- 23 Mayıs 2022
- 475
- 464
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun kardeşimAllah sabırlar versin... Sizi anlıyorum, lütfen acınızı yaşayın ertelemeyin. Yas tutmayınca üstünüze yük olur. Bir de psikolojik yardım alabiliyorsanız alın faydasını görürsünüz. İstediğiniz zaman da bana yazabilirsiniz ben sizinle konuşurum
Selamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin
Allah rahmet eylesin.Bunu yapan kişiler en agır şekilde cezalandır alsın.Gitti daha gelmicek canımı koydum sanki o topraga dayanamıyorum kuzuma İnan’ın dayanamıyorum kücüktü yaaa çok küçüktü kurban olduğum daha küçük askere göndercektik anneme dayanamıyodu hiç gitti orda annemi buldu![]()
Evlattan sonra gelebilecek kişinin kardeş olduğunu düşünüyorum sevgi bakımından seni çok iyi anlıyorum Allah sabırlar versin canım benim. Allah dayanma gücü versin ama ölüm hak ve bitiş değil sadece bu dünyada ayrı kalacaksınız bu şer gözüken de de bir hayır olabilir biz bilemeyiz . Başınız sağolsun diyecek başka biseyim yokSelamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin
Allah sabır versin okuyabilirsen İnşirah suresi okumaya çalış yuregini teskinlestirir Allah yardımcın olsun..Selamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin
Rabbim sabırlar versin mutlaka terapi alinSelamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin
Buradan kadın arkadaşlar yazar destek olmak istemişlerdir size. Terbiyesizleşecek ne demiş olabilirler. Biraz dinlenin uyuyun ilaçla falan olsada kafanız yeterince dolu kendinizede eziyet etmeyin.Ya arkadaşlar bana özel mesaj atmayın sohbet edecek insan aramıyorum açım var benm nasıl insansınız ya evliyim kimseyle sohbet etmeye ihtiyacımyok terniyesizleşmeyin yeter lütfen ya !