Kardeşim

Allahım ya şaka olsun ikinizde eşlerinizde aynı onlr teklif etmeden sizin alıncak diye ısrarırınız da ınların almayız demesi eşlerinizin çirkinleşmesi falan hiç normal degil kardeşlik böyle olurmu eşlerinizi de birbirine düşürmüşünüz aranızda çözebilirdiniz şimdi ne olcak siz affetseniz eşleriniz affedermi iki kardeşte hiç kardeşliğin gerçek anlamını bilmiyorsumuşsunuz

Çocupun yaptığı işi büyüklere kesmek neden ben anlamıyorum benmde çocuğum var biri özellikle karseşimin çocuğu telefonuma zarar verse üzülürüm ama kardeşimede kavga etmem al diye sizin bilendirıda vermeseydiniz eline keşke benim çocuğumda görümcemin çocuklarının tabletini almak ister görümcem hemen ortadan kaldırır kırar diye bende kızmam yani önlemi siz almalıydınız çocuğun hatasını büyüklere kesmemek lazm diye düşünüyorum haklı olduğunuz konu sadece kardeşinizin kocası varken onun telefon taksitini eşinizin ödemesi olmuş

Sizin hatanız da var ama hatanın büyüğü kardeşiniz ve eşinde.çocuklarına sahip çıkacaklar madem böyle bir huyu var.ödeyemeyeceklerse insanların malına zarar vermeyecek o zaman.bu ne sorumsuzluk,seviyesizlik.sinirlendim resmen.
sizin hatanız bu huyunu bile bile telefonu yanınızdan ayırmanız.ben çocuklu ortamdaysam asla ne tel ne pc ulaşabilecekleri bir yerde olmaz.misafirliğe gittiğimdede aynı şekilde telimi kimsenin çocuğuna vermem veya alabileceği bir yere koymam.çok pahalı falan bir telefon değil ama kimseyle yüzgöz olmak istemem.özür dilemedikleri sürece asla görüşmeyin.kulaklığı falanda vermeyin.hatta muhattap bile olmayın.

Haklisiniz 4000 Tl az bi para değil ama ikinizinde üslubunda olayları çözme tarzında sıkıntılar var kusura bakmayin.kardesinizin umursamamasi hata misafir olduğunuz evde sizi bırakıp kahvaltıya gitmesi,surat asması hata ama sizinde eşinizi aramanız şikayet etmeniz olaylara eşlerinizi dahil etmeniz hiç hoş olmamış ne gerek vardı iki damadı karşı karşıya getirmeye bi telefon yüzünden ömür boyu birbirlerine takik olacaklar ben olsam olayı eşime söylemezdim ailemle konuşur gitmeden telefonu alır beraberce ödemeyi teklif ederdim koskoca insanlar bi telefon yüzünden ortalığı duman etmissiniz

Çocuklardan ebeveynleri sorumlu olduğu için tabi ki onların yaptığı bir şeyi ebeveynleri üstlenmek zorunda ki bunlar 18 yaşında değil ki daha küçükler o nedenle feda edilecek ya da görmezden gelinecek bir durum değil üstelik telefondan bahsediyoruz.Ogluma 3 telefon feda olsun demesini biliyor ama karşı taraf icraat nerede ?

Konu sahibi ben seni haklı buldum.

Blenderı eline ben vermedim mesela benim saklayıp kaldırmama rağmen kardeşim çok istiyor ağlıyor biraz oynasın diyerek sakladığım yerden çıkarıp eline verdi. Ve bozuldu. Ki gittiği her yerde aynı şekilde herkes şikayetçi normal oynamıyor zarar verip kırıp parçalıyor ve bununla övünüyorlar babannesi dedeside bununla övünüp hoşlarına gider ben böyle kabul etmek zorundamıyım sizce?

