- 22 Ağustos 2022
- 48
- 22
- 8
- 29
Amiinn inşaallaaahhhBasiniz sag olsun cok üzüldüm sizi dusunemiyorum, mekani cennet olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiinn inşaallaaahhhBasiniz sag olsun cok üzüldüm sizi dusunemiyorum, mekani cennet olsun.
Amiinnn amiiinnn inşallah kardeşim inşallaahhZATEN NERDE İYİ INSAN ZARARSIZ INSAN VARSA ONU ÖLDÜRÜYOR LAR ZARAR VERIYORLAR...!!! KATİLLER ASLINDA YOLDA YÜRÜRKEN BILE YANIMIZDAN GECIYOR HABERIMIZ OLMADAN. BEN COK TETİKTE BIR INSANIM . ALLAH KÖTÜLERE KÖTÜLÜK YAPMAK ISTEYENLERE FIRSAT VERMESIN AMİN ...
UmarımAllah sabır versin kardeş acısı- hele bu yaşta ve gi bir sebeple- çok zordur eminim.
Kardeşim de 25 yaşında iken doğal bir afete yakalandı biz o ile nasıl gittik, ordan kurtuldu mu ne oldu bilmeden o geçen saatler ömür gelmişti hatırlıyorum.
Sizin acınızı tahmin bile edemiyorum onun için.
İnşallah kardeşinize ve size bunları yaşatanlar hep içeride kalır.
Dışarıya çıksa bile bir gün hep karanlıkta yaşar.
BasiniZ sağolsun öyle tazeki açınız ne desek boş size şuanda sadece Zaman ölüme alıştıra biliyor insanı onada alışma denirse.. Rabbim dirayetinizi arttirsinSelamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahSelamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin
çok üzücü ya gerçekten Rabbim sizlere bol bol sabır versin diyecek söz bulamadım ama çok üzüldüm....Gitti daha gelmicek canımı koydum sanki o topraga dayanamıyorum kuzuma İnan’ın dayanamıyorum kücüktü yaaa çok küçüktü kurban olduğum daha küçük askere göndercektik anneme dayanamıyodu hiç gitti orda annemi buldu![]()
Ahh ah kardeş acısı çok başka yaşamayan bilemez. Benim 12 yıl oldu yavrumu toparağa vereli. Canımın yarısını koydum o toprağa. O acı geçmiyo bacım hep aynı kalıyo. Ama insanız alışıyoruz. Bol bol dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Elimizden gelen birşey olsa yapmaz mıydık ölüme çare olsa bunca mezar olmazdı. Ağla sakın içine atma. Kalbini rahatlat ağlayarak. Sürekli inşirah suresi oku gerçekten rahatlatıyor. Çok çok üzgünüm seni, acını çok iyi anlıyorumSelamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin
Acınız çok taze biraz zamana ihtiyacınız var ama sakın kendinizi bırakmayın, yavrunuzda sizin arkanızdan sizin gibi yanmasın.İnanır mısınız evladımı gözüm görmüyor kardeşim yaktı yıktı beni mahvoldum kızıma bakamıyorum bez alamıyorum gıda veremiyorum napsın benim gibi anneyi iyi durumda değilim defalarca intiharı düşündüm kardeşimi kaybedince hala düşünmüyo değilim çünkü dayanamıyorum evimizin önünde kanı duruyo odası öyle boş duruyo bakmaya dokunmaya korkuyorum eşyalarına aklımı yitircem belki de içimde kopan kıyametleri kime nasıl anlatabilirim bilmiyorum iyi değilim ben![]()