• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz adını yazınca biraz araştırdım, kardeşini ve ilgili haberleri buldum. Çok temiz yüzlü çocukmuş, ekmeğinin peşinde ufacık bir çocuktan ne istedilerse zalimler. Biz eliz bizim dâhi içimiz parçalandı. Yürek yangınınıza ferahlık dilerim, ailenize sabır dilerim, mekânı cennet olsun. :KK43:

Başınız sağolsun.
Mekanı cennet olsun, çok temiz yüzlü güzel bir delikanlı imiş..

Acınızı tamamen anlıyorum diyemem, başa gelmesi ile uzaktan üzülmek bir değildir.
Yine de anlamaya çalışıyorum , zor... İnanılmaz zor bir durum. Haklısınız.

Allah'ım sabrınizi arttırsın. Kardeşinize rahmet eylesin..
Zor da olsa bir nebze sakin olmanızı dilerim, isyana kaçmayın. Her şey Allah'tan.

Bilemeyiz ki , belki de yalan dünya işlerine kapılmadan temizce gitmiştir bu dünyadan. Ebedi hayatı güzel olsun.
Bol bol dua edin.
Onu güzelliklerle anmak , arkasından dualar etmek, hayırlarda bulunmak yapılacak en doğru şeyler artık.

Bunları yapmak sizin de ruhunuza iyi gelecektir.

Tekrardan Allah sabırlar versin, annenizin de kardeşinizin de mekanları cennet olsun.

Gencecik yavrum küçük daha küçük 🥺🥺 kardeşimin üzerine motor sürmüş ne sürüyosun diye kazınca kardeşim anneme küfür etmiş en hassas yeri annemdi anneme küfür edilince kavga çıkmış orda biri önden diğeri arkadan bıcaklamışlar lanet olsun dayanamıyorum gözümün yaşı o gün bugündür dinmedi kan kaybından öldü kuzum benm yerde öyle çaresiz yatarken babamın elinden bişey gelmemiş polisle kavga etmiş götürmek istemiş iZin vermemişler yaralı diye ambulans 40 dakıkayı geçmiş baya geç gelmiş o şerefsizler kardeşim orda ölene kadar beklemiş sonra çekip gitmişler içim yanıyo arkadaşlar içim yanıyo güçlü durmaya çalışıyorum babamın yanında ama olmuyo dayanmıyorum ambulans gelince arkadaki bıçak yarasını görmemiş kalbe giden atar damarı kesmiş o bıçak darbesi asıl öldürdü kuzumu ben böyle anlatıyorum ama gelin görün ne haldeyim 🥺🥺
Ah canim yaaa gercektn cok uzuldum.Allah sabir versin.Cok aci gercekten.Nasil elleri varmis.Ulkemde artik kimseye guvenilmez olmus..Cok dua et canim.

Rabbim evladınızı size bağışlasın
onun için ayakta durun başınız sağolsun Rabbim merhametiyle muamele etsin İnşallah çok büyük sabır versin size de suçlularda gün yüzü göremesin gencecik su gibi genç gitmiş
Bezi yok demişsiniz çocuğun
Babası akraba alacak kimseni
Rabbim evladınızı size bağışlasın
onun için ayakta durun başınız sağolsun Rabbim merhametiyle muamele etsin İnşallah çok büyük sabır versin size de suçlularda gün yüzü göremesin gencecik su gibi genç gitmiş
Bezi yok demişsiniz çocuğun
Babası akraba alacak kimseniz yok mu :KK43:

Babası şuan işsiz maalesef bizim sınavımız bitmez annem öldüğünden beri hiç bir akrabamız aramaz oldu krdeşim öldü geldi bir iki gün durdu gitti herkes bende anlam veremiyorum herkes hayatına devam ediyo hemde bu kadar kısa sürede 🥺🥺🥺

Allah hepinizden binlerce kez razı olsun inşallah yavrum orda rahat huzurlu yatsın inşallah içim kan ağlıyo eve sığmıyorum ev boğuyo resmen dayanılmaz hal alıyo 😭😭