Ne itici bi insan tipi kardesiniz. Ben sizin yerinizde olsam aradığı zaman sen bencil dusuncesiz sevgisiz terbiyesiz bi insansın seninle kardes olmaktan utanıyorum bidaha asla gorusmeyelim der gorusmem. Oyle kardeslikmi olur ya

Bu kardeşi silmezseniz o sizin ayıbınız olur.
Size düşman gerekmiyor o kardeş oldukça. .

Bende onu diyorum zaten kardeşinize söyleceksiniz başta kırıyor alacak gücüm yok oynamasına izin veremem diyeceksiniz doğru olan bu zaten çocuğa değil annesine kızacaksınız en başta iş işten geçtikten sonra kızmanız pek bişey ifade etmez

Normal şartlarda bende asla sorun etmem ama daha önce telefon konusunda bize kazık attılar çocuk blendırımı bozdu kusura bakma bile demediler ve bu olayda kocası kusura bakma diyeceğine alay edip oğluma feda olsun 1 değil 3 bozsun demesi sinirime dokundu

Elbette söyledim bak bozulur tekrar alamam kötü alıştırmıssın her yerde yapıyor bunu çok sıkıntı yaşarsın böyle alıştırma her gittiği yerde herseye zarar veriyor ters birine denk gelirsiniz ozaman görürsünüz diyorum annemde söylüyor ama kardeşim çocuğum üzülsün istemiyorum napim istiyor çocuğumdan değerli değil diyip çıkıyor

Zaten sorun orda mahcup olup yerine koymayı teklif etseler böyle olmayacaktı ama bizene alamayız diye çingenelik yapmaları olayı buraya getirdi

İnan’ın 2 gün boyunca eşime tek laf etmedim çözmeye çalıştım ama yanaşmadılar en son gün üstüme yürüdü almıyorum banane naparsan yap dedi kovmaktan beter etti babamlada konuştuk o da telefon alamayacağını sıkışık olduğunu söyledi kardesimde bende almıyorum banane dedi böyle bir durumda ne yapabilirdim

Telefon konusunda siz hatalısınız. Diğer ev eşyası da aynı şekilde. Neden ortada bıraktınız, neden verilmesine izin verdiniz?

Sorumluluğu tamamen kardeşinize yıkmamalısınız. Ben olsam asla alın demezdim. Eşinize filan şikayet etmeniz de garip. İki kardeş davranış bozukluğunuz var birbirinize karşı. Sizi bırakıp kahvaltıya gitmesi, çocuktan yemek kısması filan çok ayıp.

En iyisi uzun süre görüşmeyin. Ben babanıza üzüldüm.

Zararın neresinden dönseniz kardır. İleride daha büyük problemleriniz olacakmıs gibi göründü.

Fırsat bu fırsat uzak durun o kardeşten bi süre bence. Ne yüzsüzmüş enişte, ben size hak verdim. Keşke hiç gitmeseymişsiniz evlerine.

Evde küçük çocuk olduğunu ve böyle bir huyu olduğunu bile bile telefonu ulaşabileceği yere koymanız sizin hatanız olmuş ama onun dışında kardeşiniz ve eniştenizi suçlu buldum ben.

Benim başıma böyle birşey gelse mahçup olurdum maddi olarak alamayacak bile olsam en azından bir kısmını ödemek için uğraşır bir çare düşünürdüm. Kardeşim ve yeğenim değil çok samimi olmadığım biri bile misafirim olsa onları evde bırakıp dışarıda yemek ya da çocuktan yemek kıskanmak çok abestir bana göre. Tamamen silemezsiniz kardeşiniz sonuçta ama araya mesafe koyun derim.

Anlıyorum ama siz bu olayı unutup barışsanız dahi eşleriniz unutmayacak o yönden kötü olmuş .kardeşinizde baya gamsız ve arsizmis. Ne bileyim iki kardeş oturup konuşup bi orta yol bulsaydınız keşke sen, kardeşin, baban biraraya gelip alsaydınız damatlar duymadan

Cok kotu olaylar olmuş...sonuna kadar haklisin bu durumda...tabi ki tif alacaklardı hayret birşey sen söylemeden almaları lazimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…