Kardeşim öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başınız sağolsun kimsenin yeri dolmuyor hele ki ani ölüm olunca çok zor. Bir de cinayet olunca.. Ortaokulda bir arkadaşım vardı beni sevdiğini öğrendim lisede de böyle devam etti ben görüşmeyi kestim o dönem. Sonra ben üniversiteye gittim, bir gün tatile geldim akşam dışardayım eve dönüyorum ambulans sesleri geliyor. Ertesi gün selası verildi yolda öldürülmüş ve o ambulans oradaki ambulansın sesiymiş. Yıkıldım kendime gelemedim keşke dedim küs gitmeseydi.. Daha 19 yaşındaydı o günden beri kardeşim dışarı çıktığında yüreğime sızı düşüyor bir şey olacak diye.

Allah rahmet eylesin kimin oldurdugunu bulabildilermi polisler? Allah ailenize ve size sabirlar versin.

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Kendimi sizin yerinize koyunca düşüncesinin acısı bile çok ağır. Insallah adalet yerini bulur.

Kardeşim polis,her gün yüreğim titriyor sarhoş,serseri denk gelirde Allah korusun,elimizden kayar gider diye. Kardes açısı başkadır eminim,Allah sabır versin,annenize dayanma gücü versin. Kardesiniz ne işle mesguldu?

12 yıl oldu, abim vefat edeli. 27 yaşındaydı. Annem, geçen yıl benim kızım doğana kadar yaşamıyordu. Ben 6 yıl terapi gördüm. Kabullenmedim 6 yıl. Sonra kabullenince hayata döndüm.

Bir daha, hiçbir şey, asla aynı olmayacak. İnsan anne babasının kaybını düşünüyor ama kardeşi düşünmüyorsun. Kardeşin ölünce sanki hayat seni sırtından bıçaklamış gibi oluyor. Çünkü annen baban ölecek ve sen artık yalnızsın. Evlatlarının dayısı olmayacak. Benim kızım şu an dayı nerede deyince resmini gösteriyor ve ben her seferinde ağlamamak için dayanmaya çalışıyorum. 12 yıl. Geçmiyor. Külleniyor. Ama acısı geçmiyor.

Tavsiyem, en kısa zamanda terapiye başlayın. Annem gibi terapinin onu unutmak için olduğunu düşünmeyin, acı çekmek zorunda olduğunuzu düşünmeyin, başlayın. Kabullenmek için yapın bunu. Yoksa benim gibi anksiyete gibi okb gibi kalıcı rahatsızlıklar edinirsiniz. Bu desteksiz atlatılacak bir acı değil.

Allah size ve ailenize sabır versin. Annenizi mümkün olduğunca alttan alıp yalnız bırakmamaya çalışın. Uzunca bir süre çok kötü olacak çünkü.

O zaman konu açmamalıydı..burası bdv, başsağlığı için başka topicler vardır eminim.
benim gibi sakin bir insanı bile klavye başında çıldırtırsınız. Size mi sorucak konu açıp açmayacağını. Acısını paylaşmak, belki de teselli edilmek istenmiş. Kardeşini sizin gibi insanların dedikodularına meze etmek için açmamış. Fotoğraf paylaştı istediğimi derim, buraya yazdı hakaret ederim. Hayattaki eksikliklerinizi burada gideriyorsunız, egolarınızı burada doyuruyorsunuz. Yok mu hiç hayatta her hangi bir duyarlılığınız, hassasiyetiniz. Kendinize gelin bir ya. Bu laflarım öncelikle size ama sizin gibilere de. Yettiniz yani.
Konu sahibi başınız sağolsun, kardeşnizin mekanı cennet kabri nur olsun. Bilirim, bilmesem de anlarım, çünkü insanım. Rabbim geride kalanlara da sabır versin. Ecel gelince delip geçiyor, dua etmekten, sabretmekten ve de insan kalmaya devam etmekten başka çaremiz yok.

Hemen değil ama zamanla acınız azalacak.
Hiç birşey hissetmemeye başlıcaksınız.
Onu kalbinizde donduracaksınız.
Kabullenmek işin ilk kısmı.
Allah rahtmet eylesin.

O zaman konu açmamalıydı..burası bdv, başsağlığı için başka topicler vardır eminim.
Bdv de ne yazıyor dikkat ettiniz mi? Belki derdiniz var,belki sıkıldınız iç dökmek istiyorsunuz vs vs.. Size ne size mi soracaktı konu sahibi. Ne kadar nezaketsizsiniz sırf merakınız giderilmedi diye acısı olan birinin okuyunca üzüleceği şeyler yazmak nasıl bir kabalık? Hey Allah'ım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X