kardeşim içine kapanık sürekli yemek yiyor

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
ablalarım kardeşim sessiz kendi halinde bir yerde otur dersin bütün gün orda oturur
arkadaş yapamaz kendine çocuklarda oynamak istemiyor yanlış anlaşılmasın taşkınlık yaptığı yada huzur bozduğu yada pasaklı bir çocuk olduğu için değil sürekli kendi halinde takılıyor ve içine çok kapanık
ne yaptıysak açamadık bide çok aşırı yemek yiyor sanki yapamadıklarını yemekle yapıyor gibi
ne bulsa yiyor yemediği zamanlar yok durduramıyoruz ve daha kötü olmasından korkuyoruz başta babada yok abide bu yüzden bizde kadın başımıza ne yapacağımızı bilmiyoruz 10 yaşında daha
aktiviteleride denedik ama olmadı sizce ne yapalım yemesini nasıl engelleyebiliriz lütfen yardımcı olun

Kadın başımıza derken??
Erkekler bu durumu takmazlar bile ki yardımları dokunsun.
Psikologa götürmeyi deneyin,olmazsa en azından konuşmayı deneyin.
İlgisini çeken mutlaka bir oyun,program vs bir şey vardır,
Okulda durumu nasıl,öğretmenleri ne diyor

Eğer siz bir şey yapamıyorsanız bir uzmandan yardım almak aklınıza gelmedi mi ?
tabiki geldi ama götürüyoruz daha da kötü oluyor doktorunda doktorluk yaptığı yok 3 soru 3 cevap tamam
ilaç bile vermiyor yaşı küçük diye ne dediyse yapıyoruz aynı daha da kötüye gidiyor çocuğa fark ettirmeden alıkoymalıyız

Alanında iyi bir psikiyatra gitmeniz gerekiyor o zaman. Doktor kötü çıktı diye doktorluk bir şey yok diyemeyiz.

içine kapanık konuşmuyor ama gayet başarılı bir çocukda tek ilgi odağı tablet sürekli saçma sapan videolar izleyerek vaktini geçiriyor gerçekten saçma videolar ama sübniminal şeyler de içerebiliyor ya şöyle baba gölgesi bile olmadığı için cuma namazına götüren yok bu erkekliğe adım atıyor oğlum diyen yok

Alanında iyi bir psikiyatra gitmeniz gerekiyor o zaman. Doktor kötü çıktı diye doktorluk bir şey yok diyemeyiz.
burda en iyi doktor bu bi kaçtanesine de gittik farklı olsun diye ama aynı sonuç bizimde imkanımız yok yaşadığımız şehirdede bunları bulduk

burda en iyi doktor bu bi kaçtanesine de gittik farklı olsun diye ama aynı sonuç bizimde imkanımız yok yaşadığımız şehirdede bunları bulduk
O zaman kardeşiniz ilerde içine kapanık obezite ile savaşan biri olacak, bunun yanında türlü hastalıklar.. Canım bir yolunu bulup mutlaka tedavi ettirmeniz lazım..

Tv,tablet başında yemek yemek ve bunu sürekli alışkanlık haline getirip düzensiz beslenmek obeziteye yol açıyor.Kardeşinizin tüm kan tahlillerini yaptırın şekerine tiroidine bakılsın.Bu şekilde devam ederse hayatı boyunca hem fiziken hem ruhen bir girdabın içine girer.Aktivitelerle kurslarla sosyalleşmesine yardım edin

Eğer dediklerinize kulak asmıyor sizinle çatışıyorsa sevdiği bir aile yakınınızdan yardım alın o konuşsun ikna etsin doktora kurslara gitmeye yönlendirsin.

Siz fazla pasifsiniz çocuğun durumu karşısında,
Babasız büyüyen erkek arkadaşlarım var,kimse onları namaza götürmedi veya erkekliğe adım atıyor diye endişeye kapılmıyor.
Ayrıca çocuğun bunları benimsemek gibi bir zorunluluğu da yok,kendi kararını verir,siz yeter ki ilgili ve konuşkan davranın,sorun.Okulu arkadaşları,öğretmenleri nasıl gibi.
10 yaş çok geç kalınmış bir yaş değil,o yaşlarda birçok erkek çocuk bu şekilde yaşamayı tercih ediyor zaten.

Bu kadar içine kapanık olması bi sorun olduğuna işaret eder...
Bakın büyükşehir belediyesinin ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var, 153 ten çocuk psikoloğuna randevu istiyorum diye söylerseniz onlarda size en yakın merkezden randevu verirler.
Lütfen terapiyi yarıda bırakmayın ve kardeşiniz için mücadele edin.
Çok üzüldüm kardeşinize

O zaman kardeşiniz ilerde içine kapanık obezite ile savaşan biri olacak, bunun yanında türlü hastalıklar.. Canım bir yolunu bulup mutlaka tedavi ettirmeniz lazım..
abla bizde arıyoruz inan sizede danışıyorum dahada araştırıcam

Benım oglumda ıcıne kapanıkmı desem utangacmı desem ne desem bılmıyorum
Ama cok dısa donuk olmadıgı kesın
Okulda kendı arkadasları var, hafta sonları yuzmeye gıdıyor ve arkadasları var sızınkının nasılolurda arkadasları olmaz anlayamıyorum napıyor pekı cocuk hep tek basına mı? ve kac kılıo

Eğer dediklerinize kulak asmıyor sizinle çatışıyorsa sevdiği bir aile yakınınızdan yardım alın o konuşsun ikna etsin doktora kurslara gitmeye yönlendirsin.
bizim aileden zaten diğerleri insan gibi değil cahiller hemen yapıştırıyorlar etiketi bide kimsenin umrumda
değil yesin yesin diyip geçiriyorlar

eski öğretmeli sorunluydu tüm veliler şikayet edip duruyor adam bedene bırakıyor boş bırakıyor dışarılarda sigara muhabbet ediyordu biz çalıştırdık çocuğa hep ders okulunu değiştirdik şimdi iyi öğretmeni arkadaşlarıda bizimkinide daha kötü olmadan alıkoymalıyız evden dışarı çıkmayan biri zaten

sağolun haklısınız ama öyle olmuyor 3 soru 3 cevap hadi güle güle diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…