Kardeşim öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
başınız sağolsun, allah ailenize ve size sabır versin. en büyük acı bu.
burası bir derdim var diye belki destek olmak istiyorum size. belki psikolog, psikiyatristten yardım almalısınız bu dönemde.
zaman asla unutturmaz onu sakın korkmayın ama acınız yaşanmaz halden çıkacaktır, normal insan gibi olacaksınız umarım bir süre sonra. ben böyle bir acı nasıl avutulur bilemedim nasıl yardımcı olunur kestiremedim. özür dilerim yanlış bir şey söylediysem...

O zaman konu açmamalıydı..burası bdv, başsağlığı için başka topicler vardır eminim.
Burası bdv evet ve bu kadının da bir derdi var hatta çok büyük bir derdi var.Nasıl dersiniz konu acmamalıydı diye.Sizin o" başsağlığı icin topicler vardır eminim" dediginiz cümlede gecen o başsağlığı kelimesi bile bu kadını yerle bir etmeye yeterken birde takındıgınız tavıra bakın.Yazık ya her ne kadar tanimasak da birbirimizi aciya saygi duyalim lütfen.

O zaman konu açmamalıydı..burası bdv, başsağlığı için başka topicler vardır eminim.

sebep?
sizden icazet mi alması gerekiyordu?
lütuf buyurmanızı mı beklemeliydi?
ruhunuzun karasını nasıl da parmaklarınızdan akıtıyorsunuz.

konu sahibi arkadaşım; başınız sağolsun, kardeşinin mekanı cennet olsun, Rabbim geride kalanlara sabır versin.

Bazı yorumlar kanımı dondurdu.
Azıcık empati diyorum hep.
Ama hiç başımıza gelmeyecekmiş gibi bir ego ve kibirle yaşıyoruz işte.
Ölüm hepimiz icin ama bu sekilde olması çok daha acı.
Mekanı cennet olsun.Allah sabır versin her daim yardımcınız olsun.
İstabul Eminönü'de bir balıkçıda isyeri sahipleri ve esnaf bir müsteri grubuna saldırmış pala kullanacak kadar gözleri dönmüş caniler.
Bir sözlükte(reklam olmaması icin yazmadım ama anlamışsınızdır) bu olay cok yankı uyandırdı ve bu sayede haber niteliği kazandı.
O sitede üyeliği olan arkadaşlar varsa şayet konu sahibiyle özelden irtibata geçerse o sitede belki gündem olabilir,bu sekilde sesinizi bir nebzede olsa duyurabilmiş olursunuz.
Doğru bir öneri oldu mu bilmiyorum ama sessiz kalmayın.
Avukat icin mali durumunuz uygun değilse barodan avukat talep edin.
İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı..

Son düzenleme:
Sana ne sen misin kurul kararini verecek kisi ... Allahim sinirler afakanlar basiyoo.. herkes istedigi her konuda topic aciyo kimisi hastaligini oaylasio yardim aliyo... ve kimse birda doktor degil uzman degil.. bile bile herkeste catir catir soruyo ayni dertten muZdaripler birbirlerine destek oluyo.. lutfen yapmayiniz.. lutfen kadin dayanismasi yapiniz.. kostek olacaksaniz aciya saygidan uaturuplu bi sekilde konudan uzaklasiniz.. herkesin basina turlu seyler gelebiliyorr.. okuyoruz uzuluyoruz ama yargilmak sorgulamak bizim haddimize midir ?? Yani hoslanmadigimiz seylerden katilmayiveeelim kavga guriltuler cikmasin.. nasil bir Zihniyet ! Herkes heryere burnunu sokar.. biz boyle toplum degildik!! Zehirlendik.. acisini yasamak isteyen birak yasasin gizel bi so soyleyemiyomusun cek git daha cok kahira bogmayalim guzel TURKİYEMİZİ.

"Kardeşi uyuşturucu satıyordu onun için öldürüldü" denilse tatmin olurmusunuz? Yoksa "tesadüfen ordan geçiyordu" denilse mi? İçinizdeki röntgenciye bir ayar verin, zira çok sinir bozucu.

Konu sahibi: Basin sagolsun. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu yaşta, bu ölüm geri kalanlara ne zordur Rabbim bilir. Allah mekanını cennet eylesin. Sizede sabır versin

Ben komik bir şey yazmamıştım ama bu başlığın altında yazılanlara komik emojisi koyacak kadar hadsiz, duygusuz ve de insanlıktan nasibini almamış kalıntıların olması üzücü. Hesabını sınırlandırması da ayrı bir ironi. Bence bundan sonra çok dua edin. Başınıza birşey gelmesin. Ölümün verdiği acıyla böylesine dalga geçen bir insanı Allah ne hale getirir düşünmek bile istemiyorum. Bir yoksun bir varsın ya da tam tersiydi değil Mİ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X