Kardeşim için yardıma ihtiyacım var

konuşmadan burdaki hiç kimse bilemez . ayrıca ne gördüğünüzden sizde tam emin değilsiniz sanırım. engüzeli sakince konuşmak belki yüz yüze konuşamazsınız utanır mesaj atın sorun

Arkadaşlar merhaba üyeliğimi bu sıkıntım için açtım konuyu yanlış bir kısma açtıysam kusuruma bakmayın. Kız kardeşim 20 yaşında şehir dışında okuyor ve yurtta kalıyor. Geçen gün geldi neyse dün de gezip berber fotoğraf çekildik onları kendime atmak için telefonunu aldım ve galerisinde uygunsuz fotoğraflar gördüm. Bu arada bir erkekle falan değil yurtta beraber kaldığı arkadaşlarıyla beraber ki arkadaşları fotoğraflarda normal sadece kardeşim uygunsuz 25 e yakın fotoğraf var ve ben zorla yapıldığını düşündüğüm için direkt olarak bunlar ne diye sormadım sizlerden yardım alayım dedim ona nasıl yaklaşmalıyım ki bana olayı tüm gerçekliği ile anlatsın. Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın yardım edecek herkese şimdiden teşekkür ederim
Uygunsuz fotoğraf derken çırılçıplak değildir herhalde kız ortamında herkes giyinik ve o ciplaksa ya da yarı çıplak kivamdaysa zorlami olur kendi istegiylemi fotoğraflarında yüz ifadesinden anlaşılır ben fotoğrafı tam anlayamadım. Bı yandan da yeni gençlik çok farklı yetişiyor yani size yanlış gelen hatta toplumun geneline yanlış gelen şey onlara doğru gelebiliyor

Zorla yapılıyorsa herhalde normal bir yüz ifadesine de sahip değildir fotoğraflarda. Buna dikkat ettiniz mi? Yani elini kolunu mu tutmuşlar, kardeşiniz kötü mü görünüyor, nedir? Ya da belki de kız kıza yurt odasında rahat davranıyorlar altı üstü. Kimsenin de telefonunu karıştırıp görmeyeceğini düşündüğü için de çekilen fotoğrafları silmemiştir. Diğer bir seçenek de giydiğinin iç çamaşırı olduğuna emin misiniz? O ebatlarda büstiyerler de var, belki öyle bir şeydir giydiği.
Konuştum böyle sakince ve sizin dediklerinize yakın şeyler dedi gerekli uyarıları da yaptım umarım artık dikkat eder o halde fotoğraflarda bulunmaz başkasının telefonunda da olabilirdi sonuçta öyle rahat bir kız da değildi ama bilemiyorum gizli gizli arkadaşlarını bir takip edeceğim

Back
X