- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
Bence kardeşinizi farklı farklı sosyal ortamlara sokun düzgün erkek tanısın biraz belki anormalliği görür. Bilmiyorum bi kızın bu kadar uç şeyler yaptığını etrafımda hiç görmedim ben.Anlamıyor musunuz??? Adamın peşinde koşan kardeşim. Adam terkediyor kapısına gidiyor, yemiyor içmiyor deli gibi elinde telefon arıyor mesajlar yazıyor. Adam tlf da engelliyor hala mesajlar yazıyor. Sizce bu ne?? Saplantı derecesinde aşk gerizalilik
peşinde koşması sadece aşk olmayabilir.Anlamıyor musunuz??? Adamın peşinde koşan kardeşim. Adam terkediyor kapısına gidiyor, yemiyor içmiyor deli gibi elinde telefon arıyor mesajlar yazıyor. Adam tlf da engelliyor hala mesajlar yazıyor. Sizce bu ne?? Saplantı derecesinde aşk gerizalilik
Ya şöyle bir şey var tamamen cinsellik yüzünden denmez aslında. Adamın ağzı çok iyi laf yapıyordur ya da çenesi düşüktür paikolojik baskı yapıyordur. Mesela cinselliği düşünelim "burası küçük yer sen benle birlikte oldun başkasıyla olamazsın herkese yayarım senin nasıl bi .. olduğunu görür" veya parayı ele alalım "aşkım nasılsa evlencez sen ver ordan 20 bin düğün tamamen bana ait" yani esas konunun bi önemi yok adam kendine bağımlı hale getirmiş ve kardeşiniz de bunu "aşığım" diye öne sürüyor.Yahu 28 yaşında. Anne baba yok. Bir ben varım ve hesap vermek zorunda değil. Adam canı isteyince terkediyor peşinde koşan kardeşim. Özgür bir kadın cinsellik se zaten karşı degilim. Sakladığı bir halt yok adam tlf dan engelliyor bu salak hala pesinde
Anne ve babanız i kaybedersiniz ve Kardeşiniz tek canınız sa öyle kolay değil.. Tabiki çok değerli sizin Kardeşiniz değersiz mi merak ettim???Madem kardesiniz cok degerli, o halde iliskisine karisip, aranizi bozmayin. Alan razi veren raziyken, ucuncu kisiler karismamali. Ozellikle "kocam degil mi? Dover de sever de" mantiginda olan bir toplumda yetismis kisiler olarak, onun mutlu mesut ve asik devam ettirdigi iliskisini bitirmeye calisirsaniz, kotu olan taraf siz olursunuz gibime geliyor
Okumus, meslegi olan kisi o. Birakin hayatina alacagi adami da o secsin
Bu da olabilir özgüveni düşük olunca bu muameleyi kendine reva görüyordur hatta hak ettim de yapıyor bile diyodur.Ozguveni dusuktur
Adam sahip ciktiysa kendini yalniz hissediyorsa gittiginde bosluga dusuyordur.kendine ait takintilari vardir.cirkin oldugunu ya da eksik oldugunu dusunuyordur.kopamiyordur adamdan illa tehdit gerekmez.psikologa goturmeniz kardesinizi terapiye ikna etmeniz bence bu durumu cozer.
Ya şöyle bir şey var tamamen cinsellik yüzünden denmez aslında. Adamın ağzı çok iyi laf yapıyordur ya da çenesi düşüktür paikolojik baskı yapıyordur. Mesela cinselliği düşünelim "burası küçük yer sen benle birlikte oldun başkasıyla olamazsın herkese yayarım senin nasıl bi .. olduğunu görür" veya parayı ele alalım "aşkım nasılsa evlencez sen ver ordan 20 bin düğün tamamen bana ait" yani esas konunun bi önemi yok adam kendine bağımlı hale getirmiş ve kardeşiniz de bunu "aşığım" diye öne sürüyor.
Bakın eğer kardsinizin gönlünde aşkı devam ederse siz değil iki cihan bir olsa yine kardeşiniz onu bırakmaz.boşuna uğraşıp durmayın.siz ayirdikca kardeşiniz dahada kenwtlenicek.bide siz karışmayın olgun bu kadin istediğini yapsın zaten iyi biri degilsede er geç kardeşiniz görecektir.belki adamda gerçekten seviyor dur.kim bilir....gerçi sevseydi iki yıldır çoktan evlenirdi.biraz daha fikir yurutuyum.yada taksitlerini odeyim kardesinizi birakacak
Ayni benim eski esim iste.ozguveni ez bagimli hale getir.ben yasadim bunu psikologa ikna edin mutlaka..uzuldum gercekten.Bir de adam sürekli kilolusun sisko sun kilo ver diye aşağılayıcı biriymis. Belki bu tavırla onu ezip etki altında birakiyor
benim kafam, konu ailemden birinin hayatı olunca fazlasıyla piskopat ve fevri çalışıyor,
ilk aklıma gelen adamı boğmak oldu,
ya da daha yumuşak bir girişle tehdit etmek, dövdürmek, hakkında şikayetçi olmak, işten attırmak vs vs direk adama zarar vermek isterim... o yüzden siz beni dinlemeyin,
mutlaka daha makul fikirler çıkacaktır.
adam psikopat haliyle manyakça davranıyor.Bir de adam sürekli kilolusun sisko sun kilo ver diye aşağılayıcı biriymis. Belki bu tavırla onu ezip etki altında birakiyor
Yemin ederim tam benim düşüncelerim. Kardeşim on yaşında depremde kucağıma kaldı. Ben de 14 yaşındaydım. Anne oldum o yaşta. Şimdi bi adam gelmiş kardeşim i dovuyor. O da onu sevdiğini sanıyor. O kadar Üzgünüm ki ne desem bos. Parasını alıyor hakaret küfür ediyor bu mu adamlik deyip dovesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?