- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
13 yıl önce babamı kaybettim kardeşim beş aylık filandı o zamanlar.
öncelikle 13 yaşında olan kardeşi değil iyi okuyun. 13 yıl önce babamı kaybettim demişşşşş
Dün ki olayı diyorsun kız bulundu.Kaç gündür Müge Anlı'da 13-14 yaşında kaçan kızlar konusu var. Aileleri çıkıyor, evlatlarını arıyor, bi de kaçıran kişinin ailesinden hakaret işitiyorlar. Neyse konuyla ilgisi yok bunun ama yani yapıyor küçük kızlar böyle şeyler. Hele bence bi kızın en tehlikeli dönemidir bu zamanlar. Ben bile şimdi pişman olduğum şeyler yaptım 15 yaşımda. Benden 10 yaş büyük biriyle çıkmıştım. Ya diyorum bana kötü bişey yapsaydı Allah korusun.
Konu gerçekse kardeşinin bu durumu geçici bundan eminim, önemli olan bu süreci en sağlam şekilde nasıl atlatacağınızı düşünmek. Yani bu kız böyle yapıyor diye onu dışlamak da kötü.
Evet ya bulunmuş şükür. Bi tane daha vardı darüşşafaka gibi okulda okuyor düşmüş koca peşine. Ne diyeyim Allah akıl versin, tez zamanda gözlerini açsın böyle kızlarımızın.Dün ki olayı diyorsun kız bulundu.
evet konuyu tekrar tekrar okuyunca hikaye algım artıyor.. örnek: hayatta kardeşimden başka kimsam kalmamıştı artık.. vs vsAllah Allah ceyiz dizmeye giderken herkes öldü bi sen sag ciktin ne mutlu. Bebeyi kime birakip gidiyodunuz Ankaraya? Hani 13 yasinda, kendisini bir baba gibi bebeklikten beri buyuten adama asik olacak olan bebe? Senaryoyu tamamlayalim
Şimdi bu kısımlara dikkat ederek bir kez daha okudum da konu sahibinin ne zaman evlendiğini öğrenebilirsek tüm sorularımızın cevabını almış olacağız.Allah Allah ceyiz dizmeye giderken herkes öldü bi sen sag ciktin ne mutlu. Bebeyi kime birakip gidiyodunuz Ankaraya? Hani 13 yasinda, kendisini bir baba gibi bebeklikten beri buyuten adama asik olacak olan bebe? Senaryoyu tamamlayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?