz cagda yaninizda hiç olamıyor. Neden? Eşi çok seviyor ve onu tapulamış .sessiz sedasiz hayatindan cikip gitmek size düşen. Bakin diğer konularımda var evlat istiyorum.hem de çok. Ama böyle olacaksa pek bir anlamı yokmuş çocuğun.
Canim sen kendi laflarına bak baya bilmiş birisin.dil papuc maşşallah. gelinin sifatini gormek isteyen yok.evlatla aile arasını bozmasi mesele.Laflara gel laflara
Ana ogul olmak dip dibe olmaktan mi geciyor? Sizin oglunuz olsa yurtdisina okumaya da göndermezsiniz herhalde :))
Ayrica derdiniz nedir? Gelinimiz hicbir bag istemiyor diyorsunuz e sizde istemiyormussunuz? isabet olmus iste ayri eve cikmislar.
Ailesini görmesine mi engelliyor gelin sizin kardesi kelepceyle baglamis kendisine anlasilan ..gariban kardesinde de kurtaramiyor kendini. Is sana düstü. En iyisi git geline esin ölü eski sevgilisini seviyor seni degil deo kivama gelmissin zaten
Her vaka ayni değil. Tenezzül edip şu kadınla kimse muhatap olmak istemiyor zaten.onun turşu suratına ihtiyacımız yok.ama beklentisi sinir ediyor.istiyor ki mazide kalalım.kimse tenezzül edip onunla sohbet bile etmiyor. Zaten ona bayilmiyoruz.Yanınızda olmuyorsa bu abinizin ayıbı.Tabiki ihtiyaç duyulan yerde abiniz yanınızda olucak.Kimse ağaç kavuğundan çıkmadı herkesin ailesi var.Abiniz aradaki mesafeyi koruyabilmeli.Ama attık onlarda bir aile.Bazı aileler zırrt gelll zırt gel olmaz öyle.Ben evlendim sabahın köründe arıyolardı kahvaltıya gelin diye.Ya belki ben eşimle kahvaltı yapıcam.İşten
kardeşiniz tabiki gelip gidecek.Ama o artık ayrı bir yuva kurdu.Bazı anne babalar her gün beraber olalım istiyolar.
Tabiki ihtiyacı olduğu yerde kardeşiniz elinden geleni yapıcak.Ama her gün her günn zarttt gelll zırrrt gel olmaz.Onlar artık aike kurdular.Bazı aileler eskisi gibi olsun hatta eşiyle yatmasın istiyorlar.Gelsin oğlu annesinin koynunda yatsın istiyorlar.Benim 1 gün iznim oluyodu başlıolardı aramaya.Gelin kahvaltı yapalım.Ne kadar çok uyudunuz.Ya sana mı soracağım.Bi rahat bırak .Ne oldu 3 ay 27 gün sürdü evliliğim.Kına yaksınlar.Hakkım helal değil.Allahım en iyisini biliyor.Bazen insanım beddua ediorum.Zaten onlar bir genç kızın ahını almakla en kötüsünü yaptılar.Diorum ya inşallah akıllıdır kardeşin.Yuvasına sahip çıkar.Allahın emanetıne sahıp cıkar.Hem sen evliymişşin kız çok mu zamanın var bu kadar bunları göZlemleyecek.Sen eşinle ailesiyle ilgilensene.Çok da seviyormuşsun.
Kimse kimseyi kuyruk yapamaz .yani ne demek çok uyudunuz vs.onlar haksızlık etmiş.ozel alan bile tanimamislar.emin olun eski eşinizden kaynaklanmistir.siniri erkek cizer.bizimki siniri bizi tamamen disarda birakacak şekilde çizdi. Zaten gelinden çok kardeşime kızıyorum.Yanınızda olmuyorsa bu abinizin ayıbı.Tabiki ihtiyaç duyulan yerde abiniz yanınızda olucak.Kimse ağaç kavuğundan çıkmadı herkesin ailesi var.Abiniz aradaki mesafeyi koruyabilmeli.Ama attık onlarda bir aile.Bazı aileler zırrt gelll zırt gel olmaz öyle.Ben evlendim sabahın köründe arıyolardı kahvaltıya gelin diye.Ya belki ben eşimle kahvaltı yapıcam.İşten
kardeşiniz tabiki gelip gidecek.Ama o artık ayrı bir yuva kurdu.Bazı anne babalar her gün beraber olalım istiyolar.
