- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi aylacik3534
-
Ooomasallah. Baya fazla harcamissiniz. Oralarda adet öyleymis demek dogru biliyormusum. Bende uzerime duseni yaptim ama yine hani yapamadiklarim oldu maddiyattan ötürü .. saglik olsun. Mesela kina gecesini esim yapmisti
Arkadaşım hemşire eşi subaydi (ikisini de liseden sonra devlet okuttu) kızın ailesi arkadaşımızi devlet okutuyor diye universiteye başlayınca kooperatife girip okul harçlığı gönderir gibi ödeyerek kızın adına ev aldılar.Oglan mezun olduktan sonra annesi tüm mutfağını yenileyip borcu oglusuna hediye etti.Dugunden sonra (düğünü kendilerinin yaptığını söylememe bile gerek yok) damadimiz kardeşinin tüm mesleki kurslarını ödemek zorunda bırakıldı...araba aldılar kızın ailesi yarısını verdi...en son kızın bekarlikta aldığı eve göz dikmişti oğlan ailesi.."satın bizim küçük oğlana iş kurun " diyorlardı ,ne yaptılar bilmiyorum
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Zaten kadınların uzerinde fazlaca yük,yuk demeyim de sorumluluk var. Cocuk bakmak,hamilelik dönemi,ev işleri,calisma hayati vs. Evlilik boyle maddiyat uzerine kurulmaz. Konusulacak en son seyler bunlar. O ne yaa oyle. Kredi cekerim sende boyle yaparsin sunu yapariz vs. Hayir bir de yeni tanışmışlar yani. Cok absürd. Simdi flort donemi olur 1 sene,2 sene herneyse. 2 kisi birbirini cok iyi tanır artık gizli saklı yoktur. Bir erkek bazi seyleri söyleyebilir. Bu dediginiz gibi sirket kurar gibi olmus.Cok ayıp bence
Fotoğraftaki sen misin? Çok havalı ve hoş görünüyorsun eğer sensen.Ooomasallah. Baya fazla harcamissiniz. Oralarda adet öyleymis demek dogru biliyormusum. Bende uzerime duseni yaptim ama yine hani yapamadiklarim oldu maddiyattan ötürü .. saglik olsun. Mesela kina gecesini esim yapmisti
Bir de kardesim hakli cikti yazmis. Kiz ne diyecekti gorur gormez sana asik oldum ailen 5 kurus harcamasin ben de zaten bir memurla borc harc evlenebilmek icin okudum dis hekimi oldum mu?
Iyi demişsin ağzına sağlıkben yeri geliyor yerimden kalkmadan eşimden bir şey istiyorum yapıyor, yapmak zorunda çünkü bende çalışıyorum. Onun yaptığı işten fazlasıyla sorumluluklarım var kimse kusura bakmasın, kimsenin kölesi değiliz
aynen öyle ne kalkacaksin canım yerinden. senin canın çıksa dönüp bakmiyolar bile bazen. senin her zaman yaptığn seyi bı gün yapsalar dayanamazlar. bazıları iyice arsizligi ele almış valla. neymiş kız borç odemeye yanasmamis. yanasini bulun ne demeye konu aciyosunuz burda. saçmalığa bak
geçen esim ogluma diyo ki; oğlum ben üçte üç yaptim. benim annem güzel yemek yapar karim güzel yemek yapar kaynanam da güzel yemek yapar. bakalım sen biri tutturdun digerleri nolcak. karın yemeği güzel yapsa yeter.
o an o kadar sinirlendim ki. döndüm o kadar güzel yemek yapan kisi varken bi zahmet öğrensin oğlun güzel yemek yapmayi. elin kızı senin oğluna yemek yapmaya mi geldi dünyaya. midesini düşünen basının çaresine bakmayı da bilecek.
bi daha da o konu da ağzını acamadi. cidden sinirleniyorum. kadin diye tam zamanli robot muamelesi yapip takdir etmek söyle dursun bide her önüne gelen elestiriyo.
bogup bogup atacaksin hepsini bi kenara
Aynen öyle canım benim. Yıl olmuş 2019 millet marsa gidiyor, burada açılan konuya bak. Yerler mi ya
Geçen eşimle bebeğimiz olsun mu diye konuşuyorduk sen doğuracaksan olur dedim. Neyse biraz daha düşünelim dediçok kolay sanıyorlar kadınların hayatını.
