- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi mirayeflal
-
Adalet işlerse hakettiği kadar ceza alır. Cinayet işleyen gibi yıllarca hapis yatmaz da mesajlarına göre ceza alır.bekara karı boşamak misali size söylemesi kolay adalet diyorsunuzda sanki cinayet işledi te allam.
nedense hep bi arkadaşın cocugu kesin yaşanmıştır bu :dYanlis anlamayin ama kardesinizin yaptiginin bir cezasi olmasi gerektigini soyleyenlere neden saldiriyorsunuz? Benim de sizinkiyle ayni yasta bir kardesim var ve diledigi kadar kotu olsun ne kadar endise ettiginizi anlayabiliyorum. Fakat ote yandan illa cinayet islemesi falan gerekmiyor zararli birey olmasi icin, kiyasladiklariniz en uc noktalar. Bana kalirsa da kimse kimseye aklina estigi gibi hakaret edememeli ve bunun yolu da bunu yapanlarin cezalandirilmasi. Adam mi oldurdu sanki ne var demekle olmuyor, biri size kendi ettigi kufurleri etse aslan kesilir muhtemelen kardesiniz. O kufur ettigi kadin da birilerinin kardesi, cocugu falan. Ben olsam sonuna kadar ugrasirdim.
Bunun disinda 2 sene once falan bir arkadasim kardesinizin yaptiginin aynisini yapti, dava actilar, buldular da arkadasi. Bence cok da iyi oldu. Neyse 5 sene suca karismamak kaydiyla bi islem yapilmadi.
Bu arada "yapmis bi ergenlik" savunma degil, banane milletin ergen cocugundan yani. Az otede yasasin hepsi ergenligini.
Cok ilgincsiniz sahiden. Yardimci olmaya calismistim, para falan odemezsiniz diyorum yani. Arkadasimin cocugu degil, arkadasim yazdim ayrica. Gerci iletisim kurulabilecek biri olmadiginizi belli etmistiniz onceki mesajlarda, niye yardim etmeye calistiysam. Yine de umuyorum ki karsi taraf sadece korkutmak istemistir de aci bir sekilde su anda gulup "hi hi kesin olmustur hihi" diye guldugunuz seyin gercekligini ogrenmek durumunda kalmazsiniz. Bir de bilgisayar muhendisi olarak nasil ip tespit ediliyor falan sizden iyi biliyorumdur diye tahmin ediyorum, fake hesabi bulamazlar diye dusunmenizden konuyla alakali sınırlı bilgiye sahip oldugunuzu cikariyorum. Saldirganliginiz icin de papatya cayi oneriyorum, yardim etmeye calismistim sadece :)nedense hep bi arkadaşın cocugu kesin yaşanmıştır bu :d
Mesaj silmek yasak
Bu durumdan sonra konu sahibi kardeşin kendisi olabilir diye düşünmedim değil :) yorum silmek falan ya da ailede bazı huylar genetik.Bir de burda da yorumunuzu silip yerine nokta koyunca alintiladigim icin yorumunuz baskalari tarafindan gorulmeye devam ediyor, bu da ek bir bilgi olsun. İyi aksamlar.
Bu saldirganligi gorunce ben de kendisi olabilir diye dusundum acikcasi. Anlayamadim yardim ederken saldiriya ugramak ilk defa yasadigim bir durum, sanirim iyi ki kufretmis kimse bulamaz rahat ol demek gerekiyordu :)Bu durumdan sonra konu sahibi kardeşin kendisi olabilir diye düşünmedim değil :) yorum silmek falan ya da ailede bazı huylar genetik.
