- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
23 yasinda.. 4 aydir devlet memuru. Safranboluluyuz kendi memleketimizde calisiyordu. Ben istanbulda anne tarafim aydinda.. safranboluda,calistigi yerde baba tarafim var ama gorusmuyorduk pek.. kardesim bir donem yurtta kaldi, tum arkadaslarina vs sorduk nerdeyse..hepsi hep 1 haftadan uzun sure oldu gorusmeyeli diyorlar... pansiyonda kaliyordu, bavulalrini almis dedi pansiyon sahibi.. ama tam 6. Gun oldu,telefonu kapaliKaç yaşında acaba? En son nerede görülmüş? Çok üzüldüm. İnşallah önemli bir şeyi yoktur. Siz neden şüpheleniyorsunuz bir de kaç yaşında? Çalıştığına göre büyük biri.
Kiz arkadasi var yillardir bi barisik bi ayri.. kizi ekledim faceden kabul etmedi mesaj attim daha gormemis..Ay Allah esirgesin. Kız arkadaşı var mıydı, ya da husumete girdiği birileri?
Karabükte memur diyorsunuz siz nerdesiniz gidip evine baktınız değil mi
Annem muge anliya mesaj olarak atmis fotograflarini vs ama gormemisler. Ben de attim en azindan ismini anons etseler, basina bisey gelmediyse ortaya cikar cunku ince ruhlu, sakin bir cocuk.. psikolojik olarak iyi durumda degil tabiAh ya çok üzüldüm inşallah bir an önce haber verir iletişime geçersiniz arkadaşlar müge anlı demiş haklılar medya yolu ile çözülmeyecek bisey yok ya bu ülkede.. medyaya yansımadan hiçbirşeyi ciddiye aldıklarını da sanmıyorum..
Kardesim evden kacmadi.. kayip, ulasamiyoruz..Daha önce de arkadaşım evinden kaçtı diye konu açmışsınız. Çevrenizdeki herkes evden mi kaçıyor?
Bavullarını almışsa ben korkmazdım. Bilerek bir yerlere gitmiş demekki. Yurt dışı falan olabilir mi?23 yasinda.. 4 aydir devlet memuru. Safranboluluyuz kendi memleketimizde calisiyordu. Ben istanbulda anne tarafim aydinda.. safranboluda,calistigi yerde baba tarafim var ama gorusmuyorduk pek.. kardesim bir donem yurtta kaldi, tum arkadaslarina vs sorduk nerdeyse..hepsi hep 1 haftadan uzun sure oldu gorusmeyeli diyorlar... pansiyonda kaliyordu, bavulalrini almis dedi pansiyon sahibi.. ama tam 6. Gun oldu,telefonu kapali
23 yasinda.. tum tanidigimiz arkadaslarina sorduk.. onlara rica etrik baska ortak arkadaslari varsa sorsunlar diye.. ama yokMüge Anlı'ya gidin diyeceğim ben de. Kardeşinizin arkadaşlarını bulun, onlar biliyordur belki... Ergenlikte yakın arkadaşlarına her şeyi anlatırlar malum.
Daha önce gitmiş miydi? Kaç yaşında?
Evden kaçtı sandım, özür dilerim. Kardeşinizin yaşı da büyükmüş. Memurmuş. O zaman tekrar edeyim, Müge Anlı'ya gidin, gerekirse kapısında yatın yine de programa çıkın.Kardesim evden kacmadi.. kayip, ulasamiyoruz..
Yok,yurt disi olaylarina girecek bir karakteri yok..kebdi halinde sessiz sakin bir cocuk.. aşirı duygusal.. sokakta kalsa kalir,yardim istemezBavullarını almışsa ben korkmazdım. Bilerek bir yerlere gitmiş demekki. Yurt dışı falan olabilir mi?
Çok az çaba gösteriyorsunuz. Yıllardır görüştüğü kozon adı soyadı şehiri olulu çalışıyorsa yeri bellidir gidin yapışın yakasına ne biliyorsa anlatsın. Size snlatsmadığını ona anlatmıştır mutlaka bişeyler biliyordur.Kiz arkadasi var yillardir bi barisik bi ayri.. kizi ekledim faceden kabul etmedi mesaj attim daha gormemis..
Aminnnnnn insallllllllahÇok üzüldüm inşallah bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?