Kardeşim öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hira34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2022
48
22
8
29
Selamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin

Selamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin

Başınız sağolsun. Allah sabır versin. Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin acınız daha çok taze ne desek sizin acınızı dindirmeye yetmez 😪

Allah rahmet eylesin.. Mekânı cennet olsun..Rabbim sizlere de bu süreçte sabır versin.Yas dönemi çok zordur bilirim.Kolay değil çok genç..😔

Başınız sağ olsun, Allah sabır versin. Gerçekten çok zor ve üzücü bir durum. Şu an yas sürecindesiniz. Şu dönemde acınızı yaşamanız, paylaşmanız süreci daha rahat atlatmanıza yardımcı olacaktır. Aynı zamanda, yapabildiğiniz kadar eski rutininize dönmeye çalışmanız da daha iyi hissettirebilir. Kayıp zaten hiç kolay değilken, böyle travmatik bir kayıp eminim ki daha da fazla zorluyordur. Psikolojik yardım almayı düşünüyor musunuz?

Destek falan hiç istemiyorum onlar beni sersem ediyor katilin biri dışarda diğeri yakalandı sağlam bi avukat bile tutamadık zıkkım olsun parasızlığa 🥺 haberlere kadar düştü yavrum Hasan Can bayırtı yazın çıkıyo her yerde 😭😭

Ben acıyla ne yapıcam bilmiyorum babam var %70 engelli o daha başka yandı babam kardeşimle yaşıyodu ben evliyim hafta bir bir araya geliyoduk kızımı çok seviyordu o da dayısını cidden nefes alamıyorum sanki çok gençti ya çok 🥺🥺
Sabırlar diliyorum,mekanı cennet olsun inşallah😔.

Amiinnn inşallah sağolun allah razı olsun 🙏

Allah mekanini cennet etsin sizlere sabırlar versin. Cok çok üzgünüm keşke gidenleri geri getirebilseydik. Yapanlar en ağır cezayla yargilanirlar umarım. Cocugunuz için destek almaya bakın. Ne kadar uzulursek üzülelim geri getiremiyoruz ki acınızı yaşayın ama bu esnada da hayata tutunun. Cok çok zor biliyorum Allah yardımcınız olsun

Aleyküm selam.... Ahh baktım haberlere.. Ne desek boş :KK43: Allah sizlere sabır, dayanma gücü versin kardeşim...

Allah mekanini cennet etsin sizlere sabırlar versin. Cok çok üzgünüm keşke gidenleri geri getirebilseydik. Yapanlar en ağır cezayla yargilanirlar umarım. Cocugunuz için destek almaya bakın. Ne kadar uzulursek üzülelim geri getiremiyoruz ki acınızı yaşayın ama bu esnada da hayata tutunun. Cok çok zor biliyorum Allah yardımcınız olsun
Evet gerçekten çok zor ama benim bi hayatım kalmadı artık bitti yaşama sevincim hevesim canım kanım herşeyim bitti herşeyimi kardeşimle birlikte o toprağa koydum ben zaten kemoterapi görüyorum bu acı üstüne çok ağır oldu çok ağır geldi bana 😭😭😭

Allah sabır versin mekanı cennet olsun yavrunun çok küçükmüş daha tertemiz yüzlü de bir çocukmuş baktım haberlere.
Çok zor ne desek acınızı dindiremeyiz biliyorum.
Böyle beklenmedik bir şekilde gencecik kardeşinizi kaybetmişsiniz yüreğiniz kalbiniz acıyor ama allahtan be kuzum bak seninde 20 aylık evladın varmış onun için toparlanmalısın.
Allah korusun hasta olursan o yavruya kim bakacak?
Umarım en kısa sürede diğer canide yakalanır ömür boyu ceza alırlar bu kardeşini geri getirmez ama en azından yapılan cezasız kalmamış olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X