Kardeşim kendini ateşe atiyor:(

Madem kardesiniz cok degerli, o halde iliskisine karisip, aranizi bozmayin. Alan razi veren raziyken, ucuncu kisiler karismamali. Ozellikle "kocam degil mi? Dover de sever de" mantiginda olan bir toplumda yetismis kisiler olarak, onun mutlu mesut ve asik devam ettirdigi iliskisini bitirmeye calisirsaniz, kotu olan taraf siz olursunuz gibime geliyor.

Okumus, meslegi olan kisi o. Birakin hayatina alacagi adami da o secsin

Bence kardeşinizi farklı farklı sosyal ortamlara sokun düzgün erkek tanısın biraz belki anormalliği görür. Bilmiyorum bi kızın bu kadar uç şeyler yaptığını etrafımda hiç görmedim ben.

peşinde koşması sadece aşk olmayabilir.
adam onu terketse bile bakalım nasıl bir terkediş bu. ör: kardeşin ayrılalım diyorsa adam da s..ktir git ama görüntülerini nete atacağım, ablanı öldüreceğim vs diye köpek gibi peşinde yalvartıyor olabilir.

kardeşinin o aramaları ayrılık acısı değil de yaşayacaklarının korkusu olabilir. çünkü iki sene senden saklaması normal değil.

Ozguveni dusuktur
Adam sahip ciktiysa kendini yalniz hissediyorsa gittiginde bosluga dusuyordur.kendine ait takintilari vardir.cirkin oldugunu ya da eksik oldugunu dusunuyordur.kopamiyordur adamdan illa tehdit gerekmez.psikologa goturmeniz kardesinizi terapiye ikna etmeniz bence bu durumu cozer.

Ya şöyle bir şey var tamamen cinsellik yüzünden denmez aslında. Adamın ağzı çok iyi laf yapıyordur ya da çenesi düşüktür paikolojik baskı yapıyordur. Mesela cinselliği düşünelim "burası küçük yer sen benle birlikte oldun başkasıyla olamazsın herkese yayarım senin nasıl bi .. olduğunu görür" veya parayı ele alalım "aşkım nasılsa evlencez sen ver ordan 20 bin düğün tamamen bana ait" yani esas konunun bi önemi yok adam kendine bağımlı hale getirmiş ve kardeşiniz de bunu "aşığım" diye öne sürüyor.

Anne ve babanız i kaybedersiniz ve Kardeşiniz tek canınız sa öyle kolay değil.. Tabiki çok değerli sizin Kardeşiniz değersiz mi merak ettim???

Biseyler yasamislar adam tehdit ediyo desem kardesim yalvariyor diyosun.
Adamla irtibata gecsen darp ettigini ve paralari aldigindan haberin oldugunu soyleyip sikayet edicegini soylesen avukatsin diye belki biraz gozu korkar.
Cok uzuldum cidden

Bu da olabilir özgüveni düşük olunca bu muameleyi kendine reva görüyordur hatta hak ettim de yapıyor bile diyodur.

Kardesim 1.70 boyunda 64 kilo civarı. Cok guzel bir kadın. Tabi ki iki yıldır cinsellik yaşamıştır. Ama İzmir deyiz adam Ankara da. Kardeşim özel ders vs de eklenince iyi bir geliri var. Evi de var. Gerçekten adam kufurbaz serseri ama kardeşim onun etrafında. Adam terketse bin mesaj yazıyor.

Bakın eğer kardsinizin gönlünde aşkı devam ederse siz değil iki cihan bir olsa yine kardeşiniz onu bırakmaz.boşuna uğraşıp durmayın.siz ayirdikca kardeşiniz dahada kenwtlenicek.bide siz karışmayın olgun bu kadin istediğini yapsın zaten iyi biri degilsede er geç kardeşiniz görecektir.belki adamda gerçekten seviyor dur.kim bilir....gerçi sevseydi iki yıldır çoktan evlenirdi.biraz daha fikir yurutuyum.yada taksitlerini odeyim kardesinizi birakacak

Bir de adam sürekli kilolusun sisko sun kilo ver diye aşağılayıcı biriymis. Belki bu tavırla onu ezip etki altında birakiyor

benim kafam, konu ailemden birinin hayatı olunca fazlasıyla piskopat ve fevri çalışıyor,
ilk aklıma gelen adamı boğmak oldu,
ya da daha yumuşak bir girişle tehdit etmek, dövdürmek, hakkında şikayetçi olmak, işten attırmak vs vs direk adama zarar vermek isterim... o yüzden siz beni dinlemeyin,
mutlaka daha makul fikirler çıkacaktır.

Adam evlenmeyi istiyor. Ama evlense ne olur bu adamla ki?? Şiddet küfür hakaret var surekli

ben pelin- e katılıyorum.
önce kardeşinin telefonuna casus program kur.
duruma göre dövdürmek, hastanelik etmek de seçenek olsun.

Yemin ederim tam benim düşüncelerim. Kardeşim on yaşında depremde kucağıma kaldı. Ben de 14 yaşındaydım. Anne oldum o yaşta. Şimdi bi adam gelmiş kardeşim i dovuyor. O da onu sevdiğini sanıyor. O kadar Üzgünüm ki ne desem bos. Parasını alıyor hakaret küfür ediyor bu mu adamlik deyip dovesim var

Bir de adam sürekli kilolusun sisko sun kilo ver diye aşağılayıcı biriymis. Belki bu tavırla onu ezip etki altında birakiyor
adam psikopat haliyle manyakça davranıyor.
kardeşini kendin için gidiyormuş gibi götürsen psikoloğa.
belki dr onu konuşmak için ikna eder.

Kizi sahipsiz/saf bulmus kendince, dovse de sovse de yanina kalacak saniyor, el yumrugunu yemeyen, kendi yumrugunu degirmen tasi zannedermis derler, bi temiz dayak yemesi lazim. Boyleleri korkak olur, disariya korkakliklarini kendilerini sevenlerden cikarirlar, bi gozu korksa nasil kuyrugunu kistirir çakal gibi.

Kardeşiniz sizin bunları bildiğinizi biliyormu mesela şey yapsanız hangi davalara bakıyorsunuz bilmiyorum ama hani bi gün canınız çok sıkkın şekilde bugün bi dava aldım adam karısını öldürmüş ailesi bana başvurdu işte evlenmeden öncede böyle böyle yapıyomuş ailesi çok uyarmış ama kızları dinlememiş sonunda canından olmuş gibi bişeyler anlatsanız ailesi çok perişandı gibi tabi sizin bildiğinizi bilmiyosa yoksa anlar inatla dahada bağlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…