• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ZATEN NERDE İYİ INSAN ZARARSIZ INSAN VARSA ONU ÖLDÜRÜYOR LAR ZARAR VERIYORLAR...!!! KATİLLER ASLINDA YOLDA YÜRÜRKEN BILE YANIMIZDAN GECIYOR HABERIMIZ OLMADAN. BEN COK TETİKTE BIR INSANIM . ALLAH KÖTÜLERE KÖTÜLÜK YAPMAK ISTEYENLERE FIRSAT VERMESIN AMİN ...
Amiinnn amiiinnn inşallah kardeşim inşallaahh 🤲🤲🤲🤲

Çok üzüldüm, ne dersek diyelim kelimeler yetersiz biliyorum.
Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah, sizlere de sabırlar diliyorum.

Umarım adalet yerini bulur, en azından içiniz bir nebze de olsa rahatlar.

Bizim bu saatten sonra içimiz ne rahatlar ne soğur içimiz hep kavrulur artık nasıl tarif etsem bilmiyorum tarifsiz bi acı kıydılar kuzuma dilerim rabbimde onların evine ateş düşürsün aynı ateşle kavrulsunlar onlar bizi yaktı rabbimde inşallah onları yaksın kavurdun ciğerleri parçalansın ben kardeşime yanıyorum muradı gözünde kaldı yavrumun asker edemedik eğlencesini yapamadık gitti anacığımın yanına bizi bıraktı ben naparım artık bilmiyorum

Allah sabır versin kardeş acısı- hele bu yaşta ve gi bir sebeple- çok zordur eminim.
Kardeşim de 25 yaşında iken doğal bir afete yakalandı biz o ile nasıl gittik, ordan kurtuldu mu ne oldu bilmeden o geçen saatler ömür gelmişti hatırlıyorum.
Sizin acınızı tahmin bile edemiyorum onun için.
İnşallah kardeşinize ve size bunları yaşatanlar hep içeride kalır.
Dışarıya çıksa bile bir gün hep karanlıkta yaşar.

Allah sabır versin kardeş acısı- hele bu yaşta ve gi bir sebeple- çok zordur eminim.
Kardeşim de 25 yaşında iken doğal bir afete yakalandı biz o ile nasıl gittik, ordan kurtuldu mu ne oldu bilmeden o geçen saatler ömür gelmişti hatırlıyorum.
Sizin acınızı tahmin bile edemiyorum onun için.
İnşallah kardeşinize ve size bunları yaşatanlar hep içeride kalır.
Dışarıya çıksa bile bir gün hep karanlıkta yaşar.
Umarım 😭😭

Selamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin
BasiniZ sağolsun öyle tazeki açınız ne desek boş size şuanda sadece Zaman ölüme alıştıra biliyor insanı onada alışma denirse.. Rabbim dirayetinizi arttirsin

Sabır ve dua diliyorum size Allah tan.. Zaman verin kendinize. unutulmaz fakat acı hafifler! yakınını kaybeden biri olarak diyebileceğim sadece bu🥺

Ahh. Ta içimde hissettim acını kardeşim. Zaman çok büyük acıları bile sarıyor inanki. Sabret, allah yardımcın olsun :((

Selamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏

Başınız sağ olsun Allah babaniza, size bol bol sabir versin, çocuğunuz varmış kemoterapi görüyormuşsunuz .yavrunuz için sakinlesin inşallah rabbim kalbinize ferahlık versin. Sizede şifalar diliyorum. Rabbim tez zamanda sağlığınıza kavuştursun

Gitti daha gelmicek canımı koydum sanki o topraga dayanamıyorum kuzuma İnan’ın dayanamıyorum kücüktü yaaa çok küçüktü kurban olduğum daha küçük askere göndercektik anneme dayanamıyodu hiç gitti orda annemi buldu 😭🥺🥺
çok üzücü ya gerçekten Rabbim sizlere bol bol sabır versin diyecek söz bulamadım ama çok üzüldüm....

Kalbime ferahlık gelmiyo ölmek istiyorum yaşamak istemiyorum kardeşim gitti canımdan parça gitti öyle özledim ki bugün tam 31 gün oldu dayanamıyorum acısına içimdeki ateş bi türlü sönmüyor allahım yardım et m olursun yalvarırım yardım et dayanamıyorum bu acıya yandım kardeş yandım kardeşimi geri getiremiyorum artık gitti allahım ciğerime işledi acısı çıkmıyo nefes almak bu kadar mı zor olur sanki nefesim kestiler kardeşim kardeşimm çok özlüyorum yavrum çokluk dayanamıyorum ablamm sana keşke ben öleydim yavrum muradını gözünde bıraktı adiler 🥺🥺 yavrum ömrün bu kadar mı azdı yavrum yüreğim delindi hasanım kardeş acısı çok zormuş be yavrum kurban olduğum ablan seni çok özlüyo bitanem 😭 ruhun şad olsun huzurlu uyu ablaammm mekanın cennet olsun ben uyuyamıyorum içim yanıyo içimmm 😭😭😭

Ahh ah kardeş acısı çok başka yaşamayan bilemez. Benim 12 yıl oldu yavrumu toparağa vereli. Canımın yarısını koydum o toprağa. O acı geçmiyo bacım hep aynı kalıyo. Ama insanız alışıyoruz. Bol bol dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Elimizden gelen birşey olsa yapmaz mıydık ölüme çare olsa bunca mezar olmazdı. Ağla sakın içine atma. Kalbini rahatlat ağlayarak. Sürekli inşirah suresi oku gerçekten rahatlatıyor. Çok çok üzgünüm seni, acını çok iyi anlıyorum 😢 Rabbim sabrını versin. Kardeşin de nurlar içinde yatsın inşallah 🤲🤲

İsmiyle dua ettim kardeşinize :( Allah size sanır versin, yüreğinize ferahlık versin, çok üzgünüm..:( Keşke psikolojik destek alabilseniz, yas sürecinde size yardımı olur. Allah evladından güldürsün inşallah, zaman ilacın olsun 😢

İnanır mısınız evladımı gözüm görmüyor kardeşim yaktı yıktı beni mahvoldum kızıma bakamıyorum bez alamıyorum gıda veremiyorum napsın benim gibi anneyi iyi durumda değilim defalarca intiharı düşündüm kardeşimi kaybedince hala düşünmüyo değilim çünkü dayanamıyorum evimizin önünde kanı duruyo odası öyle boş duruyo bakmaya dokunmaya korkuyorum eşyalarına aklımı yitircem belki de içimde kopan kıyametleri kime nasıl anlatabilirim bilmiyorum iyi değilim ben 😭😭😭
Acınız çok taze biraz zamana ihtiyacınız var ama sakın kendinizi bırakmayın, yavrunuzda sizin arkanızdan sizin gibi yanmasın.
Kardeşiniz adına iyilikler yapmaya, fidan dikmeye gayret edin en azından onun adına yapacağınız hayır, hasenat işleri sizi biraz olsun teskin edecektir. bundan sonraki amacınız iyiliklerle kardeşinizin adını yaşatmak olsun.

Bol bol inşirah suresi okuyun, dinleyin biraz olsun yüreğinize ferahlık verecektir.
Kardeşi acısı çok zor oluyor bende yaşadım kanserden kaybettim ama kızınız için annesizlik acısı çok daha zor olur o yüzden kendinizi toparlamak ve yanında olmak zorundasınız.

Zamanla acınız dağlanacak ama bu süreci dua ile daha kolay atlatabilirsiniz, rabbim kardeşinize rahmeti, merhameti ile muamele etsin, sizlere de sabır, yürek ferahlığı versin, amin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X