- Konu Sahibi aylacik3534
-
Kadin ben calisiyorum sen de ev islerine ortak ol deyince "para lafi yapiyorsun" deyip trip atiyorlar. insana kendini suclu hissettiriyorlar.Ya valla geçen Cübbelinin komik sohbetlerini izliyordum da diyor ki " Adam calisan kadin istiyor tamam. Kadin çalışacak,eve gelip yemek yapacak,cocuga bakacak,para ortak zaten, sende erkegim diycen? " Hakikaten çalışan kadin arayanlarin çoğunluğu artık maalesef böyle. Analari adam gibi yetistirmemis gelip milletin gül gibi kizlarini yakacaklar. Arkadasim öğretmen ve ne yipratici meslek eşi bir odun kizdan hergun yeni yemek yapmsini istiyor, cocuklarda var .... Vel hasıl cok zor virajlardayiz
Biz kadinlarin da bunları girmesi lazim, erkek yetistirirken herseyi gostermeliyiz!!!!Allah yardım etsin böyle Kadınlara , erkeklere de vicdan versin
Erkekleri ailesi o hale getiriyor özellikle anneleriBiz kadinlarin da bunları girmesi lazim, erkek yetistirirken herseyi gostermeliyiz!!!!
Aynennnnnn.... En normali sen muthissin imaji veriyor ve bu tip adamlar çıkıyor!!!Erkekleri ailesi o hale getiriyor özellikle anneleri
İnşaallah kız anlamıştır arkasına bakmadan kaçmıştırAynennnnnn.... En normali sen muthissin imaji veriyor ve bu tip adamlar çıkıyor!!!
Benim gibi adam bulmuş paradan mi kacacan diye bak nasıl kiz ariyor?
Cok merak ettim bu isin sonu ne oldu?
Erkek cocuklarina aman paşam aman yigidim, kiz cocuklarina kalk kiz yemek yap, cay getir, abine su getir diye diye oyle bir algi yarattilar. Kadin erkegi mutlu etmek zorunda, erkek bir tarafini yayip yatip mutlu edilmeyi beklemeli.
Hepimiz bu alginin kurbaniyiz. Ben evlenip ustunden belli bir zaman gecince "noluyoruz ya" dedim. Kendim ugrasip didiniyorum adam yatip duruyor. Sonra bir seye ihtiyacin olunca sana kimse acimiyor.
Her memleket ziyaretinde kv diyor ki, oglum hangi yemegi sever, oglumu sinirlendirme, ogluma manti yaptin mi, ogluma kahvalti hazirladin mi bla bla... Bakiyorsun o sen de bizim kizimizsin diyenler hasta olsan arayip sormuyor, birden bir feministlik sariyor insani
RKız demiş zaten krediyi evlenirsek beraber öderiz diye. Ayrıca ilişkinin çok başında böyle ben yapamam vs demiş kız da belki herşeyi bana yıkmaya çalışıyor diye düşünmüş olabilir neticede henüz birbirlerini tanımıyolar aşık hiç değiller .o da belki sorumluluklardan kaçtığını düşünmüştür
Kardesine biraz kızdım. Ağız arıyor kızı deniyor gibi konusmus ve denemis te. Ne demek ne kadar fedakar. Ne ayıp ama. Guvenmiyor demekki. O da normal ama bildigim kadariyla yeni tanismislardi.Maddiyat en son konusulacak is. Hatta hic konusulmamali. Bu bir görgü meselesi. Ajitasyon yapmis babam bizi okutttu bilmemne. Ne gereksiz laflar.
Valla sizin oralar kizin oralar neresi bilmem de bildigim,yanlisim varsa düzeltin,izmir,aydin taraflarinda kiz tarafi herseyi yapiyor
Ya bu ne boyle pazarlık masasina oturmus gibiler.
Kızın evi var. Ailesinde de para var galiba. E bir de cok geliri olacak. Okusa da degismez bizim memlekette bu isler. Oglan tarafina yüklenmeyi cok sever bizim insanımız. Bosversin kardesin,maasini her ay atsın köşeye biriktirsin. Yarın birgun lazim olunca zaten harcar düğün vs isleri için. Birikim yapsin. Kendi denginde birini bulsun yoksa bu iş olmicak gibi zaten
Bu feministsin diyenler de feminizmin ne olduğunu bilseler bari. Erkek düşmanı diyorlar sinirleniyorumo kadar doğru ki şu yorum asıl iş erkekleri öyle yetiştiren anneler de başlıyor yani. Ben yeni evliyim çocuğum yok ama erkek çocuğum olursa kesinlikle her işte kendine yetebilen, bana ve ilerde eşine yardımcı olabilecek bir evlat yetiştirmek istiyorum. Allaha çok şükür benim eşim bu konuda iyi yetişmiş. Bana her konuda çok yardımcı olur
OooBen izmirliyim. 8 aydır evliyim. 50 bin tl düğün için para harcadım. Kız tarafı olarak fazlasıyla üstüme düşeni yaptım. Katılıyorum size
Bizim aileler tanisti. Isteme olacakti esimle mesajlasirken bana dediki annemler sana sandık getirecekmis.
