- 27 Haziran 2015
- 6.300
- 19.487
- 448
- Konu Sahibi mor hercai
Allah razı olsun aynen öyle tercüman oldunuz
Allah rahmet eylesin.
Kazayla mı öldü
Plânlı,tasarlanmış bir cinayet mi yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun aynen öyle tercüman oldunuz
Gecen haftaBaşınız ssğolsun
Ne zaman oldu
Haberlere ciktiysa desifre olmak istemiyordur. Allah sabir versin mekani cennet olsun
Inanın tasarlanıp tasarlanmadigini bilmiyorumAllah rahmet eylesin.
Kazayla mı öldü
Plânlı,tasarlanmış bir cinayet mi yoksa
Varsada bilmiyorum desteğiniz icin cok teşekkürler başsağlığı dilenmek icin açmadım konuyuO zaman konu açmamalıydı..burası bdv, başsağlığı için başka topicler vardır eminim.
Ne demek o ya bassagligini dile kurcalama ne meraklisiniz nolmus nolmus ocaklarina Ates dusmus daha ne olsunO zaman konu açmamalıydı..burası bdv, başsağlığı için başka topicler vardır eminim.
EvetAllah rahmet eylesin kimin oldurdugunu bulabildilermi polisler? Allah ailenize ve size sabirlar versin.
Allah sabır versinGecen hafta
benim gibi sakin bir insanı bile klavye başında çıldırtırsınız. Size mi sorucak konu açıp açmayacağını. Acısını paylaşmak, belki de teselli edilmek istenmiş. Kardeşini sizin gibi insanların dedikodularına meze etmek için açmamış. Fotoğraf paylaştı istediğimi derim, buraya yazdı hakaret ederim. Hayattaki eksikliklerinizi burada gideriyorsunız, egolarınızı burada doyuruyorsunuz. Yok mu hiç hayatta her hangi bir duyarlılığınız, hassasiyetiniz. Kendinize gelin bir ya. Bu laflarım öncelikle size ama sizin gibilere de. Yettiniz yani.O zaman konu açmamalıydı..burası bdv, başsağlığı için başka topicler vardır eminim.
Bdv de ne yazıyor dikkat ettiniz mi? Belki derdiniz var,belki sıkıldınız iç dökmek istiyorsunuz vs vs.. Size ne size mi soracaktı konu sahibi. Ne kadar nezaketsizsiniz sırf merakınız giderilmedi diye acısı olan birinin okuyunca üzüleceği şeyler yazmak nasıl bir kabalık? Hey Allah'ım.O zaman konu açmamalıydı..burası bdv, başsağlığı için başka topicler vardır eminim.