Tabiki ihtiyacı olduğu yerde kardeşiniz elinden geleni yapıcak.Ama her gün her günn zarttt gelll zırrrt gel olmaz.Onlar artık aike kurdular.Bazı aileler eskisi gibi olsun hatta eşiyle yatmasın istiyorlar.Gelsin oğlu annesinin koynunda yatsın istiyorlar.Benim 1 gün iznim oluyodu başlıolardı aramaya.Gelin kahvaltı yapalım.Ne kadar çok uyudunuz.Ya sana mı soracağım.Bi rahat bırak .Ne oldu 3 ay 27 gün sürdü evliliğim.Kına yaksınlar.Hakkım helal değil.Allahım en iyisini biliyor.Bazen insanım beddua ediorum.Zaten onlar bir genç kızın ahını almakla en kötüsünü yaptılar.Diorum ya inşallah akıllıdır kardeşin.Yuvasına sahip çıkar.Allahın emanetıne sahıp cıkar.Hem sen evliymişşin kız çok mu zamanın var bu kadar bunları göZlemleyecek.Sen eşinle ailesiyle ilgilensene.Çok da seviyormuşsun.
Her vaka ayni değil. Tenezzül edip şu kadınla kimse muhatap olmak istemiyor zaten.onun turşu suratına ihtiyacımız yok.ama beklentisi sinir ediyor.istiyor ki mazide kalalım.kimse tenezzül edip onunla sohbet bile etmiyor. Zaten ona bayilmiyoruz.
Ama kardesimin arada ailemin ihtiyaclariyla ilgilenmesi ,bazen iş çıkışında eve uğraması vs batiyor ona.
Yazıodum bileyler oldu silindi sandim.Tekrar yazdım.Benimde abim var vallaha biz hiç karışmıoz .Evlerini abim babam aldılar.Araba aldılar.Abim zaten yıllardır çalışıodu.Babamda destek oldu.Çok şükür.Gelmek isterlerse kapımız açık.Bi tane bebeğimiz oldu.Allahım anneli babalı büyütsün.Ben 29 yaşındayım gelin 25 yaşında.Bazen beni üzen cümleler kurabiliyor.Ama cahilliğine verebiliyoruz.Farkında olmadan konuşuyor.Ne yapalım kavgamı çıkaralım.Hepimizin cahillikleri olabilir.İnsanız her şeyin gerisinde.3 günlük dünya.Burada en büyük iş erkekde bitiyor.Aradaki ilişkiyi kurabilmeli.Annem de üzülmüş geçen hep ailesine gidiyo.Bize hiç sabahtan gelmiyor çocukla dedi.Anne bende olsam kendi anneme gitmek isterdim.Mesafe iyidir dedim.Ne yapalım kavga mı edelim.Yanınızda olmuyorsa bu abinizin ayıbı.Tabiki ihtiyaç duyulan yerde abiniz yanınızda olucak.Kimse ağaç kavuğundan çıkmadı herkesin ailesi var.Abiniz aradaki mesafeyi koruyabilmeli.Ama attık onlarda bir aile.Bazı aileler zırrt gelll zırt gel olmaz öyle.Ben evlendim sabahın köründe arıyolardı kahvaltıya gelin diye.Ya belki ben eşimle kahvaltı yapıcam.İşten
kardeşiniz tabiki gelip gidecek.Ama o artık ayrı bir yuva kurdu.Bazı anne babalar her gün beraber olalım istiyolar.
Tabiki ihtiyacı olduğu yerde kardeşiniz elinden geleni yapıcak.Ama her gün her günn zarttt gelll zırrrt gel olmaz.Onlar artık aike kurdular.Bazı aileler eskisi gibi olsun hatta eşiyle yatmasın istiyorlar.Gelsin oğlu annesinin koynunda yatsın istiyorlar.Benim 1 gün iznim oluyodu başlıolardı aramaya.Gelin kahvaltı yapalım.Ne kadar çok uyudunuz.Ya sana mı soracağım.Bi rahat bırak .Ne oldu 3 ay 27 gün sürdü evliliğim.Kına yaksınlar.Hakkım helal değil.Allahım en iyisini biliyor.Bazen insanım beddua ediorum.Zaten onlar bir genç kızın ahını almakla en kötüsünü yaptılar.Diorum ya inşallah akıllıdır kardeşin.Yuvasına sahip çıkar.Allahın emanetıne sahıp cıkar.Hem sen evliymişşin kız çok mu zamanın var bu kadar bunları göZlemleyecek.Sen eşinle ailesiyle ilgilensene.Çok da seviyormuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?