Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun Alllah kardeşine rahmet eylesin mekanı cennet olsunEvet gerçekten çok zor ama benim bi hayatım kalmadı artık bitti yaşama sevincim hevesim canım kanım herşeyim bitti herşeyimi kardeşimle birlikte o toprağa koydum ben zaten kemoterapi görüyorum bu acı üstüne çok ağır oldu çok ağır geldi bana![]()
Hira Rabbim yardimcin olsun peygamber efendimize komşu eylesin annecigini ve kardeşini.sevdiklerimizin toprak olup gittiginie yok olduğuna inanirsak kafayı yeriz.onlar şimdi buluştu annesiyleDestek falan hiç istemiyorum onlar beni sersem ediyor katilin biri dışarda diğeri yakalandı sağlam bi avukat bile tutamadık zıkkım olsun parasızlığahaberlere kadar düştü yavrum Hasan Can bayırtı yazın çıkıyo her yerde
![]()
Başınız sağolsun iyi ki anneniz evlat acısını görmemiş . İkisininde mekânı cennet olsun çok üzgünümSelamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin
Başınız sağolsun Alllah kardeşine rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Ne desek boş acınız taze lütfen çocuğunuz babanız için ayakta güçlü olmaya çalışın çok geçmiş olsun inşaAllah biran önce toparlanızsınız
İnanır mısınız evladımı gözüm görmüyor kardeşim yaktı yıktı beni mahvoldum kızıma bakamıyorum bez alamıyorum gıda veremiyorum napsın benim gibi anneyi iyi durumda değilim defalarca intiharı düşündüm kardeşimi kaybedince hala düşünmüyo değilim çünkü dayanamıyorum evimizin önünde kanı duruyo odası öyle boş duruyo bakmaya dokunmaya korkuyorum eşyalarına aklımı yitircem belki de içimde kopan kıyametleri kime nasıl anlatabilirim bilmiyorum iyi değilim benHira Rabbim yardimcin olsun peygamber efendimize komşu eylesin annecigini ve kardeşini.sevdiklerimizin toprak olup gittiginie yok olduğuna inanirsak kafayı yeriz.onlar şimdi buluştu annesiylebol bol dua et sanmaki senin parasizligin adalete islemeyecek.ilahi adalet var biri istediği kadar dışarda biri içerde olsun onlar vicdanını tasiayamacak ömür boyu.cezalari çok ağır merak etme.cok dua et icni ferahlat.babaciginin kızının sana ihtiyacı var
İyi ki görmedi yıkılırdıBaşınız sağolsun iyi ki anneniz evlat acısını görmemiş . İkisininde mekânı cennet olsun çok üzgünüm
Oyle düşünme lütfen, o yavruyu nasıl annesiz bırakacaksın sende annenizmisin en iyi sen bilirsin yetim kalmayı, Rabbım herseyin sabrını veriyor verende O alan da o , sen intihar edersen ebedi hayatını bitirirsin yanarsın arkandan yavrun kalir güçlü olmak zorundasın imtihan dünyasındayiz seninde imtihanın büyük, Allah sevdi kulunu sinarmiş derler. Dayanmak güçlü olmak zorundasın;(İnanır mısınız evladımı gözüm görmüyor kardeşim yaktı yıktı beni mahvoldum kızıma bakamıyorum bez alamıyorum gıda veremiyorum napsın benim gibi anneyi iyi durumda değilim defalarca intiharı düşündüm kardeşimi kaybedince hala düşünmüyo değilim çünkü dayanamıyorum evimizin önünde kanı duruyo odası öyle boş duruyo bakmaya dokunmaya korkuyorum eşyalarına aklımı yitircem belki de içimde kopan kıyametleri kime nasıl anlatabilirim bilmiyorum iyi değilim ben![]()
Gencecik yavrum küçük daha küçükNe dertleri varmis bu iki kardesin de gelip darp edip bicaklamislar? Sizin bildiginiz bir sebep var mi? Kahrolsun boyle vicdansizlar neyin hesabi neyin kavgasi 20 yasindaki bir gencin hayati olabilir? Arkasini birakmayin ikisi de curusun hapiste.
Basiniz sagolsun haberi okuyunca icim yandi. Nasil masum 20 yasinda tazecik kardesiniz. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ins. Size ve ailenize Allah sabir versin![]()