Kardeşim kendini ateşe atiyor:(

İki yıldır illa ki cinsellik yaşamıştır mesajından sonra çok şaşırdım.
Bu konuda bile bu kadar özverili ve anlayışlısın. Belli ki bazı tabularınız yok. Her şey bu kadar güzelken, ona kızacak edeceksin diye de düşünmüyordur. 2 yıldır peki benden neden sakladın demiyor musun?
Hesap vermek zorunda değil diyorsun ama yanlış. Bu hesap vermek değil ki. Hayatındaki önemli şeyleri bile seninle paylaşmıyor demek.
Benim de aklıma tehdit geliyor.
Kardeşinle bir güzel konuş, herşeyden haberin olduğunu söyle. Bakalım ne diyecek.

Aklıma bişey daha geldi eşinizde avukat sanırım bi gün eşiniz o adamsıyı karşısına alsa herşeyi bildiğinizi anlatsa alttan alttan tehdit etse biz kızımızı sana böyle harcatmayız sahipsiz değil gibisinden belki adam korkar kardeşiniz ne kadar yalvarsada baltayı taşa vurdum diye daha dönmez kardeşinizde ömür boyu o adamsı için ağlayacak değil

elinizden geldiğince engelleyin üç beş ay ağlar sonra size hak verir gidişat hiç iyi değil kardeşinizin geleceği için engellemelisiniz yani ben olsam öyle yapardım

Ben kendim adamla gorusecegim hatta parasini da alacağım. Tehdit se tehdit sahipsiz değil anlamali

Kardesiniz çok büyük ihtimallae kendisi vazgecmez bu yüzden nalın edin siz adamın vazgeçmesini sağlayın yok kardeşiniz omur boyu uzulebilir en azından ayrılsa uç beş ay hatta hafta ağlar unutur sonra Allah kolaylık versin zor isler ...

Ohaaa yani afedersin ama kardeşinin paikolojisi iyi değil

Her yazdığınız mesajda biraz daha yıkıldım...
Sizi düşünemiyorum bile.
Arada yazan bir arkadaş daha var, ona katılıyorum.
Kardeşiniz ve siz aynı şehirdesiniz o adam başka.
Kardeşinizi farklı ortamlara sokun. Çaktırmadan birileri ile tanıştırın. İllaki flört değil, insan görsün...
Başka erkekler olduğunu, başka birinden sevgi ve nezaket görebileceğini görsün...

Okumuş etmiş kız nasıl bukadar cahil davranıyor.işiniz zor siz tepki gösterdikçe daha çok bağlanacak.ille büyük bi darbe görüp kendi akıllanması lazım hoş dayak diyip darbede görmüş

Gerçekten kredi çekmiş mi adam önce bunu öğren.Kredi çekmiş olsa da olmasa da yapılacak şeyler çok, bunu öğrenirsen hareket alanın genişler. Bankada çalışan tanıdığın var mı?

Adam onu arabadan atmış kardeşin de laf söyletmiyor. İyi valla.

Evlenince anlayacak anyayı konyayı.

bu adamdan soğutacaksın onu;de ki güven testi yapıcaz seninkine diye fikir ver kardeşine ;sahte bi hesap açıcaksınız o hesaptan sizin bi kız arkadaşınız baya konuşcak bu oğlanla sonra yazışmaları kardeşine gösterip ona güvenmekle nasıl bi hata yaptığını anlatcaksınız;o adamın bu tuzağa düşeceğüne yüzde doksan dokuz da eminim çünkü anllattığınız erkek tipini iyi bilirim kız peşinde koşar bi tane de böyle güzel akıllı kızı kendine aşık edip kullanır

Anne ve babanız i kaybedersiniz ve Kardeşiniz tek canınız sa öyle kolay değil.. Tabiki çok değerli sizin Kardeşiniz değersiz mi merak ettim???
Degerli ama herkes nerde duracagini bilmeli. Iki kisinin hayatini komtrol etmek gibi bir hakkin yok. En iyisini isteyebilirsin, kardesine her zaman onun yaninda oldugunu hissettirebilirsin, ama ona sunu yap, bunu yap deme gibi bir luksunuz yok malesef. Hata da yapsa, siz uyarin gecin. Ilerde "senin yuzunden oldu" gibi bir cumle isitmenize engel olur hic degilse

Çok yazık. Çok üzüldüm gerçekten. O insandan iyi bi sille yedikten sonra kendine gelir anca. Aşık olan insanı kmse vazgeçiremez. Ancak sevdiğini sandığı insan yapar bunu. Tez elden kurtulmasını diliyorum. Gözlerinizin önünde kayıp gitmez inşallah kardeşiniz..

İnan aynısını yazacaktım. . Sanki başka birinden bahseder gibi anlat.. hergün yeni kötü huyu çıkan kötü bi adamla birlikte olan akıllı bir kız varmış. .

Bu arada kardeşiniz hasta.. gerçekten. . Normal insan davranışı değil yaptıkları. . Bi doktora götürün gerçekten.

İnan aynısını yazacaktım. . Sanki başka birinden bahseder gibi anlat.. hergün yeni kötü huyu çıkan kötü bi adamla birlikte olan akıllı bir kız varmış. .

Bu arada kardeşiniz hasta.. gerçekten. . Normal insan davranışı değil yaptıkları. . Bi doktora götürün gerçekten.

kardeşin de şu açıdan haklı anne babanız hayatta olmadığı için bi an önce aile kurup o mutluluğu yaşamak istiyor olabilir;siz de çok çok haklısınız onun annesi gibisiniz ve sakın bırakmayın keni haline size kızsa sövse bile bi gün hatasını anladığında siz olacaksınız yanında

hiç bir tanı koyma yetkim yok ama umarım kardeşiniz hayatta kalır umarım bu aşk onu öldürmez

Umarım gerçekleri görür kardeşiniz,kendi istediği sürece yapabileceğiniz çok bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…