Kardeşim kayıp

Su an benim elimden gelen birsey yok iste.. calistim daha maasimi alamadim ki binip gideyim. Polise gittim..orada gorusmedigim tum akrabalarimi ayaga kaldirdim..en son 9 yasimda gordugum babamla bile konustum git polise ara vs diye.. ben seyi merak ediyorum telefonunhn sinyalinden bulma olayi.. onun hakkinda bilgi verebilecek biri cikar diye umdum

Yaşı reşit olduğu için terör dışındaki olaylarda telefon sinyaline kolay kolay baktirmiyorlar malesef o yüzden medya yoluna yönlendiriyoruz sizi

Allah yardımcınız olsun. Terör dışında bakılmıyorsa terörden şikayet edin ya da yok mu polis, komiser tanıdığınız.

Evet müge anlı da bir seçenek ama hafta sonu girdi araya. Sosyal medyadan mı bişeyler yapmaya çalışsanız

Öncelikle geçmiş olsun, gerçekten zor bir durum kaygınızı anlıyorum. Herhangi bir psikolojik rahatsızlığı var mıydı tedavi vs görüyor muydu? Ortada psikolojisiyle alakalı sizin bilmediğiniz ve onun sizden sakladığı bi şey olduğu çok açık . Sanırım bu konuda en fazla bilgiyi kız arkadaşından alabilirsiniz.

kızarkadaşının ismini biliyorsunuzdur bulun telefonunu arayın konuşun faceden mesaj atıp cevap beklemek niye
biraz fazla sakin davranıyorsunuz ya da telaştan kal gelmiş size

Hala birilerinin yaşadığı yere gitmemesi çok garip bence. Böyle bir durumda maaş almadım demek yerine borç harç bulup, gerekirse karttan avans çekip gidilir. Anne baba yok mu, aileniz neden gitmiyor? Bavullarını aldıysa kafa dinlemek istiyor da olabilir. Umarım öyle bir durumdur.

Bu kayıp olaylarında TV en iyisi polis bile.bulamazken müge anlı buluyor direk başvurun

Muge Anli veya Balcicek Ilter e basvurun. Hemen buluyorlar. Cok gecmis olsun ins cabucak bulunur.

Borç bulamazmısın olduğu şehre gitsen
Kız arkadaşıyla yüzyüze konuşsan
Kurumdan izinmi almış
Bu bilinen programlarda isim fotoğraf anonsu için yardım iste
Birine mutlaka ulaşırsın
Sosyal medya kullanıyorsa hepsini iyice incele belki birşey yakalarsın

İZin-rapor almış mı? Memur kafasına göre çıkıp gidemez. Giderse belli günden sonra memurluğu yanar

Telefon sinyali için savcılıktan izin gerekiyor gidin başvurun. Pansiyona yakın yerlerin izleyen sokakta illaki güvenlik kamerası vardır dükkanların falan tam tarih ve saati ordan bulup iz sürebilirsiniz. Otogara gidin adına kesilen bilet varmı sordurun

Müge anlı hemen dönüş yapmaz en iyisi sütüdyosuba gitmeniz orda ilgilenirler

İnşallah bulunur ya,
Telefon edin müge anlıya sosyal medyadan yazın,
Her yerden ulaşmaya çalışın sadece mesajla olmaz kim bilir kaç kişi yazıyordur sizin mesajı görene kadar.

Kayıp başvurusunda bulundunuz mu polislere sevgilisiyleydi en son deseniz de ifadesini alsalar o mutlaka bilir. Siz ulaşamıyomuşşunuz kıza ama onlar ulaşır

Biraz fazla soğukkanlı gibisiniz. 1 haftadır sadece polise mi gittiniz?
Borç harç yol parası bulup yaşadığı yere gidip en son görüldüğü yerlere varana kadar kamera kayıtlarına bakılması gerekirdi polis tarafından.
Gidemiyorsanız sosyal medyada yayın. Kız arkadaşını rahatsız edin polise gidip ifade vermesini sağlayın. Polis çağırınca tıpış tıpış gider..
Tv programlarına başvurun..

B
Kayıp başvurusunda bulundunuz mu polislere sevgilisiyleydi en son deseniz de ifadesini alsalar o mutlaka bilir. Siz ulaşamıyomuşşunuz kıza ama onlar ulaşır
Ulunduk basviruda ama ne ilgilenen ne dogru duzgun vilgi veren oldu.. 155 i bile aradim..tamam hanimefendi bilgilendirecegiz duyorlar baska isey demiyoar

Telefon sinyali dizilerdeki gibi kolay olmuyor. Polise söyleseniz dalga bile geçebilir. Belli prosedürleri var, herkes telefon takibine alınmaz. Kardeşinizin memur olduğu kuruma gidip izin-rapor durumunu sorabilirsiniz, amirlerinin muhakkak haberi vardır. Ayrıca telefonu iphone'sa find my iphone özelliği kullanılabilir belki. Onun dışında çare sosyal medya. Umarım güzel haberlerini alırsınız.

Hanimefendi ugrasiyoruz herkes ayri yerden ariyor.. soguk kanli olmayip ne yapabilirim feryat figan mi dolasayim. Kardesim e ulasamiyoruz,basina birsey gelmedingini varsaniyorum. Annem ananem akrabalar arkadaslari oesindeler

Adina kesilen bilet yok.. hastanelere bakildi yok.. annem gidecek kaldigi yerde kalacak kirasini oesin vermis yavrum..annem ilgilenecek kamera kayitlariyla..hatti annemin uzerine. Bunu bir yarari olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…