nedense hep bi arkadaşın cocugu kesin yaşanmıştır bu :d
Cok ilgincsiniz sahiden. Yardimci olmaya calismistim, para falan odemezsiniz diyorum yani. Arkadasimin cocugu degil, arkadasim yazdim ayrica. Gerci iletisim kurulabilecek biri olmadiginizi belli etmistiniz onceki mesajlarda, niye yardim etmeye calistiysam. Yine de umuyorum ki karsi taraf sadece korkutmak istemistir de aci bir sekilde su anda gulup "hi hi kesin olmustur hihi" diye guldugunuz seyin gercekligini ogrenmek durumunda kalmazsiniz. Bir de bilgisayar muhendisi olarak nasil ip tespit ediliyor falan sizden iyi biliyorumdur diye tahmin ediyorum, fake hesabi bulamazlar diye dusunmenizden konuyla alakali sınırlı bilgiye sahip oldugunuzu cikariyorum. Saldirganliginiz icin de papatya cayi oneriyorum, yardim etmeye calismistim sadece :)
Modemi açıp kapatmak birşey ifade etmez şikayet anında bulunur mühendis arkadaşlar daha iyi bilir tabi ama modem ip adresi vs var,kullandığımız operatörün atadığı adres vs var,modem açıp kapatınca biz de değişiyor gözüküyor ama log kayıtları vs var o yüzden modemi açıp kapatmak pek birşey değiştirmiyor.İp adresi sabitse bir ihtimal ama degised ip adresiyse bayağı uğraş verici olur. Çünku neti kapatıp yeniden acinca ip değişiyor sürekli değiştiği için de o adresi zor bulurlar
Tamm canım da internet dolandırıcılarini neden bulamıyorlar o zaman.Modemi açıp kapatmak birşey ifade etmez şikayet anında bulunur mühendis arkadaşlar daha iyi bilir tabi ama modem ip adresi vs var,kullandığımız operatörün atadığı adres vs var,modem açıp kapatınca biz de değişiyor gözüküyor ama log kayıtları vs var o yüzden modemi açıp kapatmak pek birşey değiştirmiyor.
Cünkü internet dolandırıcıları sağa sola küfür eden 18 yasında ergenler degil.Hepsi bu isim egitimini almis, kurdu olmus, internet ,bilgisayar nasıl calışır yalamış yutmuş insanlar. Ayrıca bir sürü yazılımcıları ve çok büyük sermayeleri var. Cogunun bilgisi en az bilisim suclarında calışanları kadar,hatta daha fazla.Tamm canım da internet dolandırıcılarini neden bulamıyorlar o zaman.
Sevgili office, tamamen katiliyorum aslinda. Gercekten herkes herkese diledigi gibi hakaret ediyor ve onu alinmasi gerek bunun bence. Ustelik bu hakaret isi boyutuna gore tehditvari bir hal de alabiliyor, endise verici buluyorum bunu. Tanimadigin birine sirf senin gibi dusunmuyor diye hirslanip kufurler edebilmek bircok ciddi sorunun baslangici zaten, ozellikle de bizim toplumda.Aslinda insallah alir.. twitter a biri bir sey yaziyor altinda 100 tane kufur, tahammul edilir gibi degil.. eger kanunlar almasini engelliyorsa insallah degisir ve ciddi yaptirimlari olur kufur ve tacizin.. kaldi ki bazi arkadaslar 2 ay gecmis bir sey olmaz demisler ama onun suresi 6 aydir.. yani 6 ay icinde acilabilir.. insallah guzel bir ceza alir..
evet ama ortada cocuk ıstısmarı cınayet tecavuz varsa anca oyle verılıyor. aksı halde face ve ısntagmra merkezı amerıkada amerıka ıkı veledın kufurlu yazısmaları ıcın gızlılık ılkelerı geregınce cıakrıp ıp vermez yanı. msn yahoo ya da hotmaıl olsa neyse onların turkıyedede merkezı var. oralar ıp verıyor. ama face ve ınstngram malesef. sadwece saydıgım gıbı buyuk suclar olması gerek. koca cumhurbaskanlıga basbakanlara bılmem neye mıllet kendı hesaplarından hakaretler yagdırıyor once onları bulupcezalandırmaları lazımken onlara bıle ıp verılmıyoken sızın fakeden edılmıs kufurlerınıze kımse ıp vermez :)evet ama instagramdan şimdi gizlilik ilkesine baktım mahkeme celbi olunca ip paylasıyor tarzı yazılar var :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?