Ya hem kendine yeten bir adam olur oğlunuz
Benim gördüğüm çoğu erkek boşa kükrüyor ama kadına bağımlı yaşam stilleri
Bir dik duruşları yok yani
Ahaha biran sanki benm esimj anlatiyorsun sandimBende bekarken maasimi soran erkeklere gicik oluyodum. Direk de kedtirip atiyordum. Ha destek olmayacagimdan mi hayir tabiki.
Ama bi tek esim bana ister calis ister calisma dedi. Bi tek esim benn imkanlarim bu bununla yasariz dedi. Tabi asik da oldum yoksa o da olmazdi
Simdi esimle ortak gider gelirimiz var.
Hatta o beni dusunur kendine degil bana almaya calisir ben onu dusunu kendime degil ona almaya calisirimr.
Biraz kismet isi. Ben o kizin yerinde olsaydim madem guven yok iyice taniyana kadar evimden bahsetmezdim. Olk etapta kiz biraz disli aksi gorunebilir cunku gercekten kizin maasina parasina malina bakan coooook erkek var.
Bende aynen bu sekilde düşünüyorum ondan nisan isine falan kalkıştık yemekli. Gerci sinir olmustum ama ayri. Sonucta karsindakini tanimiyorsun kaynana kayinbabayi gun gelir sey diyebilir. Sende ne aldin ki. Densiz cok ne de olsa. Hani yanlis anlama oyle oldukları icin demiyorum,tanimiyor insan ya o bakımdan.Nişan ve kına gecesi yaptım. Üstüne birde damat bohçası hazırladım fazlasıyla yani. Yatak odası, mutfak eşyaları, elektrikli ev aletleri , çamaşır bulaşık makinesini falan hep aldım. Kısacası fazlasıyla üstüme düşeni yaptım. Eşim için değer çünkü oda öyle fazlasını yaptı bana. Bizim de ortak aldığımız şeyler oldu ama en azından şuan bana erkek tarafından kimse ağzını açıpta şunu eksik yaptın diyemez. Hele altınları takıları ver borç ödeyeceğiz diyen olursa fena olur :)
Bu durum asıl konu sahibinin kardeşinin maddi konulara fazlasıyla takık olduğunu gösteriyor. Gelin hanımı da tebrik ettim, doğru ve yerinde davranmış.Anladığım kadarıyla ortada evlilik teklifi falan yok kardeşiniz neden kendi kendine gelin güvey oldu? Kredi falan ne saçma ya. Önce bi tanı karşındakini hemen maddiyata dalmış.
Bende aynen bu sekilde düşünüyorum ondan nisan isine falan kalkıştık yemekli. Gerci sinir olmustum ama ayri. Sonucta karsindakini tanimiyorsun kaynana kayinbabayi gun gelir sey diyebilir. Sende ne aldin ki. Densiz cok ne de olsa. Hani yanlis anlama oyle oldukları icin demiyorum,tanimiyor insan ya o bakımdan.
ayyy ayni muhabbetler bizde de olmuştu :) ben aralarındaki bağ güçlü olsun diye oğlumu yikayinca bornoza sarip babasina veriyorum. beraber banyoda sacini falan kurulayip dis fircalayip sakalasip öyle geliyolar yanima giyinmek için.
korkum su ki; yıl 2100 olsa da bitmeyecek bunlar tukenmeyecekler. kız borç odemek zorunda sanki. iyi ki koca buldu yasasin. borcsuz koca mi bulunur. kocayi bulan borcunu oder falan ne gereksiz şeyler. ne sacma bi mantik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?