Kardeşim eşime aşık :(

Bence ne yaptiklarina bagli kardesiniz...
13 yasindaki kizlar bu zamanda herseyi biliyor.... Yanlis oldugunu bilmeli.
Benim merak ettigim... Sizinki ihrenc vir kiskanclik mi? Yoksa gercekten kardesinizin yanlisi mi?

Detayli sekilde yazarsaniz eger daha cok yardimci ola biliriz.

"benim kemalim yapmaz" denen kadin geldi aklima
trafik kazasinda ölen teyzede son akrabadir muhtemelen
bu yüzden onuda gömdülerki dizi tutsun

kotu dusunuyorum cunku inanmak istemiyorum
hayir cocuk asik olabilir ama sizin bu aski o kadar ciddiye alip
annesiz babasiz kizi yurtlara gondermeniz
cocuk bir kutu hap ictiyse o'da caresizliktendir

14 yaşinda hemen tehlikeli bir gözle bakmasaydiniz duruma
O yaşda bir çocuk babalarina, öğretmenlerine
Yakinlarinin sevgililerine eşlerine yanliş farkli şeyler hissetmeleri normal bence. 18 yaşinda olsaydi tamam ozaman iş değiştirdi

Benim yiyenimde 14 yaşinda iken arkadaşımın sonra benim sevdiğim erkeye aşik olmuştu
Aramizda 4 sene vardi ve ben ozamanlar cok sinir olmuş anlayaöiyordum durumu.

Çok dramatize etmiş zaten olayı. 13 yaşında bir çocuk ne yapabilir ki rahatsızlık duymuş. Kaf
Hadi ya oo neler varmıy laurettanın derdi neymis. Milletin işu gücü yok vakit oldurüyo galiba

Bilmiyorum ki canım, ortaya çıkınca 17 yaşındayım çok yalnızım gibi şeyler demişti ama onlara da inanmadım, çok şaşırmıştık gerçekten. rumuzları karıştırdım breakingbadd bak istersen profiline :)

Sorunu daha da zor bir noktaya getirmissiniz.o yastaki kizin eline verin bi Justin fotosu ona da asik olurdu.konuyu acan cekti gitti ama aklima gelen sey su.Beni yurda koydular diye intihar edilecegini sanmiyorum.Esin neden bu kizdan kurtulmak istedi ki?Belki biseylerler ogendi konuyu acan ve giremiyor tekrar.kiza yasattiginiz travmayi siz yasamayin da walla.Genelde de oyle olur malesef.

Konunun gerçek olduğunu( üzülerek) varsayarak yazıyorum.

Burada kardeşin psikolojinin yanında değerlendirmemiz gereken bir şey daha var
eşin rahatsızlığı.

Senin kardeşin evet elinden geleni yapmış, birlikte yaşamayı kabul etmiş zaten.
İnanın bunu kabul etmesi bile büyük fedakarlık herkes yapmaz.

Bir yere kadar daha küçük, çocuk der geçersin.
Bir yerden sonra adam hal ve hareketlerinden, gereksiz yakınlaşmalarından
rahatsız olmuş olabilir.
Onun psikolojisi derken adamın psikolojisini mi bozalım?

Kızı çıkarıp yerine 14 yaşındaki kaynın yengeye yakınlığını koyun bakalım.
Aynı pembelikte bakabilir miyiz?

Pek fark yok benim açımdan.
Yurt iyi fikir.
Kızın ihtiyacı olan kafa dengi arkadaş grubu, bol etkinlik, kurs, çevre.
Yaşıtlarına ilgi duyarsa düzelecektir.

Başka çaresi yok.

o yaşlarda çevredeki erkeğe karşı hisleri olabliyor. destek olmanız gerekiyor

yani esin kiz kardesinle yasamak istemiyor,gercekten adamin namuslusunu bulmussun sakin ama sakin kocani kardesinle yasamaya zorlama.
kiz kardesinin tedavi surecinde yaninda ol ve aklini basina toplasin,gerekirse al karsina sor derdi ne ya da biri bunu senin icin yapsin ama sakin o ikisini artik ayni eve sokma sakin,yuvani yikarsin

Evet yaklasiminiz cok doğru bu bir tehlike. Her iki taraf icinde. Fakat 13 yasinda bir sabi ve kimsesi yok. En fazla lise 1 gidiyodur. Sokaga atamaz yurtta kalsa zaten yetim ve oksuz olan çocuk iyice boşluğa dusecek onun acisindan da bakmak gerekmez mi? Sonuçta kiz çocuğu. Cok iyi düşünülmesi ve cok iyi yorumlanmasi gereken bir konu bence. Allah yardımcıları olsun.

13 yaşında birinden hoşlanılmayacağını mı düşünüyorsunuz çok ilginçsiniz ya konu için demiyorum ama burda niceleri var 12 13 yaşından beri sevgili olan olmaz olmaz demeyin yani

Bence kardeşinizin yurtta kalması iyi bir fikir değil. Sanki ben bu durumda daha çok sahiplenilmeyi beklerdim. Yani yurtta kalması onunsizden daha çok uzaklaştıracaktır.

Eğer bu konuda size açışdıysa üçünüz birlikte iyi bir pedagoga gidin bence. Enişte ile kesin bir konuşma yapıp sonra kardeşiniz ile çok ilgilenin bence.

internette bi kız foto paylaşmıştı enişteyle akşam akşam delirmeceler diye o aile siz misiniz yoksa diye sormak istedim umarım gerçek değildir konu

Cok zor bence boyle şeyler hep şu televizyon denen iletten örnekler iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…