- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.213
- 698
- Konu Sahibi sternoklavikular
Boşanmadığı için pişman olurBoşanmayi düşünüyor ilerde pişman olur muyum diye de kaygilaniyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanmadığı için pişman olurBoşanmayi düşünüyor ilerde pişman olur muyum diye de kaygilaniyor.
AnladimBoşanmadığı için pişman olur
Bilmiyorum ailemle konuşmadı henüz sadece benimle paylaştı bnde hangi karari verirse versin arkasında olacağımı söyledimBu durumda ne yapmayı düşünüyorsunuz aile olarak?
Evet bu doğruBir kere yapan yine aynısını yapar. Boşanacaksa boşansın eğer affederse yine aynısı zaten yaşanır nede olsa affediliyorum diye
İhanete rağmen evli kalmak istemesini de destekliyorum diyorsunuz yani.Bilmiyorum ailemle konuşmadı henüz sadece benimle paylaştı bnde hangi karari verirse versin arkasında olacağımı söyledim
Kardeşim susmaz ihanete rağmen desteklemiyorm ama ilerde pişman olup ta beni de suçlamasini istemiyorumİhanete rağmen evli kalmak istemesini de destekliyorum diyorsunuz yani.
Keşke kardeşinizle birebir konuşabiliyor olsaydık böyle sizin fikirlerinizden onu anlamak zor oluyor.
Her durumda barışacaksa, keşke arıza çıkarmasaydı. Erkekler sevmez öyle ihanet yüzünden suçlanmayı. Affediyorsa affetsin ve sussun ister.
Bilmiyorum ailemle konuşmadı henüz sadece benimle paylaştı bnde hangi karari verirse versin arkasında olacağımı söyledim
Neyle suçlayacak mesela sizi?Kardeşim susmaz ihanete rağmen desteklemiyorm ama ilerde pişman olup ta beni de suçlamasini istemiyorum
Sevgiliyken başka kadına mı yürümüş? Bir de mesajları saklamış, salak galiba sizin enişte.Günaydın konuyu kız kardeşim için açıyorum kız kardeşim şuanda 1 yıllık evli 3 yıllik sevgililikten sonra evlendi güya eşiyle birbirlerini çok seviyorlardi fakat 2 gün önce yaşadığı sorundan ötürü boşanmayı düşünüyor ama çokta üzülüyor kafası aşırı karıştıgi için buraya konuyu açmamı rica etti konuya gelecek olursam 2 gün önce gece 1 de uyanıp eşinin yanında olmadığını fark ediyor salona gittiğinde eşi orda yatıyormuş elinde telefon kardeşim de işkillenip eşinden telefonu istiyor daha sonra bütün sosyal medyalarıni tek tek inceleyip bişey bulamıyor en son watsapa girince orda bi kadınla yazışmalarını yakalıyor eşi kadına bayağı yürümüş bulunduğu şehire gelirse haberi olmasını bir yemek ısmarlamak istediğini guzel bir sohpet edebileceklerini falan söylemiş kadın gülmüş falan bayağı mesaj da flörtlesmisler ama bu evlenmeden önce olan bir yazısma ama o süreçte kardeşimle halen sevgililer aralarında bişey yok kardeşim sinirlenip telefonu atıp tekrar yatmış ve o günden beridir konuşmuyor eşiyle bu durumda ayrılmayı düşünüyor ama diğer türlü bu ana kadar bir sorunları yoktu ayrılmali mi affetme li mi
Açtığım konuları bildiğinize göre böyle bir şey benim başıma gelseydi yine kendim yaşamış gibi açabilirdim saklayacak neyim varBence bu kardeşiniz değil sizsiniz. Açtığınız konulardan bunu hissettim nedense
Kendince bişey görememiş o mesajlarda öyle demiş kardeşimeSevgiliyken başka kadına mı yürümüş? Bir de mesajları saklamış, salak galiba sizin enişte.
Kardeşim yanımda şuan o cevaplıyorKardeşim susmaz ihanete rağmen desteklemiyorm ama ilerde pişman olup ta beni de suçlamasini istemiyorum
Büyük ihtimalle boşanacak galibaNeyle suçlayacak mesela sizi?
Zaten kararını iradesi ile vermiş olmayacak mı?
Aldatıyordu ama seviyordu, niye bana engel olmadın abla falan mı diyecek?
Ama hem susmayacak hem evli kalacak öyle olmaz işte.
Etsotetavada isimli bir kullanıcı hesabı açıp konu açtığınızı gördüğümüz için olabilir mesela?Açtığım konuları bildiğinize göre böyle bir şey benim başıma gelseydi yine kendim yaşamış gibi açabilirdim saklayacak neyim var
Öyle bir anlatmışsın ki, adam sanki mesajlaşırken uyumuş kalmış gibi okudum, ta ki sen "bu evlenmeden önceki bir yazışma" diyene kadar.Evlenmeden 6 ay önce olmuş bu yazışmalar
Evlenmeden önce olmuş ama o dönemde sevgililer haalaÖyle bir anlatmışsın ki, adam sanki mesajlaşırken uyumuş kalmış gibi okudum, ta ki sen "bu evlenmeden önceki bir yazışma" diyene kadar.
Ayrıca, enişten evlenmeden önceki yazışmaları silmemiş mi, yoksa kardeşin geçmişten falan mı bulmuş getirmiş?
Geçmişte kalan bir şey için eşini suçlamak, ona tavır almak kimseye bir şey kazandırmayacağı gibi, evliliği de yıpratır. Adama sırf bunun için konuşmuyor ve ayrılmayı düşünüyorsa, hiç durmasın boşansın. Zira evlilik, sen benden önce şunu yapmıştın, bunu yapmıştın bilmem ne denilecek bir şey değil!
O ara banliydim o yüzden açmış olabilirmiyim yasak olduğunu bile bileEtsotetavada isimli bir kullanıcı hesabı açıp konu açtığınızı gördüğümüz için olabilir mesela?