- 13 Ocak 2020
- 45.849
- En iyi cevaplar
- 2
- 175.510
- 598
- 33
- Konu Sahibi goldenarrow12
-
Bence büyük hata olmuş özel okula kendi kapasitesindekiler değil parayı bastıran giriyor neticede. Orda rehavete kapılmış çocuk. Ben maalesef bir şey yapabileceğinizi düşünmüyorum. Dersanesi başlarsa kendi de isterse toparlar biraz.Fen liseside tutuyordu fakat aynı seviyedeki özel bi liseye vermeyi tercih etti ailem. Annem babam çalışıyordu özel okulda daha çok ilgileneceğini düşündüklerinden.
Evet zamanında hata olduğunu söyledim bunun bende. İnşallah toparlar. Sağolun yorumunuz için.Bence büyük hata olmuş özel okula kendi kapasitesindekiler değil parayı bastıran giriyor neticede. Orda rehavete kapılmış çocuk. Ben maalesef bir şey yapabileceğinizi düşünmüyorum. Dersanesi başlarsa kendi de isterse toparlar biraz.
Evet kesinlikle babam her şeyine tamam diyor. Annem biraz durdurmaya çalışıyor babam annemede müdahele ediyor ve sonuç ortada
Annemi çocuğuma bakması için buraya getirttiğim için mecburen kardeşimde geldi. Eğer yine yapamazsa babamın beni sorumlu tutması yüksek ihtimal.o zaman baba uğraşacak
siz de hamileliğinizin keyfini eşinizle çıkartacaksınız.
seneye bebeğimizle nereye tatile gidelim falan onu araştırın
babanızda oturtup ders çalıştırsın kardeşinize.
Ooo o zaman sizi takmaması çok normal benimkiler şımarttı kardeşimi ama okula başladığı zaman disipline girdirdiler. Şuan bazı şeyleri yapmadı mı kendi rahatsız oluyor. Hala telefonu yok istemedi tuşlu bir telefon var kursa falan giderken onu götürüyorEvet kesinlikle babam her şeyine tamam diyor. Annem biraz durdurmaya çalışıyor babam annemede müdahele ediyor ve sonuç ortada
Annemi çocuğuma bakması için buraya getirttiğim için mecburen kardeşimde geldi. Eğer yine yapamazsa babamın beni sorumlu tutması yüksek ihtimal.
+1Siz annesi babasi gibi davranmaya birakacaksiniz. Onlar devreye girecek. Simartilmis birine istediginiz kadar iyilik yapin kiymetini bilmezler. Sunu da eklemeden gecemeyecegim: Herkes okuyacak diye birsey yok. Okumak istemiyorsa bari calissin hayatini kazanmaya baksın
Bende ablasıyım kötü duruma düşse annem babam kadar bende üzüleceğim. Asıl sormak istediğim böyle birine nasıl yaklaşırsak düzelirdi. Ama yorumların çoğunda yapabileceğim birşeyin olmadığını söylüyorlar. Bilemedim bendeHerkes kendi çocuğuyla ilgilenmeli kardeşinizi bırakıp bebeğinize odaklanın. Üzgünüm ama yapabileceğiniz pek birşey yok. Anam babam dururken sen kimsin der, sizin de eşinizin de canı sıkılır. Zaten şu yaşlar arkadaşlarına ettiğiniz her lafı ters anlarlar
bir de biraz zor olacak aynı ev içinde.
Elbette, ben de ablayım, yaşadıklarınızın benzerlerini yaşadım. Çok iyi anlıyorum iyi niyetinizi yardım etme isteğinizi. Bir yanda kardeşinizin iyi bir geleceği olsun bir yanda anne babanız üzülmesin istiyorsunuz. Ama 18–19 yılda oluşmuş bir kişilik var artık sizin 1 yılda değiştirmeniz mümkün değil. Tek tavsiyem çok didaktik olmayın otorite gibi olmayın, o sizinle paylaşsın sorunlarını kaygılarını. O gelsin sizeBende ablasıyım kötü duruma düşse annem babam kadar bende üzüleceğim. Asıl sormak istediğim böyle birine nasıl yaklaşırsak düzelirdi. Ama yorumların çoğunda yapabileceğim birşeyin olmadığını söylüyorlar. Bilemedim bende
Güvenilir bakıcıyı nerden bulacağım ? Hadi buldum diyelim hangi bakıcı annem gibi ilgilenir. Ben 3.5 aylıkken daha çok küçükken işe başlamak zorundayım. Stres içinde yaşamıyorum ki sadece kardeşim düzelsin iyi bi yerlere gelsin istiyorum.Evin içinde sürü gibi stres içinde yaşamaktansa bakıcıya veririm bebeğimi akşam en azından alır bebeğimi kapar kapımı huzurlu olurum bu çileyi hiiic çekemem bebeğin en güzel zamanlarini rezil etme sen doğur iyiles gitsinler
Sanırım biraz otoriter kişiliğe sahibim. Doğru söylüyorsunuz çok sağolunElbette, ben de ablayım, yaşadıklarınızın benzerlerini yaşadım. Çok iyi anlıyorum iyi niyetinizi yardım etme isteğinizi. Bir yanda kardeşinizin iyi bir geleceği olsun bir yanda anne babanız üzülmesin istiyorsunuz. Ama 18–19 yılda oluşmuş bir kişilik var artık sizin 1 yılda değiştirmeniz mümkün değil. Tek tavsiyem çok didaktik olmayın otorite gibi olmayın, o sizinle paylaşsın sorunlarını kaygılarını. O gelsin size
Sen git psikoga sen sorunlusun ne demek sen bilirsin tabikiGüvenilir bakıcıyı nerden bulacağım ? Hadi buldum diyelim hangi bakıcı annem gibi ilgilenir. Ben 3.5 aylıkken daha çok küçükken işe başlamak zorundayım. Stres içinde yaşamıyorum ki sadece kardeşim düzelsin iyi bi yerlere gelsin istiyorum.
Bende ablasıyım kötü duruma düşse annem babam kadar bende üzüleceğim. Asıl sormak istediğim böyle birine nasıl yaklaşırsak düzelirdi. Ama yorumların çoğunda yapabileceğim birşeyin olmadığını söylüyorlar. Bilemedim bende
Ben kardeşimin sorunları olduğunu söylüyorum zaten. Kardeşim bana öyle dedi diye ben sorunlu olmuyorum. Onu şımarıklığından dediğini biliyorum ve kafama takmıyorum. Ayrıca iyileş gitsinler dediğiniz kişilerin biri annem biri kardeşim.Sen git psikoga sen sorunlusun ne demek sen bilirsin tabiki
Tamam özür dilerim yorum yaptığım için kusura bakmayınBen kardeşimin sorunları olduğunu söylüyorum zaten. Kardeşim bana öyle dedi diye ben sorunlu olmuyorum. Onu şımarıklığından dediğini biliyorum ve kafama takmıyorum. Ayrıca iyileş gitsinler dediğiniz kişilerin biri annem biri kardeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?