- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Adina kesilen bilet yok.. hastanelere bakildi yok.. annem gidecek kaldigi yerde kalacak kirasini oesin vermis yavrum..annem ilgilenecek kamera kayitlariyla..hatti annemin uzerine. Bunu bir yarari olur mu?
Müşteri hizmetlerini arayıp telefon dökümünü istesin annen hat onun üzerine madem en son kiminle görüşmüş ona bakarsınız sık sık görüştüğü numara var ise onları ararsınız,watsapptalarına bakarsınız kız arkadaşının numarısınıda bulursunuz ,normalde online işlemlerden annende bakabilir ama onun için şifre gerek oda kardeşinin telefonundan alınır o yüzden direk operatörü arasın.Adina kesilen bilet yok.. hastanelere bakildi yok.. annem gidecek kaldigi yerde kalacak kirasini oesin vermis yavrum..annem ilgilenecek kamera kayitlariyla..hatti annemin uzerine. Bunu bir yarari olur mu?
Kesinlikle müge anlı kesin çözüm- Müge Anlı
Geçmiş olsun
Merhaba yine ben.. erkek kardesime cumartesiden beri ulasamiyoruz. O gunden beri telefonu kapali, arkadaslarina kaldigi yere is yerine vs hep sorduk herkes 1 haftadir gormedik diyorlar.. kendisi memur karabükte.. polise kayip ilani verdim oturdum bekliyorum ne yapabilirim baska? Telefon sinyalinden vs bulma olayi nasil işliyor acaba?? Kendisi cok efendi, temiz sessiz sakin bir cocuktur. Lutfen bana akil verin kuzum için cok endiseliyiz....
İnşallah sağ salim bulunurMerhaba yine ben.. erkek kardesime cumartesiden beri ulasamiyoruz. O gunden beri telefonu kapali, arkadaslarina kaldigi yere is yerine vs hep sorduk herkes 1 haftadir gormedik diyorlar.. kendisi memur karabükte.. polise kayip ilani verdim oturdum bekliyorum ne yapabilirim baska? Telefon sinyalinden vs bulma olayi nasil işliyor acaba?? Kendisi cok efendi, temiz sessiz sakin bir cocuktur. Lutfen bana akil verin kuzum için cok endiseliyiz....
iyi niyetli olabilirsiniz ama nerden biliyorsunuz konu sahibinin kancayı taktığı birini bulmaya çalışmadığını? ille de telefon sinyali diye tutturması beni nedense bi tedirgin etti.Türkiyede de edilebilir fakat %80 konumu açık bırakmaz %90 da sabit bir gmail i yok olsa da ailesi genelde bilmez gmail i bulsa zaten telefon kapalı da olsa ekrana mesaj gönderebiliriz zor ama uğraşırız
Ya face msjlarına ulaşmak istiyorsunuz , Ya da telefon sinyallerine.Merhaba yine ben.. erkek kardesime cumartesiden beri ulasamiyoruz. O gunden beri telefonu kapali, arkadaslarina kaldigi yere is yerine vs hep sorduk herkes 1 haftadir gormedik diyorlar.. kendisi memur karabükte.. polise kayip ilani verdim oturdum bekliyorum ne yapabilirim baska? Telefon sinyalinden vs bulma olayi nasil işliyor acaba?? Kendisi cok efendi, temiz sessiz sakin bir cocuktur. Lutfen bana akil verin kuzum için cok endiseliyiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?