Kardeşim

olayda sizi ilgilendiren en ufak bişey yok.çocuk yapmak karı-kocanın kararıdır, topluca verilen bir karar değildir.

Çok sağolun allah razı olsun beni anladiginiz icin

sevgili yeni üye, ne yazdığını biraz daha zorlarsan kriptologlar gelip çözecek Alfabemizdeki 29 harfin tamamını kullanmak ücretsizdir, doğru ve güzel anlatım için şarttır.

Ne güzel kadınsın kalbi guzel kadin
Diliyorum ki seni çok ama çok mutlu edicek biri gelsin hayatına bundan sonra çok mutlu yaşa sevgiyle aşkla yaşa
NOT = Murat övünç gibi bir dua şekli oldu ama içimden böyle geldi

Kusura bakma ama yardım ediyorsun diye hayatına karışma hakkına veya ona alınmaya hakkin yok. Çoğu insan yapıyor bunu ve ben deli oluyorum. Iyilik yapmayı kaldırmıyorsan yapma.

Amin canım ya
Cok tesekkur ederim, allah herkesi kendi gibi insanlarla karsılastırsın

İyi iyiye kotu kotuye denk gelsin, kotuler iyilerin sınavı olmasın ınsallah

sevgili yeni üye, ne yazdığını biraz daha zorlarsan kriptologlar gelip çözecek Alfabemizdeki 29 harfin tamamını kullanmak ücretsizdir, doğru ve güzel anlatım için şarttır.
Cozmen buyuk basari cunku, ben okuduğumda anlamadım,

Cozmen buyuk basari cunku, ben okuduğumda anlamadım,
bazen o kadar anlamıyorum ki yazılanı copy paste google'a koyuyorum google "did you mean" diye bana kelimenin doğrusunu gösteriyo Ama tabi google'ın da "aradığın kelime bulunamadı" diye sonuç verdiği oluyo, o durumlar için alternatif çözüm geliştiriyoruz.Korona aşısı 1, bu çözüm 2.

Belli ki kardeşin de istiyor. Kocam istiyor demesi bahane. Benim arkadaşımın küçük bebeği var eşi yeniden bebek istiyorum demeye başladı, arkadaşımda gizli korunuyor. Kadın istemezse her türlü yolunu bulur. Kardeşin kendi istiyor. Sende yardım etmezsin olur biter.

Evet çok şükür var ama ne biliyim böyle kaç aydır tedavi görüyorum hayla bir sonuç alamadık bunu söylemek açıkçası canımı çok acıtıyor zamanın ayarlaması
Hiç çocuğu olmayan insanın alınmasını anlarım ama sizinki yersiz bir alınganlık olmuş. Ve kesinlikle hadsizlik değil yani. Hiç çocuğunuz olmasa ayıp ayıp yanınızda konuşulmasın derdim.
Çocuklarına bakmak zorunda değilsiniz, çocuk yaparken size sormak zorunda değiller.

Ama cnm o krdşne yardm ediyr diye onun haytına müdahle etme hakkı yk ki?
Hç çocğu olmasa anlrm ama 1 tne çocğu vr. Alıngnlık yapmsı mantksz.

Gerçekten böyle okunuyor biliyor musunuz? Okumak için çaba sarfediyoruz, harfler paralı olmadı,istediğiniz kadar harf kullanabilirsiniz. Bedava. Free yani.

Zaten cocugunuz var ben bu 2. Olsun 3. Olsun ılla diye direten uzulen ınsanları anlamiyorum. Dunya cocuk dogurma ıcın cok mu guzel bir yer. Tamam bir tane olsun o duyguyu yasayın. Bir yavrumuz olsun tamam ama 2 3 4 niye anlamıyorum

Ay ne kadar eleştirdiniz göm göm bitiremediniz ben gitip aralarına girip ay şimdi çocuk yapmayın olmaz demedim hakkınız yok diyorsunuz ben ordada yazdım kardeşime dedim hayatınıza karışmak gibi değil sadece ablası olarak tavsiye yaşi daha çok küçük kaldıramaz onu düşündüğüm için yani şimdi benim 2 çocuğum olsaydı istemeseydim bile yine düşüncemi söylerdim ikincisi ne yaşadığımızı bilmiyorsunuz ki ben sadece doğumda gitip bir el atmadım bir iki ay boyunca yemeğini ben yaptım 4 yıllk evli daha camlarını bu sene siliyor hep hamileydi kiyamiyordum düşer bişey olur ben yapiyordum temizliğine hep yardım ediyordum bunlar önemli şeyler değil anlayın diye yazıyorum şimdi hamile olsa doğumda iki üç gün hastanede kim çocuklarına bakcak biri 1.5 biri 2.5 yapmasam olmaz yapacak kimsesi yok burda icimde rahat etmez ve hastaneye bir yere gidiyor çocuklarını bana bırakıyor bazen uzun sürüyor geç saate kadar artık kızımla bir oluyorlar bütün evi alt üst ediyorlar kafam kaldırmıyor yine şimdi sorun değil isteyerek yapıyorum ama üçüncüsü olursa sürekli hastanesi şusu busu gerçekten kafam kaldırmıyor ve bırakmada diyemem yani belki yine kendimi anlatamadım ifade edemedim belkide haksızım bilmiyorum

Ya size ne ister yapar ister yapmaz sizinde cocugunuz varmis zaten ne bu alinganlik? Yatdimyetmek istemiyosaniz etmezsiniz bukadar basit. Dayanamazsanizda o sizin sorununuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…