Kardeşim eşime aşık :(

Ben konuya inandım.
13 yaşında çocuk ne anlar falan diyenler hangi mağara da yaşıyorsunuz acaba?
Şimdi ki ergenler inanın çok fena ben yaşıtlarımdan korkmuyorum o ergenlerden korktuğum kadar her şeyi beklerim psikolog da demiş intikam için diye zaten şimdiki 13 -17 grubu bizden süslü kadın gibi alımlı her halta da bizden iyi akılları çalışıyor bence kardeşiniz birine aşık olursa bu sevdadan vaz geçer gibi

Kardeşiniz için çok üzüldüm gerçekten,
Eşime bakışlarını yakaldım demişsiniz ,acaba eşiniz sizinle bunu konuştuktan sonra sizde bunun her haraketini bu şekilde düşünmüş olamazmısınız ?
Oda küçük yani bilemiyorum konduramıyorum,kıskanmaktan bahsediyorsunuz 13 yaşındaki kızı ,
Eşiniz hangi haraketinden rahatsız peki size bunu dillendirecek kadar ne yapmış kardeşiniz ?
Akılda deli sorular off insan çıkamaz işin içinden bu durumlarda.....

Burada açılan başka bir konuda da konu sahibi kardeşinin esine ilgisi oldugunu onu k8skandigini yazmıştı ve daha sonra eşinin kardeşini yıllarca taciz ettiği ortaya çıkmıştı
Sizinki de öyle olmasın

Kaç gündür Müge Anlı'da 13-14 yaşında kaçan kızlar konusu var. Aileleri çıkıyor, evlatlarını arıyor, bi de kaçıran kişinin ailesinden hakaret işitiyorlar. Neyse konuyla ilgisi yok bunun ama yani yapıyor küçük kızlar böyle şeyler. Hele bence bi kızın en tehlikeli dönemidir bu zamanlar. Ben bile şimdi pişman olduğum şeyler yaptım 15 yaşımda. Benden 10 yaş büyük biriyle çıkmıştım. Ya diyorum bana kötü bişey yapsaydı Allah korusun.
Konu gerçekse kardeşinin bu durumu geçici bundan eminim, önemli olan bu süreci en sağlam şekilde nasıl atlatacağınızı düşünmek. Yani bu kız böyle yapıyor diye onu dışlamak da kötü.

Konu Fake dünyada kardeşinden başka kimsesi kalmamışmış he zaten annen de baban da tek çocuktu kuzen vs yok nebilim bu kadar kimsesizlik varsa o düğün o cenaze vs kiminle oluyor. Türkiye de bu tarz hayatlar yok malesef. Senin annen öldüğü gibi teyze ananne babanne vs o küçük çocuğu asla enişte eline vermezdi. Burası Türkiye.

Dün ki olayı diyorsun kız bulundu.

şimdiki 13 yaşlar eskisi gibi değil.. herşeyi bilen nice kadını cebinden çıkaran tipler var... aynı evde yaşanması baştan yanlış

Bence de eşiniz biraz sert davransın, ara sıra kızsın normal meselelere, üstüne ben senin baban yerindeyim kızarim desin. Ama eşiniz de aynı evde olmak istemiyor. Allah muhafaza eşinize iftira bile atabilir. Ya kardeş işte atsan atılmaz satsan satılmaz. Allah yardım etsin.

konu fake olabilir ancak gunumuz dunyasinda ne yaziki bu tip mevzular olabiliyor.konuyu acan arkadas hayal kurup yazdiysa gun gelir basina gelebilir.ugrasmayin boyle seylerle ya.cokmu caniniz sıkıliyor...insan basina gelmedikce nasil yalan konu acabilir anlam veremiyorum...

çocuk belki de eniştesinin abi gibi davranışlarını yanlış algıladı baba yokluğundan iyice yaklaştı ona. gayette mümkün.
kardeşinizi yurda yerleştirmekle iyi yapmışsınız.

14 yaşındaki kız enfazla eniştemle delirmeceler falan yapabilir zannımca..Yani kardeşinizin böyle bir meyli olsa bile çok küçük eşiniz eğer ciddiye almaz ise ve bir abi gibi yaklaşımlarda bulunursa kardeşiniz zamanla vazgeçip utanır gibi geliyor bana..Yokmu başka babaanne,anneanne gibi bir yakınınız bir süreliğine göndereeğiniz. Kardeş bu atsan atılmaz ki.

inanasımız gelmese de hayatta olmasını istemediğimiz şeyler oluyor maalesef. hadi burada inanmıyorum deyip geçiyoruz da bir çıkın çocuk esirgemede ki kızların hayat hikayelerini dinleyin. kkya şükredersiniz.

konuya gelince. kardeşinin tarafsız bir uzmandan yardım alması şart. arkadaşın vs olmamalı
daha çok küçük ve anneye en ihtiyacı olduğu zamanlar
lütfen kardeşinin yanında ol eş her zaman bulunurda kardeş zor..

Allah Allah ceyiz dizmeye giderken herkes öldü bi sen sag ciktin ne mutlu. Bebeyi kime birakip gidiyodunuz Ankaraya? Hani 13 yasinda, kendisini bir baba gibi bebeklikten beri buyuten adama asik olacak olan bebe? Senaryoyu tamamlayalim
evet konuyu tekrar tekrar okuyunca hikaye algım artıyor.. örnek: hayatta kardeşimden başka kimsam kalmamıştı artık.. vs vs

Allah Allah ceyiz dizmeye giderken herkes öldü bi sen sag ciktin ne mutlu. Bebeyi kime birakip gidiyodunuz Ankaraya? Hani 13 yasinda, kendisini bir baba gibi bebeklikten beri buyuten adama asik olacak olan bebe? Senaryoyu tamamlayalim
Şimdi bu kısımlara dikkat ederek bir kez daha okudum da konu sahibinin ne zaman evlendiğini öğrenebilirsek tüm sorularımızın cevabını almış olacağız.

Ne yorumlar okudum.Simdikiler kadin gibiymis de,bizi cebinden cikarirmis da,korkmak lazimmis da bla bla.Yahu kimsesiz kalmis 13 yasinda bir kardesten bahsediyoruz.Bu kiz intihara kalkismis.Kocayi kurtarmak yerine o cocuk nasil hayata kazandirilir buna bakilmali.Evet konduramayanlar oldu.Cunku cogumuz 13 yasindayken arkadaslarimizla ip atliyorduk.Aklimizin ucundan gecmiyordu bunlar.

13-14 yaşında çocuk eşinize aşık, siz de kardeşinizi mi kıskanıyorsunuz?
Çok inandırıcı bulamadım ben konuyu.

Eğer gerçekse başınız sağolsun.
Eşiniz gerçekten rahatsız oluyorsa kardeşiniz yurtta kalmaya devam etsin.
Psikologa da düzenli götürün.

Anammm bunlar Nasıl hikayeler yarabbim neler duyacağız daha kimbilir. Gerçekse şayet Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…