tabiki geldi ama götürüyoruz daha da kötü oluyor doktorunda doktorluk yaptığı yok 3 soru 3 cevap tamamEğer siz bir şey yapamıyorsanız bir uzmandan yardım almak aklınıza gelmedi mi ?
Alanında iyi bir psikiyatra gitmeniz gerekiyor o zaman. Doktor kötü çıktı diye doktorluk bir şey yok diyemeyiz.tabiki geldi ama götürüyoruz daha da kötü oluyor doktorunda doktorluk yaptığı yok 3 soru 3 cevap tamam
ilaç bile vermiyor yaşı küçük diye ne dediyse yapıyoruz aynı daha da kötüye gidiyor çocuğa fark ettirmeden alıkoymalıyız
içine kapanık konuşmuyor ama gayet başarılı bir çocukda tek ilgi odağı tablet sürekli saçma sapan videolar izleyerek vaktini geçiriyor gerçekten saçma videolar ama sübniminal şeyler de içerebiliyor ya şöyle baba gölgesi bile olmadığı için cuma namazına götüren yok bu erkekliğe adım atıyor oğlum diyen yokKadın başımıza derken??
Erkekler bu durumu takmazlar bile ki yardımları dokunsun.
Psikologa götürmeyi deneyin,olmazsa en azından konuşmayı deneyin.
İlgisini çeken mutlaka bir oyun,program vs bir şey vardır,
Okulda durumu nasıl,öğretmenleri ne diyor
burda en iyi doktor bu bi kaçtanesine de gittik farklı olsun diye ama aynı sonuç bizimde imkanımız yok yaşadığımız şehirdede bunları buldukAlanında iyi bir psikiyatra gitmeniz gerekiyor o zaman. Doktor kötü çıktı diye doktorluk bir şey yok diyemeyiz.
yazın yüzme kursuna gönderdik bi kaç birşeye ama bir haftada bıktı gitmek istemiyorum diye ortalığı yıktı neden diyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz yokSpora, dansa, resim kursuna gönderseniz? Açılır, sosyalleşir.
O zaman kardeşiniz ilerde içine kapanık obezite ile savaşan biri olacak, bunun yanında türlü hastalıklar.. Canım bir yolunu bulup mutlaka tedavi ettirmeniz lazım..burda en iyi doktor bu bi kaçtanesine de gittik farklı olsun diye ama aynı sonuç bizimde imkanımız yok yaşadığımız şehirdede bunları bulduk
Siz fazla pasifsiniz çocuğun durumu karşısında,içine kapanık konuşmuyor ama gayet başarılı bir çocukda tek ilgi odağı tablet sürekli saçma sapan videolar izleyerek vaktini geçiriyor gerçekten saçma videolar ama sübniminal şeyler de içerebiliyor ya şöyle baba gölgesi bile olmadığı için cuma namazına götüren yok bu erkekliğe adım atıyor oğlum diyen yok
abla bizde arıyoruz inan sizede danışıyorum dahada araştırıcamO zaman kardeşiniz ilerde içine kapanık obezite ile savaşan biri olacak, bunun yanında türlü hastalıklar.. Canım bir yolunu bulup mutlaka tedavi ettirmeniz lazım..
bizim aileden zaten diğerleri insan gibi değil cahiller hemen yapıştırıyorlar etiketi bide kimsenin umrumdaEğer dediklerinize kulak asmıyor sizinle çatışıyorsa sevdiği bir aile yakınınızdan yardım alın o konuşsun ikna etsin doktora kurslara gitmeye yönlendirsin.
eski öğretmeli sorunluydu tüm veliler şikayet edip duruyor adam bedene bırakıyor boş bırakıyor dışarılarda sigara muhabbet ediyordu biz çalıştırdık çocuğa hep ders okulunu değiştirdik şimdi iyi öğretmeni arkadaşlarıda bizimkinide daha kötü olmadan alıkoymalıyız evden dışarı çıkmayan biri zatenSiz fazla pasifsiniz çocuğun durumu karşısında,
Babasız büyüyen erkek arkadaşlarım var,kimse onları namaza götürmedi veya erkekliğe adım atıyor diye endişeye kapılmıyor.
Ayrıca çocuğun bunları benimsemek gibi bir zorunluluğu da yok,kendi kararını verir,siz yeter ki ilgili ve konuşkan davranın,sorun.Okulu arkadaşları,öğretmenleri nasıl gibi.
10 yaş çok geç kalınmış bir yaş değil,o yaşlarda birçok erkek çocuk bu şekilde yaşamayı tercih ediyor zaten.
sağolun haklısınız ama öyle olmuyor 3 soru 3 cevap hadi güle güle diyorlarBu kadar içine kapanık olması bi sorun olduğuna işaret eder...
Bakın büyükşehir belediyesinin ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var, 153 ten çocuk psikoloğuna randevu istiyorum diye söylerseniz onlarda size en yakın merkezden randevu verirler.
Lütfen terapiyi yarıda bırakmayın ve kardeşiniz için mücadele edin.
Çok üzüldüm kardeşinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?