• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah sabırlar versin... Sizi anlıyorum, lütfen acınızı yaşayın ertelemeyin. Yas tutmayınca üstünüze yük olur. Bir de psikolojik yardım alabiliyorsanız alın faydasını görürsünüz. İstediğiniz zaman da bana yazabilirsiniz ben sizinle konuşurum

Allah sabırlar versin... Sizi anlıyorum, lütfen acınızı yaşayın ertelemeyin. Yas tutmayınca üstünüze yük olur. Bir de psikolojik yardım alabiliyorsanız alın faydasını görürsünüz. İstediğiniz zaman da bana yazabilirsiniz ben sizinle konuşurum
Allah razı olsun kardeşim 🙏 muradı gözünde kaldı asker eşyalarını almıştık gidicek diye elimizde kanlı üstler kanlı ayakkabı birde asker çantası yapmıştık onlar kaldı 🥺🥺 allahım al canımı dayanamıyorum al be olursun bu acı bana çok ağır geldi nefes alamıyorum ben

Selamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin

Mekanı cennet olsun.Allah' ım size sabırlar versin.Çok üzüldüm...Psikolojik destek alın...Rabbim yardımcınız olsun... :( Çok feci :( Ne diyeceğimi bilemiyorum :(

Allah sabrınızı arttırsın mekanı cennet olsun.. Sevdiklerimizi kaybettiğimizde toparlanmak zor oluyor haklısınız. Ama zamanla acı yerini büyük bir özleme bırakıyor. Anılarımızda, hayallerimizde yaşamaya devam ediyorlar.

Gitti daha gelmicek canımı koydum sanki o topraga dayanamıyorum kuzuma İnan’ın dayanamıyorum kücüktü yaaa çok küçüktü kurban olduğum daha küçük askere göndercektik anneme dayanamıyodu hiç gitti orda annemi buldu 😭🥺🥺
Allah rahmet eylesin.Bunu yapan kişiler en agır şekilde cezalandır alsın.
Uzman desteği alın bu acı size kalıcı zararlar vermesin.

Haberleri şimdi okudum. Allah belalarini versin yazık yaa. Gencecik fidan gibi çocuğu yok yere öldürmüş soysuzlar. Size de sabır diliyorum inşallah anlatırsıniz süreç zor ama hafifleyecek.

Selamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin
Evlattan sonra gelebilecek kişinin kardeş olduğunu düşünüyorum sevgi bakımından seni çok iyi anlıyorum Allah sabırlar versin canım benim. Allah dayanma gücü versin ama ölüm hak ve bitiş değil sadece bu dünyada ayrı kalacaksınız bu şer gözüken de de bir hayır olabilir biz bilemeyiz . Başınız sağolsun diyecek başka biseyim yok 😓

Allah sabır versin okuyabilirsen İnşirah suresi okumaya çalış yuregini teskinlestirir Allah yardımcın olsun..

Rabbim sabırlar versin mutlaka terapi alin

Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun. Cok aci bir durum kendinizi telkin etmeye çalışın, ben eceli gelenin vadesinin dolduguna, o olay olmamis olsa başka bir sekilde vefat edeceğine inanirim. Bu sekilde dusunebilirseniz biraz olsun aciniz hafifler, kardes acısı nasil dayanılır bilemiyorum cok zor Allahim sizlere sabır versin😔😔

Allah hepinizden razı olsun bi karanlıkta bıraktı beni gitti ben onun acısına dayanamıyorum im çok yanıyo yavrum anasızlığına yanarken şimdi biz ona yanıyoruz böyle hayat olmaz olsun lanet olsun herşeye

Ya arkadaşlar bana özel mesaj atmayın sohbet edecek insan aramıyorum açım var benm nasıl insansınız ya evliyim kimseyle sohbet etmeye ihtiyacımyok terniyesizleşmeyin yeter lütfen ya !

Allah sevdiklerimize uzun ömürler versin böyle kötü insanlarla (insan bile denmez) canilerle yollarını kesiştirmesin,sizinde acınızı en kısa sürede dindirsin inşallah. Evladınız için kendinize iyi bakmalısınız size muhtaç gözünüzün içine bakıyordur eminim. Acınızı yaşayın daha sonrada bir işe girin kafanız dağılsın. Ev sahibiniz cıkmanızı istiyormuş maddiyat zorlar belki ama sizin için iyi olabilir yeni ev yeni mahalle belki yeni şehir. Katiller cezasını ömür boyu çekerler inşallah gideni getirmez ama onlarda bu dünyada gün yüzü görmesinler.

Allah rahmet eylesin inşallah. Rabbim suçluları cezasız bırakmasın

Ya arkadaşlar bana özel mesaj atmayın sohbet edecek insan aramıyorum açım var benm nasıl insansınız ya evliyim kimseyle sohbet etmeye ihtiyacımyok terniyesizleşmeyin yeter lütfen ya !
Buradan kadın arkadaşlar yazar destek olmak istemişlerdir size. Terbiyesizleşecek ne demiş olabilirler. Biraz dinlenin uyuyun ilaçla falan olsada kafanız yeterince dolu kendinizede eziyet etmeyin.

Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X