Aaa oylemi dedim. Beni aldı bir stres benim durumum hic yoktu,aileminde o halimle gittim marka damat pierre cardin vs elimden geleni yaptım
Bir gune birgun esimden boyle laf duymadim.
Sadece dediki bana,neler lazim bir eve bana listesini atar mısın
Bende a dan zye attim listeyi mutfaktakiler dahil mail attim
Sonra tabi şaşırdı. Erkekler bilmiyorlar ki evlenirken ne lazim ne degil. Bende ona bizim adette yatak odasi mobilyasini kiz alir ve mutfak esyalarini da kiz alir ceyiz falan dedim
Sonrasinda nisandan sonra mobilya sec bana mail at ama cokta uçma hayatim dedi
Girdim internete tek tek yolladim. Portmanto koltuk takimi oturma odasi vs
Demekki kesesine de uygundu okey dedi getirtti internetten.
Tekrarliyorum benim maddi durumum kotuydu. O halde yemekli nişan yaptim. Kina gecesi icin strese girdiğimi anladi kinayi da kiz tarafi yapar çünkü,ama onu da eşim yaptı sağolsun.
Evlendim altınlarini ver borc ödüyorum vs gibi bisey de yaşanmadı goruyorum bu sitede esya borcu dugun borcu vs altinlarla odeyenler var ve zorlaniyorlar. Ya da kaynana kayinbaba altinlarini aliyor elinden.
O kizda tabiki borcsuz evlenmek isteyecek. En dogal hakki. Evliligin ilk zamanlari zaten kavgalar oluyor bir de para pul kavgasi mi olsun.
Ha ekleyim sunuda,esiimde nakit olmadigi zamanlar olmustu benden 50,100 tl gibi paralar alir. Daha 24 saat dolmadan parami alabilir miyim diye dikilirim tepesine
Suan bana yine 100 tl borcu var.
Yani demem o ki simdiki ortam böyle üzgünüm. Artik gencler neyin ne oldugunu biliyorlar.
geçen esim ogluma diyo ki; oğlum ben üçte üç yaptim. benim annem güzel yemek yapar karim güzel yemek yapar kaynanam da güzel yemek yapar. bakalım sen biri tutturdun digerleri nolcak. karın yemeği güzel yapsa yeter.
o an o kadar sinirlendim ki. döndüm o kadar güzel yemek yapan kisi varken bi zahmet öğrensin oğlun güzel yemek yapmayi. elin kızı senin oğluna yemek yapmaya mi geldi dünyaya. midesini düşünen basının çaresine bakmayı da bilecek.
bi daha da o konu da ağzını acamadi. cidden sinirleniyorum. kadin diye tam zamanli robot muamelesi yapip takdir etmek söyle dursun bide her önüne gelen elestiriyo.
bogup bogup atacaksin hepsini bi kenara
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Zaten kadınların uzerinde fazlaca yük,yuk demeyim de sorumluluk var. Cocuk bakmak,hamilelik dönemi,ev işleri,calisma hayati vs. Evlilik boyle maddiyat uzerine kurulmaz. Konusulacak en son seyler bunlar. O ne yaa oyle. Kredi cekerim sende boyle yaparsin sunu yapariz vs. Hayir bir de yeni tanışmışlar yani. Cok absürd. Simdi flort donemi olur 1 sene,2 sene herneyse. 2 kisi birbirini cok iyi tanır artık gizli saklı yoktur. Bir erkek bazi seyleri söyleyebilir. Bu dediginiz gibi sirket kurar gibi olmus.Cok ayıp benceÇünkü hayat zor, para kolay kazanılmıyor. Insanlar ne emekle okuyup ne emekle bir yerlere geliyorlar. Kolay değil artık yaşamak. Hele çalışan kadınları ezmek hiç kolay değil çünkü elimizde birer altın bileziğimiz var. Sadede çalışan kadınlar için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Bugün evinde çocuk bakan, eşinin her türlü işini yapan, üstüne her türlü zorluğa katlanan binlerce kadın var. Cidden kolay değil bu işler. Konu sahibi öyle bir konuşmuş ki evlenecekler şirket kurar gibi hayatları olacak. Öyle dışardan bakıldığı gibi bu işler. Evlilik bu emek ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?