İki yıldır illa ki cinsellik yaşamıştır mesajından sonra çok şaşırdım.Yemin ederim tam benim düşüncelerim. Kardeşim on yaşında depremde kucağıma kaldı. Ben de 14 yaşındaydım. Anne oldum o yaşta. Şimdi bi adam gelmiş kardeşim i dovuyor. O da onu sevdiğini sanıyor. O kadar Üzgünüm ki ne desem bos. Parasını alıyor hakaret küfür ediyor bu mu adamlik deyip dovesim var
Aklıma bişey daha geldi eşinizde avukat sanırım bi gün eşiniz o adamsıyı karşısına alsa herşeyi bildiğinizi anlatsa alttan alttan tehdit etse biz kızımızı sana böyle harcatmayız sahipsiz değil gibisinden belki adam korkar kardeşiniz ne kadar yalvarsada baltayı taşa vurdum diye daha dönmez kardeşinizde ömür boyu o adamsı için ağlayacak değil
Yani tek gitmeyin ama yaa ne yapacağı belli mi olur allah korusun eşinizle birlikte yapın iyice gözü korksunBen kendim adamla gorusecegim hatta parasini da alacağım. Tehdit se tehdit sahipsiz değil anlamali
Tek başınıza konusmaniz ise yramaz gibi geliyor esinizlee gidinBen kendim adamla gorusecegim hatta parasini da alacağım. Tehdit se tehdit sahipsiz değil anlamali
Ohaaa yani afedersin ama kardeşinin paikolojisi iyi değilTabi ki söyledim. Biz ailemizi depremde kaybettik o benim için çok değerli. Matematik öğretmeni kendisi. Kamuda çalışıyor ama o adam için deliriyor neredeyse. Geçen ay benden borç istedi. Öğrendim ki ona ayda üç bin lira veriyor mus. Adam ev kredisi araba kredisi ödüyorum evlenecegiz dedikçe bu da salagim ona veriyormus paralari
Okumuş etmiş kız nasıl bukadar cahil davranıyor.işiniz zor siz tepki gösterdikçe daha çok bağlanacak.ille büyük bi darbe görüp kendi akıllanması lazım hoş dayak diyip darbede görmüşTabi ki söyledim. Biz ailemizi depremde kaybettik o benim için çok değerli. Matematik öğretmeni kendisi. Kamuda çalışıyor ama o adam için deliriyor neredeyse. Geçen ay benden borç istedi. Öğrendim ki ona ayda üç bin lira veriyor mus. Adam ev kredisi araba kredisi ödüyorum evlenecegiz dedikçe bu da salagim ona veriyormus paralari
Degerli ama herkes nerde duracagini bilmeli. Iki kisinin hayatini komtrol etmek gibi bir hakkin yok. En iyisini isteyebilirsin, kardesine her zaman onun yaninda oldugunu hissettirebilirsin, ama ona sunu yap, bunu yap deme gibi bir luksunuz yok malesef. Hata da yapsa, siz uyarin gecin. Ilerde "senin yuzunden oldu" gibi bir cumle isitmenize engel olur hic degilseAnne ve babanız i kaybedersiniz ve Kardeşiniz tek canınız sa öyle kolay değil.. Tabiki çok değerli sizin Kardeşiniz değersiz mi merak ettim???
Çok yazık. Çok üzüldüm gerçekten. O insandan iyi bi sille yedikten sonra kendine gelir anca. Aşık olan insanı kmse vazgeçiremez. Ancak sevdiğini sandığı insan yapar bunu. Tez elden kurtulmasını diliyorum. Gözlerinizin önünde kayıp gitmez inşallah kardeşiniz..Tabi ki söyledim. Biz ailemizi depremde kaybettik o benim için çok değerli. Matematik öğretmeni kendisi. Kamuda çalışıyor ama o adam için deliriyor neredeyse. Geçen ay benden borç istedi. Öğrendim ki ona ayda üç bin lira veriyor mus. Adam ev kredisi araba kredisi ödüyorum evlenecegiz dedikçe bu da salagim ona veriyormus paralari
İnan aynısını yazacaktım. . Sanki başka birinden bahseder gibi anlat.. hergün yeni kötü huyu çıkan kötü bi adamla birlikte olan akıllı bir kız varmış. .Belki kendi içindeki durumu farkedemiyodur ona mesela kendi durumunu sanki başka birinin başından geciyormus gibi anlatın bakalım ne tepki verecek.Belki bu şekilde kafasına dank eder direkt söyleseniz de ayrılmaz su durumda ayrılacak insan arabadan atılınca dayak yiyince ayrılırdı.Kendi istemediği takdirde yardım edemezsiniz küçük değil çünkü koca kadın.Çok zordur anlıyorum ama ayrıl baskısı yapıp kendinizi ona karşı kapatmayın derim ben
İnan aynısını yazacaktım. . Sanki başka birinden bahseder gibi anlat.. hergün yeni kötü huyu çıkan kötü bi adamla birlikte olan akıllı bir kız varmış. .Belki kendi içindeki durumu farkedemiyodur ona mesela kendi durumunu sanki başka birinin başından geciyormus gibi anlatın bakalım ne tepki verecek.Belki bu şekilde kafasına dank eder direkt söyleseniz de ayrılmaz su durumda ayrılacak insan arabadan atılınca dayak yiyince ayrılırdı.Kendi istemediği takdirde yardım edemezsiniz küçük değil çünkü koca kadın.Çok zordur anlıyorum ama ayrıl baskısı yapıp kendinizi ona karşı kapatmayın derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?