Burda dua eden herkesten allah (c.c) razı olsun inşallah dualarınızı ne olur kardeşimden eksik etmeyin babamı bırakamıyorum bu durumda zaten kahroluyorum onu gördükçe güçlü olmaya gayret ediyorum ama babam sürekli ağlıyo ona dayanamıyorum engelli babam ona da dua edin lütfen 🙏🙏🥺🥺🥺

Keşke acınızı 1 saniye de hafifletecek olsa bir şey gelse elimden Rabbim sabır versin geride kalanlara dayanma gücü versin 😔
Kardeşiniz için yarın 1 Yasin okuyacağım dualarım sizinle Allah rahmet eylesin annenize ve kardeşinize

Keşke acınızı 1 saniye de hafifletecek olsa bir şey gelse elimden Rabbim sabır versin geride kalanlara dayanma gücü versin 😔
Kardeşiniz için yarın 1 Yasin okuyacağım dualarım sizinle Allah rahmet eylesin annenize ve kardeşinize
Allah razı olsun inşallah 🙏🤲🥺🥺

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ☹️

Kardeş kaybını yaşayan bilir, anne baba kaybı gibi değil çok farklı bir şey. 27 yaşındaydı abim trafik kazasında vefat ettiğinde 15 yıl oldu. 15 yıl. Biraz sonra kapıdan içeri girse ben aslında uzak bir yerdeydim dese hiç garipsemem. Geçmiyor arkadaşım. Yüreğinin yanması diniyor , zaman sakinleştiriyor ama acısı geçmiyor. Ben terapi almadım , acısını atlatmak için onu unutmak için uğraşmam dedim. Çok çok kötü oldu 3 yıl ağır tedavi aldım majör depresyon, anksiyete, travma sonrası stres bozukluğu gibi nedenlerle. Mutlaka psikoloğa git, sana kardeşini unutturmaya çalışmayacak içindeki acı ile nasıl başedeceğini öğretmeye çalışacak. Malasef destek almadan aşılacak bir acı değil bu.

Kardeş kaybını yaşayan bilir, anne baba kaybı gibi değil çok farklı bir şey. 27 yaşındaydı abim trafik kazasında vefat ettiğinde 15 yıl oldu. 15 yıl. Biraz sonra kapıdan içeri girse ben aslında uzak bir yerdeydim dese hiç garipsemem. Geçmiyor arkadaşım. Yüreğinin yanması diniyor , zaman sakinleştiriyor ama acısı geçmiyor. Ben terapi almadım , acısını atlatmak için onu unutmak için uğraşmam dedim. Çok çok kötü oldu 3 yıl ağır tedavi aldım majör depresyon, anksiyete, travma sonrası stres bozukluğu gibi nedenlerle. Mutlaka psikoloğa git, sana kardeşini unutturmaya çalışmayacak içindeki acı ile nasıl başedeceğini öğretmeye çalışacak. Malasef destek almadan aşılacak bir acı değil bu.
O ilaçlar beni aptal ediyo almak istemiyorum ben

Gitti daha gelmicek canımı koydum sanki o topraga dayanamıyorum kuzuma İnan’ın dayanamıyorum kücüktü yaaa çok küçüktü kurban olduğum daha küçük askere göndercektik anneme dayanamıyodu hiç gitti orda annemi buldu 😭🥺🥺
Allah'ım çokça sabır versin ne denir ki Allah'ım dayanma gücü versin

Basiniz sag olsun cok üzüldüm sizi dusunemiyorum, mekani cennet olsun.

Maalesef yapanlar iki kardeş biri yakalandı diğeri dışarda
ZATEN NERDE İYİ INSAN ZARARSIZ INSAN VARSA ONU ÖLDÜRÜYOR LAR ZARAR VERIYORLAR...!!! KATİLLER ASLINDA YOLDA YÜRÜRKEN BILE YANIMIZDAN GECIYOR HABERIMIZ OLMADAN. BEN COK TETİKTE BIR INSANIM . ALLAH KÖTÜLERE KÖTÜLÜK YAPMAK ISTEYENLERE FIRSAT VERMESIN AMİN ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X