valla koskoca kızı bağlayacak haliniz yok
razı olup biraz vakit geçmesini bekleyeceksiniz
okadar ısrarcılarsa evlensinler sonuçta kocaman insanlar kararlarının sorumluluğunu alsınlar
siz elinizden geleni yapmışsınız doğruyu yanlışı söylemişsiniz rızanız olmadığını da biliyor
gerisi ona kalmış
Tıp fakültesiyle akraba evliliğinin ne alakası var ki ?
Tıp fakültesine puanla öğrenci alınıyo sonuçta,düşüncelerine göre değil ki
işte anneniz burda hatalı davranmış
tamam sizi korumak için yapmış ama
eğer kardeşin hayatında başka erkekleri de tanıma özgürlüğünde olsaydı kuzenine meyletmezdi
napsın kız tek görüşebildiği erkek kuzeni
duygusal olarak bişey hisssetmesi normal
ikisi de mutlu olacaklarına inanıyor ama ben akraba evliliği yaptım kardeşime beni örnek al yeri geldi çocuk hasta oldu vefat etti ne acılar çektik dedim yeri geldi boşanmak istedim herkes akrabalar kötü olacak diye ayrılamadım dedim ya sende aynı şeyleri yaşarsan dedim evlenmeseydin o zaman dedi biz niye boşanma aşamasına gelelim ki dedi şimdi herşey ona tozpembe gözüküyor ahh benim akılsız kardeşim:44:
ama tıp okuyan bir kişi bunun sakıncalarını ıncıgını cıncıgını bilir..
tatlım ondan diyorum ya bende
şimdi siz onları ayırsanız bile aklı hep onda kalacak
farzet ki başka evlilik yaptı mutsuz oldu sizin yüzünüzden böyle oldum sevdiğime vermediniz diyecek
hayatı boyunca suçlayacak sizi
tamam sen kardeşinin senin yaşadıklarını yaşamasını istemiyorsun ama şimdi napsan anlatamazsın ona
yaşayacak ve kendi görecek
malesef bu böyle
canım biliyor zaten sakıncalarını ama gerekirse çocuğumuz olmasın evlatlık alırız diyor böyle saçmalık mı olur ikisi herşeyi göze almışlar bu duruma engel olmamız lazım rabbim yazdıysa bozsunamcam ki babam hastalanınca aradığımızda ölüyorsa geleyim diyen bir insan kimse etraftan amacamı sevmez herkes onu kötü gaddar bilir bu iki aşık ta bize ne ondan diyor fırat babasının rızasını almış ama bizim babamdan kalan mallarımız olduğu için biz mal peşinde olduklarını düşünüyoruz off fırat bunun da açıklamasını yapıyor asla öyle bir niyetim yok tıp okuyorum büro açacağım kimseye ihtiyacımız yok diyor biz zamanında amcamı kötü diye herkese anlattık küs olduğumuz zamanlar onca laf söylendi şimdi millet ne der diyorum kardeşime milletten bize ne diyo
bayagı kararlılar fazla ısrarcı olursanız ters teper. mazallah kaçarda bunlar:18::18:
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var amcam zamanında babamla bir oturuyormuş babamlar evlerini ayırınca amcam babama küsmüş çok inattır babamı affetmemiş babam küçüktüm hatırlıyorum barışmak için çok uğraşmıştı ama amcam kabul etmemişti ve babamı kaybedeceğimiz zaman bundan 15 sene önce hastaneye gelmişti o zaman amcamla babam barışmıştı ama babamı kaybettik malesefamcam gelmeye başladı bir ara ama sonra yaşından dolayı rahatsızlıkları oldu gelemedi ama amcaoğulları gelip gittiler biz onları abi kardeş bildik ama amcamın büyük oğlu bana evlenme teklifi etmişti 5 sene önce kabul etmemiştim şimdi de amcamın küçük oğlu fırat kardeşime açılmış kardeşimde onu beğeniyormuş meğersem ama biz bunu yeni öğreniyoruz ne kadar kardeşime olmaz desek te ikna edemiyoruz eğer yok derseniz bundan sonra ölene kadar kimseyle evlenmem diyor fırat telefonla mesajla kardeşimin aklını çok çelmiş yarın kardeşimi istemeye gelecekler ne yapacağız ne diyeceğiz olmasın demek için bilmiyoruz çaresiz kaldık sizler biraz fikir veebilir misiniz fırat 23 kardeşim asu 22 yaşında daha küçükler ama 3 sene sonra evlenmeyi düşünüyorlar çünkü fırat tıp okuyor kardeşim de 4 yıllığı bitirmesine 1 ay kaldı başka isteyen olmasın diye söz takalım diyorlar kafamız çok karışık yardım lütfen.
bence karşı taraftaki kişiler iyi niyetli ve vicdanlı insanlarsa evlenmelerine izin verim.. kardeşler arasında küslük olabilir bu sizin ya da onların kötü olacağı anlamına gelmezki.. ama evlenmek istediği kişi ya da müstakbel kayınvalide fena insanlarsa işte bu yüzden kardeşinizi vazgeçirme yoluna bakın... bi de fıratın tıp okuması da kardeşinizi cezbetmiş olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?