Evet çok şükür var ama ne biliyim böyle kaç aydır tedavi görüyorum hayla bir sonuç alamadık bunu söylemek açıkçası canımı çok acıtıyor zamanın ayarlamasıHay allahım :))) isteyen bes cocuk yapar, edemezsenız etmezsiniz yardım. Kimse size guvenerek dogurmuyordur zaten.
Hıc Cocugunuz olmasa anlarım da, zaten Cocugunuz varmıs.. neden ucuncuyu istiyorum derken cekınsın ki?
Of.
Valla tamda öyle düşünüyorum kocasını bilmem kardeşim sanki bana güveniyor çünkü herseyini ben yapiyordum ve daha yaşi çok küçükSiz ikinci çocuğu istiyorsunuz diye o üçüncüyü yapmasın mi, ben mi öyle anladım?
Onun için üzülüyor olabilirsiniz ama bebek karari çiftin yani size sormayacaklar ne yazık ki... uygun olmazsanız yardım etmezsiniz, size güvenip yapmıyorlardır umarim.
Biliyorum yardıma ihtiyacı olunca duramam ve yaşi daha 23 bir çocuğu 1 5 biri 2.5Sizinde çocuğunuz varken kardeşinizin üçüncü çocuk düşüncesiyle ilgili konuşması sizi neden çok üzüyor? Bu kadar alınganlık bana fazla geldi.
Ayrıca kardeşiniz size zorla hem yardım et demiyorsa sırf siz istemiyorsunuz diye bu fikrinden vazgeçecek değil. Çok düşünüyorsanız yardımcı olmazsanız öncekiler kadar.
Hanımefendi anne olmadım, cok istedim olamadım.Evet çok şükür var ama ne biliyim böyle kaç aydır tedavi görüyorum hayla bir sonuç alamadık bunu söylemek açıkçası canımı çok acıtıyor zamanın ayarlaması
Haklisiniz ben abartmış olabilirim yada çok duygusalım bilmiyorumHanımefendi anne olmadım, cok istedim olamadım.
Etrafımda ablam kuzenlerim dostlarım arkadaslarım komsularım hep dogurdu. Hayatım bebeklerine ceyrek takmakla gectı desen abartmıs olmam.
Okadar cok ultrason da bebek gormeye gıttım, o cok kadar oda yapılırken yardımda bulundum ki anlatsam inanamazsın.
Sonra sunnet lerı oldu sonra ıkıncıler dogdu, bazen ucuncu ler
Ilk hamıle haberini benimle paylasan dostlarım var.
Oturup sevıncten agladıgım.
Ne yapayım mesela?
Anne olmussunuz Allah evladınız saglık versin
Acaba abartmasanız mı su ikinci Cocugum olmuyor olayını?
Napalım olmuyorsa, olana Allah saglık versin.
Size zarar.Haklisiniz ben abartmış olabilirim yada çok duygusalım bilmiyorum
Bayılıyorum burdaki bazı hanımların havadan konuşmasınaHayırlı günler herkese büyük dert değil ama biraz moralimi bozan bişey 8 yıllık evliyim bi kızım var çok şükür kizimda baya sonra oldu ve şimdide bir kardeşi olsun istiyoruz RABBİM daha nasip etmedi kız kardeşim bana yakın iki çocuğu var ve ikisindede hep yanındaydım hep elimden geleni yaptım yapıyorum da daha çok küçükler ikincide hastanedeyken büyüğü bende kaldı 3 4 gün sonra yemegini işini ne gerekliyse yaptım ablalık bunu gerektirir diye düşünüyorum çünkü oturduğumuz yerde birbirimizden başka kimse yok neyse işte iki çocuğu da çok küçük kardeşimde küçük aslında ve oyla eşinin dilinde sürekli üçüncü çocuk muhabbetti var kaç defa konuştum beni ilgilendirmiyor senin hayatın ama düşünüyorsan bile biraz ertele bende istemiyorum böyle söyleyerek beni stres ediyorsun bana yardım ediyorsun diye diyorsun korkma olursa bir yabancı gibi gelip git filan dedi neyse konuyu kapladık ama gerçekten onun 3 çocuk düşüncesi beni benden aliyor ne kadar Tmm yapmam etmem desemde yapamam biliyorum iki küçük çocuk ve icimde öyle bir şey varki ona karşı koyamam yine elimden geleni yapcam biliyorum ve bu artık beni çok yıprattı bide bizim o kadar istediğimizi bildiği halde sürekli o şu zaman olsun diyor ben şu zaman diyorum buda canımı çok acıtıyor bilerek yaptığını
düşünmüyorum ama yinede çok üzülüyorum uzun zamandır yazmak ıcimi dökmek istedim anlatabileceğim kimse yok inşallah o burayı okumiyordur
Nedir bu kadar telaş.Biliyorum yardıma ihtiyacı olunca duramam ve yaşi daha 23 bir çocuğu 1 5 biri 2.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?