fırat bugün beni aradı ablacım neden olmaz diyorsun senin görüşelerini almak istiyorum dedi bende ben akrabayla evlendim çocuğum hasta oldu doktorlar akraba evliliği dedi kardeşlerinizde akrabayla evlenmiş olsalar onlarınkilerde de aynı sorun yaşanacak dedi fırat a bu yüzden olmasını istemiyorum dedim ben bunu okuyorum biliyorum gerekirse çocuğumuz olmasın dedi evlatlık ediniriz dedi belki o başkasıyla evlenecek yine çocuğu hasta olacak bunu bilemeyiz dedi bende bilemeyiz kader diye evlenilmez dedim hem kader hem de aklımız var dedim bile bile risk alınır mı dedim ben herşeyi göze aldım dedi bende anlamıyorum böyle şeylere karşıyım kuzenler neden abi kardeş gibi olmuyor abisi de benimle evlenmek istemişti ama ben kardeşim gibi kabul etmedim istemedim zaten sevmiyordum o da şimdi evli bende ama kardeşim istediğini söylüyor vazgeçiremiyoruz yarın fıratlar geldiğinde nasıl olmaz denecek sebep bile bulamıyoruz fırata ne desek seviyorum diyor off offf kardeşimde aynen öyle diyor ne yapsak acaba:18:
Yasak diye daha çok hoşlarına gidiyor
Sonuçta istemiyorsunuz,bunlar daha çok cezbedebilir
Kardeşinizin,karşı tarafın okulu bitirmesine daha çok varken isteme falan çok gereksiz değil mi ?
Flört etsinler 3 yıla ne kararlar veriyor insanlar
En azından 1 yıl daha bekleyin deseniz
canım babamız olmadığı için biz de annem asla izin vermedi kimseyle konuşmayacaksınız bir şeyinizi duymayayım başımı yere eğdirmeyin dedi kardeşim de bugüne kadar kimseyle konuşmadı fırat ın namaz kılması cömert oluşu ve romantik olması kardeşimi çok etkilemiş ya küçüksün diyorum başka taliplerin de olur daha iyi olur diyorum ya daha iyisi gelmezse diyor hem anneme de bakacak diyor annem onun yanında kendini rahat hissediyor diyor ben anneme ben bakarım sen geleceğini düşün diyorum ama abla sen at gözlüğüyle mi bakıyorsun diyor her dediğime karşılık veriyor oysa kardeşim bugüne kadar bana böyle davranmazdı bunların bir olup kaçmalarından da çok korkuyoruz allah şeytana uydurmasın:18:
arkadasım olmaz demek için sebep sumaya gerekmı var aaaa yok daha neler canım. ama tabi bide yasaklar çekici gelir insana.. bu yüzden de dahada baglıyorsunuz onları birbirlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?