Kardeşim için yardıma ihtiyacım var

Asyaks

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
8
0
16
32
Arkadaşlar merhaba üyeliğimi bu sıkıntım için açtım konuyu yanlış bir kısma açtıysam kusuruma bakmayın. Kız kardeşim 20 yaşında şehir dışında okuyor ve yurtta kalıyor. Geçen gün geldi neyse dün de gezip berber fotoğraf çekildik onları kendime atmak için telefonunu aldım ve galerisinde uygunsuz fotoğraflar gördüm. Bu arada bir erkekle falan değil yurtta beraber kaldığı arkadaşlarıyla beraber ki arkadaşları fotoğraflarda normal sadece kardeşim uygunsuz 25 e yakın fotoğraf var ve ben zorla yapıldığını düşündüğüm için direkt olarak bunlar ne diye sormadım sizlerden yardım alayım dedim ona nasıl yaklaşmalıyım ki bana olayı tüm gerçekliği ile anlatsın. Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın yardım edecek herkese şimdiden teşekkür ederim

ikiniz tekken konuşun bu konuyu ama sakince sorun mantıklı bir açıklaması var mı dinleyin asla yargılamadan kendi fikrinizi söylemeden sorun. o yanında ki arkadaşlarının isim soyisim öğrenip sosyal medyadan takip edin ve kardeşinize de hissettirmeden onu da takip edin yani didikleyin fotoları kim beğenmiş nerde ne yapıyor arada görüntülü arayın okula dönünce falan üstüne düşün

Fotoğrafların uygunsuzluğu neydi peki?

Önemli olan bu bence.
Ve ben yerinizde olsam fotoğrafları gördükten sonra, hayırdır bunlar nedir?
Neden böyle fotoğraflar çekilme gereği duydun ki diye sorardım.
Verecek tepkisine göre de davranış sergilerdim.

Ama vereceğiniz en yanlış davranış suçlama ve kızma şeklinde olacaktır.
Suçlama yapmadan ve kızmadan ona düşüncelerinizi aktarırsanız, eminim kardeşiniz de kendisini anlatabilecektir.

Yaşı da çok küçük değil ayrıca.
Umarım size olanları anlatabilir.

Neden zorla olduğunu düşünüyorsunuz?
Fikrimce zorla olsa onda değil zorlayan insanda olur ve istemsiz çekilmiş olsa derhal silerdi.!
Direk sorabilirsiniz fotograflari alırken bunlaro gördüm nedir bunlar diye suçlar gibi değil ama.

Bazılarında üstünde sadece iç çamaşırı vardı selfie halinde ama başkası çekiyor diğer arkadaşları dediğim gibi normaldi böyle bir şeyi neden yapacağını bilmediğim için zorla yapıldığını düşündüm aklıma sadece bu geldi o an kızacağım için de o an konuşmak istemedim ve bu arada çok foto çekilmişler diğerleri uygunsuz değil

Bazılarında üstünde sadece iç çamaşırı vardı selfie halinde ama başkası çekiyor diğer arkadaşları dediğim gibi normaldi böyle bir şeyi neden yapacağını bilmediğim için zorla yapıldığını düşündüm aklıma sadece bu geldi o an kızacağım için de o an konuşmak istemedim ve bu arada çok foto çekilmişler diğerleri uygunsuz değil
Kardeşiniz nasıl duruyordu? Gülmüş mü üzgün mü

selfi çekmiş nasıl zorla olabilir ki. açıkça sorunç

belki kendi ergen esprileridir falan işte sorun ama kızmadan

Nude atmıştır sevgilisine falan.
Siz uyarın yine de, kimseye güvenmesin. Ortalık eski sevgilisinin fotoğraflarını nette ifşa eden karaktersizlerle dolu.

Bariz bilinçli çekilmiş işte arkadaşım kız kıza ne olabilir ki düşüncesi ile.

Zorla oldugunu pek sanmıyorum üzgünüm..o_O

Zorla yapılıyorsa herhalde normal bir yüz ifadesine de sahip değildir fotoğraflarda. Buna dikkat ettiniz mi? Yani elini kolunu mu tutmuşlar, kardeşiniz kötü mü görünüyor, nedir? Ya da belki de kız kıza yurt odasında rahat davranıyorlar altı üstü. Kimsenin de telefonunu karıştırıp görmeyeceğini düşündüğü için de çekilen fotoğrafları silmemiştir. Diğer bir seçenek de giydiğinin iç çamaşırı olduğuna emin misiniz? O ebatlarda büstiyerler de var, belki öyle bir şeydir giydiği.

Zorla yapılıyorsa herhalde normal bir yüz ifadesine de sahip değildir fotoğraflarda. Buna dikkat ettiniz mi? Yani elini kolunu mu tutmuşlar, kardeşiniz kötü mü görünüyor, nedir? Ya da belki de kız kıza yurt odasında rahat davranıyorlar altı üstü. Kimsenin de telefonunu karıştırıp görmeyeceğini düşündüğü için de çekilen fotoğrafları silmemiştir. Diğer bir seçenek de giydiğinin iç çamaşırı olduğuna emin misiniz? O ebatlarda büstiyerler de var, belki öyle bir şeydir giydiği.
Tutma falan yoktu normal yan yana oturmuşlar, iç çamaşırından eminim

Back
X