- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yazma o zamanPuffff.....
Hayır ama kardeşim bana hep derki çok annecı, sen cok cekeceksın der. Anlattım tabiki de bu aralar bırsey demıyorum. Aslında pek takmıyorum gıdıp gelmeyı. Sadece bellı rutin olsun istiyorum. Emrivaki ıstemıyorum hayatımda. Yanı mesela sabah hadı annemlere kahvaltıya gıdelım dıyor eşim. Böyle seylerı ıstemıyorum. Kardeşimle aram ıyı aslında. Telefonda cok konuşuruz. Ama ızın gununu hep o kızla gecırıyor.Yani belli ki o arkadaşıyla vakit geçirmekten daha çok hoşlanıyor.
Bir şey sormak istiyorum. Kardeşinize de sürekli kayınvalidenizi şikayet ediyor musunuz?
Ben şöyle dusunuyorum. Izın gununu bana ayırmaya kıyamıyor. Bakın sevgilisı varken onla zaman gecırırdı. O askerde sımdı hep o kızla. Yanı bır hafta ablamla bırsey yapayım demez mı ınsan. Demekkı anneme gıdınce yuz yuze geleceksek o varken gıtmem bu kadarCok gereksiz bir alinma duygusu bence..Siz karsiliksiz sevginizi verin.Eninde sonunda size donuyor inanin...
Hayır cok iyi anlasıyoruz aslında. O kızı da tanıyorum. 3ümüz de bır araya geldik.sadece telefonda arar. Ama gezelim demezDemek ki o arkadasiyla vakit gecirmek sizinle vakit gecirmekten daha cok keyif veriyor kardesinize. Surekli bu sekilde negatiflik akiyorsa ger cumlenizden, surekli her seye trip atiyorsaniz sebebi bu olabilir
Zaten o varken gitseniz bile bu anlattiginiz kadariyla o bir bahane bulup yaninizda durmayacaktirBen şöyle dusunuyorum. Izın gununu bana ayırmaya kıyamıyor. Bakın sevgilisı varken onla zaman gecırırdı. O askerde sımdı hep o kızla. Yanı bır hafta ablamla bırsey yapayım demez mı ınsan. Demekkı anneme gıdınce yuz yuze geleceksek o varken gıtmem bu kadar
Hayır gıdınce cok iyi vakıt gecırıyoruz. Saatlerce oturuyoruz. Ama bunun ıcın sadece bızım mı gitmemiz gerekZaten o varken gitseniz bile bu anlattiginiz kadariyla o bir bahane bulup yaninizda durmayacaktir
Tamamda Demekki o ara bır gun acılcak. Yaırn bırgun evlenince demekkı hıc gorusmeyecegız o zaman. Benım bundan anladigi ızın gununu bana harcamaya deger görmuyorBenim kizkardesim de ayniydi yillarca.Zaman zaman dikkatimi ceksede hic ustine gitmedim.Zamanla cok sey degisti.Simdi durumlar farkli.Insan zamanla olgunlasiyor.Bu sekil de davranarak sadece arayi dah cok acarsiniz.
Haklısınız. Cok takıntılı degılım aslında. Sürekli arasa kv sıkılırım. Ama kardeşimle hep konusuruz.Bakın ne zaman konusak o kızla yanyana. Hep öyle. Siz olsanız sız alınmaz mısınız. Ki arabayla evım 10 dakika falan. Kı bundan sonra o varken cok cıddıyım gıtmıycem. Bıraz da o efor sarf etsın. O kız ıcın uykusuz kalıp iş cıkısı bulusuyor.takıntılı demeyeyim de her seyı cok dusunup altında baska sebepler arıyor olabilirsiniz. ben de oyleyim de cok yoruyor bu is beni oradan biliyorum. iki gun kv ile konusmasam beni sevmiyor mu artık diye dusunmeye baslıyorum. iyi bir sey degil.. bosverin bence, kardesiniz sonucta, insan ablasına abisine kardesine karsı daha hesapsız kitapsız davranır, buna alınır mı buna takılır mı diye hesap ederek iliski kurmaz. kardesiniz de sizin buna alınacagınızı dusunmemistir o yuzden hep arkadasıyla birliktedir. nasılsa ablamı da görüyorum, geliyorlar gorusuyoruz diye dusunmustur. hani ekstra bir efor sarf etme geregi duymamıstır sizin icin nasılsa ablasısınız kırılıp gücenme vs olmaz hem sürekli de konusuyorsunuz zaten diye
Bilenmek demeyelim. Ama yaptıgını yapacagım. O işteyken gıdecegım anneme. Eşimle gıdınce de gunduz gıdecegım. Benle de hep konusur ama dusunsenıze ablanız 2 haftada 2 3 saat görüyorsunuz. Ama o kızı 2 haftada 4 5 kez en azDemekki sizinle vakit geçirmek istemiyor. Kardeş başka arkadaş başka. Onun yanında daha çok egleniyordur. Belki sizi rahatsız etmek istemiyor da olabilir.
Bunları düşünüp kardeşinize bilenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?