- 14 Ağustos 2018
- 20.998
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.449
- 598
olayda sizi ilgilendiren en ufak bişey yok.çocuk yapmak karı-kocanın kararıdır, topluca verilen bir karar değildir.Hayırlı günler herkese büyük dert değil ama biraz moralimi bozan bişey 8 yıllık evliyim bi kızım var çok şükür kizimda baya sonra oldu ve şimdide bir kardeşi olsun istiyoruz RABBİM daha nasip etmedi kız kardeşim bana yakın iki çocuğu var ve ikisindede hep yanındaydım hep elimden geleni yaptım yapıyorum da daha çok küçükler ikincide hastanedeyken büyüğü bende kaldı 3 4 gün sonra yemegini işini ne gerekliyse yaptım ablalık bunu gerektirir diye düşünüyorum çünkü oturduğumuz yerde birbirimizden başka kimse yok neyse işte iki çocuğu da çok küçük kardeşimde küçük aslında ve oyla eşinin dilinde sürekli üçüncü çocuk muhabbetti var kaç defa konuştum beni ilgilendirmiyor senin hayatın ama düşünüyorsan bile biraz ertele bende istemiyorum böyle söyleyerek beni stres ediyorsun bana yardım ediyorsun diye diyorsun korkma olursa bir yabancı gibi gelip git filan dedi neyse konuyu kapladık ama gerçekten onun 3 çocuk düşüncesi beni benden aliyor ne kadar Tmm yapmam etmem desemde yapamam biliyorum iki küçük çocuk ve icimde öyle bir şey varki ona karşı koyamam yine elimden geleni yapcam biliyorum ve bu artık beni çok yıprattı bide bizim o kadar istediğimizi bildiği halde sürekli o şu zaman olsun diyor ben şu zaman diyorum buda canımı çok acıtıyor bilerek yaptığını
düşünmüyorum ama yinede çok üzülüyorum uzun zamandır yazmak ıcimi dökmek istedim anlatabileceğim kimse yok inşallah o burayı okumiyordur
Çok sağolun allah razı olsun beni anladiginiz icinBayılıyorum burdaki bazı hanımların havadan konuşmasına
Bn seni anlıyorum cnm b yerde haklı sun sana ınat olmasa ble daha 1-5 yasında bbk var dıyorsun ucuncu cocuk ıstıyır pardonda sana guvenıyır olablr mi ? Bnce olablr kmsesi olmasa idare edemez bnde anneym mumkun deill bak gor gitme ablam bni kıskandı olur
sevgili yeni üye, ne yazdığını biraz daha zorlarsan kriptologlar gelip çözecekBayılıyorum burdaki bazı hanımların havadan konuşmasına
Bn seni anlıyorum cnm b yerde haklı sun sana ınat olmasa ble daha 1-5 yasında bbk var dıyorsun ucuncu cocuk ıstıyır pardonda sana guvenıyır olablr mi ? Bnce olablr kmsesi olmasa idare edemez bnde anneym mumkun deill bak gor gitme ablam bni kıskandı olur
Ne güzel kadınsın kalbi guzel kadinHanımefendi anne olmadım, cok istedim olamadım.
Etrafımda ablam kuzenlerim dostlarım arkadaslarım komsularım hep dogurdu. Hayatım bebeklerine ceyrek takmakla gectı desem abartmıs olmam.
Okadar cok ultrason da bebek gormeye gıttım, o kadar cok bebek odası yapılırken yardımda bulundum ki anlatsam inanamazsın.
Sonra sunnet lerı oldu sonra ıkıncıler dogdu, bazen ucuncu ler
Ilk hamıle haberini benimle paylasan dostlarım var.
Oturup sevıncten agladıgım.
Ne yapayım mesela?
Anne olmussunuz Allah evladınıza saglık versin
Acaba abartmasanız mı su ikinci Cocugum olmuyor olayını?
Napalım olmuyorsa, olana Allah saglık versin.
Amin canım yaNe güzel kadınsın kalbi guzel kadin
Diliyorum ki seni çok ama çok mutlu edicek biri gelsin hayatına bundan sonra çok mutlu yaşa sevgiyle aşkla yaşa
NOT = Murat övünç gibi bir dua şekli oldu ama içimden böyle geldi
Cozmen buyuk basari cunku, ben okuduğumda anlamadım,sevgili yeni üye, ne yazdığını biraz daha zorlarsan kriptologlar gelip çözecekAlfabemizdeki 29 harfin tamamını kullanmak ücretsizdir, doğru ve güzel anlatım için şarttır.
bazen o kadar anlamıyorum ki yazılanı copy paste google'a koyuyorum google "did you mean" diye bana kelimenin doğrusunu gösteriyoCozmen buyuk basari cunku, ben okuduğumda anlamadım,
Hiç çocuğu olmayan insanın alınmasını anlarım ama sizinki yersiz bir alınganlık olmuş. Ve kesinlikle hadsizlik değil yani. Hiç çocuğunuz olmasa ayıp ayıp yanınızda konuşulmasın derdim.Evet çok şükür var ama ne biliyim böyle kaç aydır tedavi görüyorum hayla bir sonuç alamadık bunu söylemek açıkçası canımı çok acıtıyor zamanın ayarlaması
Ama cnm o krdşne yardm ediyr diye onun haytına müdahle etme hakkı yk ki?Bayılıyorum burdaki bazı hanımların havadan konuşmasına
Zaten cocugunuz var ben bu 2. Olsun 3. Olsun ılla diye direten uzulen ınsanları anlamiyorum. Dunya cocuk dogurma ıcın cok mu guzel bir yer. Tamam bir tane olsun o duyguyu yasayın. Bir yavrumuz olsun tamam ama 2 3 4 niye anlamıyorumHayırlı günler herkese büyük dert değil ama biraz moralimi bozan bişey 8 yıllık evliyim bi kızım var çok şükür kizimda baya sonra oldu ve şimdide bir kardeşi olsun istiyoruz RABBİM daha nasip etmedi kız kardeşim bana yakın iki çocuğu var ve ikisindede hep yanındaydım hep elimden geleni yaptım yapıyorum da daha çok küçükler ikincide hastanedeyken büyüğü bende kaldı 3 4 gün sonra yemegini işini ne gerekliyse yaptım ablalık bunu gerektirir diye düşünüyorum çünkü oturduğumuz yerde birbirimizden başka kimse yok neyse işte iki çocuğu da çok küçük kardeşimde küçük aslında ve oyla eşinin dilinde sürekli üçüncü çocuk muhabbetti var kaç defa konuştum beni ilgilendirmiyor senin hayatın ama düşünüyorsan bile biraz ertele bende istemiyorum böyle söyleyerek beni stres ediyorsun bana yardım ediyorsun diye diyorsun korkma olursa bir yabancı gibi gelip git filan dedi neyse konuyu kapladık ama gerçekten onun 3 çocuk düşüncesi beni benden aliyor ne kadar Tmm yapmam etmem desemde yapamam biliyorum iki küçük çocuk ve icimde öyle bir şey varki ona karşı koyamam yine elimden geleni yapcam biliyorum ve bu artık beni çok yıprattı bide bizim o kadar istediğimizi bildiği halde sürekli o şu zaman olsun diyor ben şu zaman diyorum buda canımı çok acıtıyor bilerek yaptığını
düşünmüyorum ama yinede çok üzülüyorum uzun zamandır yazmak ıcimi dökmek istedim anlatabileceğim kimse yok inşallah o burayı okumiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?