Kardeşim kayıp

Allah korusun
Emniyete bildirdiniz değil mi

memur adam öyle 1 hafta işe gitmemezlik yapamaz
15 gün gitmese müstafi sayılır işten atılır zaten
o yüzden o gidiş temelli gibi duruyor.
eşyalarını da aldığına göre planlı bir yere gidiyor.
artık ışid de olabilir, yurtdışı da olabilir, bişeyden kaçıyor olabilir. vs. vs.
gidin önce o kaldığı yerin kameralarına baktırın
çevredeki dükkanların kamerası vardır.
ne vakit gitmiş, nasıl gitmiş, sonra otogardaki otobüs şirketlerine gidin bilet kesilmiş mi adına ona bakın.
bankalara gidip en azından maaş aldığı bankada hesabında bir hareket var mı onu öğrenmeye çalışın
hastanelere bakın
ve ben olsam anında Müge anlıya giderdim.

öyle kafası esti gitti olayı değildir bu. memur biri öyle yapmaz.

Adina kesilen bilet yok.. hastanelere bakildi yok.. annem gidecek kaldigi yerde kalacak kirasini oesin vermis yavrum..annem ilgilenecek kamera kayitlariyla..hatti annemin uzerine. Bunu bir yarari olur mu?

e herhalde olur
kimlerle konuşma msj var dökümünü isteyin bi an önce.
hala hattı kullanılıyor mu en son hangi gün saat kaçta kullanılmış anlarsınız

Adina kesilen bilet yok.. hastanelere bakildi yok.. annem gidecek kaldigi yerde kalacak kirasini oesin vermis yavrum..annem ilgilenecek kamera kayitlariyla..hatti annemin uzerine. Bunu bir yarari olur mu?
Müşteri hizmetlerini arayıp telefon dökümünü istesin annen hat onun üzerine madem en son kiminle görüşmüş ona bakarsınız sık sık görüştüğü numara var ise onları ararsınız,watsapptalarına bakarsınız kız arkadaşının numarısınıda bulursunuz ,normalde online işlemlerden annende bakabilir ama onun için şifre gerek oda kardeşinin telefonundan alınır o yüzden direk operatörü arasın.

Madem İstanbul dasınız yarın sabah atv nin stüdyosuna gidin
Müge anlı ya başvurun geç olmadan
İnşallah sağsalim bulunur

Öncelikle emniyete kayıp bildiriminde bulunun. (Hem siz hem de Karabükteki akrabalarınız karakola giderek bildirim yapsın.)
Müge Anlı ve Balçiçek İlter'e başvurun. (ihbar hatları ve instagramdan)

Mügen Anlı ya gidin mutlaka diyorum ben de . Kayıplarda erken başvuru önemli , daha çabuk sonuç alınsın diye öne alıyorlar . İnşallah hayırlı haberler alırsınız .

İnşallah sağ salim bulunur Telefon sinyaline herkes tarafından o kadar kolay ulaşılamayacağını söylemişti bir polis memuru. Sanırım savcılık talimatıyla sinyallere ulaşılıyor

Türkiyede de edilebilir fakat %80 konumu açık bırakmaz %90 da sabit bir gmail i yok olsa da ailesi genelde bilmez gmail i bulsa zaten telefon kapalı da olsa ekrana mesaj gönderebiliriz zor ama uğraşırız
iyi niyetli olabilirsiniz ama nerden biliyorsunuz konu sahibinin kancayı taktığı birini bulmaya çalışmadığını? ille de telefon sinyali diye tutturması beni nedense bi tedirgin etti.

-------
konu gerçekse, konu sahibi;

umarım kardeşiniz bulunur ve bir an evvel sağ salim hayatına devam eder.

ayrıca kızın sizi eklememesi de nedense bişey biliyor izlenimi verdi. o mesajlar görünüyor ayrıca. görüldü yapmadan okumuştur.

memursa biyere gitmemiştir. direk seninle küs olup konuşmak istemiyor da olabilir

Kardesiniz memur bu devirde is bulmak zor isini birakip gitcegini hic sanmiyorum yazdiklariniz dogruysa malesef durum kotu... bide sakinliginize hayran oldum nedense benim kardesim 1 hafta ortadan kaybolsa coktan kiyametleri koparirdim onun is yerine kaldigi yere gidip...

Şahsen benim kardeşim kaybolacak bende evde oturup bekliycem birde buraya konu açacağım.
konu gerçekse kalk kalk kaldığı yere git illa tanıyan vardır. Sor soruştur

Ya face msjlarına ulaşmak istiyorsunuz , Ya da telefon sinyallerine.
Bi önceki konunuzda sevgilinizin kardeşi evlenmiş , eşi aldatmış bila bila......

Sanki sevgilinizin nerelere gittiğini öğrenmekniçin sinyal diye tutturmussunuz

Kusura bakmayinda kardesi kaybolan insanin burda isi ne ben sizin yerinizde olsam ki Allah korusun basvurulacak heryere basvururdum heryrde arardim kardesimi

Telefon dokumluri almaniz lazim. Bir de savciliga basvurun. Belki telefon sinyali ile bulunabilir. Mobese kameralarindan da bulunabilir belki.
Tez zamanda sag salim bulunmasini dilerim.

Insallah bulunur..müge anlı programının telefonunu netten bulup arayın. Mesajla olmaz direk konuşun. Annenizde telefon kendisinin üzerine olduğu icin döküman çıkarabilir aramaları yazışmaları. Oradan bir şeyler bulabilirsiniz. Ayrıca kayıp ilanı verdığınız polis karakoluna tekrar gidip telefon sinyali varmi diye sorabilirsiniz.onlar bakarlar sinyallere diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…