Kardeşim Haklı çıktı ! Gelin adayi konusunda konu açmıştım hatırlarsanız !

aynen öyle yaaa beceriksiz muhtaclar genelde. ama hep kadin muhtac ezik yazık falan derler bide

kacsalar da biz de arada rahat edip kafa dinlesek yorgunluk atsak :)

Kusura bakmasınlar da onlar her konuda bize muhtaçlar kendileri de biliyor biz kendi kendimize yetiyoruz bazıları yumurta bile kıramıyor

Kusura bakmasınlar da onlar her konuda bize muhtaçlar kendileri de biliyor biz kendi kendimize yetiyoruz bazıları yumurta bile kıramıyor

babam yoğurt yermis mesela evde kimse yoksa. yoğurdu tabağa koymaz tencereyi cikarir kasiklar geri koyarmis
çok şükür artık çay falan demleyip tost makinesinde ekmek kizartabiliyo kahvaltılık cikariyo

ama yok yani yapan varsa hayatta ellemiyolar bı işe kendilerini yorup uzmuyolar

Benimde kardeşlerim öyle ya annem varsa toklar yoksa eve ekmek bile alamazlar. Annem 50 yaşında hala her işlerini yapıyor, arkalarında geziniyor. Çok kızıyorum bugün sen yapıyorsun ama yarın evlenince evlendikleri kızlar böyle yapmazlar diye ama dinletemiyorum. Beni de evde küçükken her işi yapayım diye kızardı farka bak

Benim ailemde borcsuz evlenecekler dediler. Dört dörtlük beklemediler. Oldugu kadari olsun dediler. Bende uygununa baktim. Birikmisimiz yoktu ama lüksede kacmadik. Bende esime beraber yapariz dememistim. Cok sevsemde güvensemde o sözü demedim. Ama erkek tarafi yapmali mecbur almali diyede diretmedim. Yettigi kadarini yapti gerisini beraber hatta ailem ve bende yaptik. Kizin tarafindanda bakin erkege tamam falan derse oda cok fedakarliktan korkar. Cimri olsalar düsüncesiz olsalar evi simdiden vermezlerdi. Kizina kal diye ev veren olmazdi. Kiraya verirdi ailesi parayi da yerdi. Cok önceden hüküm vermeyin. Söylenen söz önemli benim icin. Edindigin tecrübe ise dedigine degil yaptigina bak.

Daha her şeyin başında kardeşinizin beraber yaparız demesi gelin adayını bi geriye çeker.Önce saygı ,sevgi güven onemlıdır.Kardesınde zaten 5 bin alıo bu devırde az degıl.En başta beraber yapalım demesi bana çok saçma geldi.Önce sevgi saygı anlayış olmalı bir erkeğin para konusuna girmesi bence yanlış.Ayrıca kız evet beraber yaparız demedı dıyede kardesınız benım ıcın fedakarlık yapacakmı demış.Neden fedakarlık yapsınki.Daha dün 1 bugun 2 .Ben kızı haklı gordum.Yıllarca aılesı calısmıs bişeyler yapmış kızda calışmıs karsıdakındende aynı ozguvenı bekler.

Reactions: 000
Hatalısınız kızın seceresini çıkarmışsınız daha ortada fol yok yumurta yokken, kızın evi + birikimi varmış + birde evlenecek kredi ödeyecek ooo ne ala . Abinizin neden 5000 tl maaaşla hiç birikimi yok acaba? Kız mantıklı üzerime düşeni yaparım demiş, siz de üzerinize düşeni yapmak zorundasınız. Bence olmasın abiniz kızdan uzak dursun . Daha ortada hiçbirşey yokken oturulmuş para mevzusu yapılmış ben o adamla katiyen evlenmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…