- 4 Kasım 2017
- 355
- 520
- 18
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Bilmiyorum tabi ki ama şunu biliyorum öyle al mail i bul gibi bir olay değil ciddi yakınlık gerektiren şeyler vermesi lazım mesela bana gmail i ve hakkında gerçekten birinci derece bilgiler verebilirse mail adresini alırım artı bir yerde numarası annemin üstüne dedi gidip kaybettim diye çıkarırsa numarayı direk mail adresine ulaşırım ve telefon kapalı da olsa ekrana istediğimiz notu gönderip telefonu arayabiliriz sanmıyorum ki kancayı taktığı kişinin bu kadar özeline girebilsin gerçekten kardeşiyse eğer bunları yapabiliriyi niyetli olabilirsiniz ama nerden biliyorsunuz konu sahibinin kancayı taktığı birini bulmaya çalışmadığını? ille de telefon sinyali diye tutturması beni nedense bi tedirgin etti.
-------
konu gerçekse, konu sahibi;
umarım kardeşiniz bulunur ve bir an evvel sağ salim hayatına devam eder.
ayrıca kızın sizi eklememesi de nedense bişey biliyor izlenimi verdi. o mesajlar görünüyor ayrıca. görüldü yapmadan okumuştur.
Siz nasıl yerinizde durabiliyırsunuzAdina kesilen bilet yok.. hastanelere bakildi yok.. annem gidecek kaldigi yerde kalacak kirasini oesin vermis yavrum..annem ilgilenecek kamera kayitlariyla..hatti annemin uzerine. Bunu bir yarari olur mu?
sahteden ziyade birinin pesinde sanki.Ortada kardes mevzusu olduguna inanmiyorum.valla bu konu fake gibi ama allah öyle bir tokat atar ki gerçeğini açmak zorunda kalmaz insallah konunun
En azından bu sayfada bir fotoğrafını paylaşın kardeşimizin belki gören olur size haber veren olur bizim insanlarımız dikkatli dır moderatördenMerhaba yine ben.. erkek kardesime cumartesiden beri ulasamiyoruz. O gunden beri telefonu kapali, arkadaslarina kaldigi yere is yerine vs hep sorduk herkes 1 haftadir gormedik diyorlar.. kendisi memur karabükte.. polise kayip ilani verdim oturdum bekliyorum ne yapabilirim baska? Telefon sinyalinden vs bulma olayi nasil işliyor acaba?? Kendisi cok efendi, temiz sessiz sakin bir cocuktur. Lutfen bana akil verin kuzum için cok endiseliyiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?