Kardeşim

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Takıntılısın diyenler yazmasın. Beni üzen şeyleri konu olarak açıyorum.Ki arkadaşıma anlattım, o da ben de aynıyım falan dedi.
Önceki konularımı bilenler olabilir. Genel olarak ailemiz kopuk. Babamla ve erkek kardesımle görüşmüyoruz. Erkek kardesım cok soguk ve konusmaz pek.Annemle aram cok iyi. Kız kardesımle de aram iyi sanırdım. Ama şu canımı sıkmaya başladı.
Beni 2 günde bir arar. Ya birşey anlatır ya birşey danışır falan.Evleneli 3 ay oldu. Ve kardeşimle hep eşimle ben oturmaya gidince 2 3 saat görürüm konuşurum sadece bu.Bir yakın arkadaşı var. İzin gününde hep onla. İzin günü dışında da hep onla. Yani her fırsatta hep onla.Gayet iyi anlaşıyoruz, herşeyi anlatıyor. Ama 3 ayda sayılı evime gelmiştir.Yani biz gitmesek hiç görüşmeyecegiz. Ama o kızla haftada 2 3 kez en az görüşür. Ki kardeşimde araba var. İstese 10 dk ugrar yanıma.Bana kızı kıskanıyorsun demeyin. Yani izin gününü benle geçirmeye kıyamıyor. Bunu anlıyorum artık. Ki bende artık o evde yokken gidecegim anneme. Ki bakalım ne zaman görüşmedigimizi fark edecek. Telefonlarını da bi süre açmamayı ve aramamayı düşünüyorum.Ben sadece evlenince daha yakın oluruz falan sanıyordum. Eşim gece vardiyasına gidince gider kalırım annemde diyordum ki vazgeçtim.

Yani belli ki o arkadaşıyla vakit geçirmekten daha çok hoşlanıyor.
Bir şey sormak istiyorum. Kardeşinize de sürekli kayınvalidenizi şikayet ediyor musunuz?
Hayır ama kardeşim bana hep derki çok annecı, sen cok cekeceksın der. Anlattım tabiki de bu aralar bırsey demıyorum. Aslında pek takmıyorum gıdıp gelmeyı. Sadece bellı rutin olsun istiyorum. Emrivaki ıstemıyorum hayatımda. Yanı mesela sabah hadı annemlere kahvaltıya gıdelım dıyor eşim. Böyle seylerı ıstemıyorum. Kardeşimle aram ıyı aslında. Telefonda cok konuşuruz. Ama ızın gununu hep o kızla gecırıyor.

Cok gereksiz bir alinma duygusu bence..Siz karsiliksiz sevginizi verin.Eninde sonunda size donuyor inanin...
Ben şöyle dusunuyorum. Izın gununu bana ayırmaya kıyamıyor. Bakın sevgilisı varken onla zaman gecırırdı. O askerde sımdı hep o kızla. Yanı bır hafta ablamla bırsey yapayım demez mı ınsan. Demekkı anneme gıdınce yuz yuze geleceksek o varken gıtmem bu kadar

Demek ki o arkadasiyla vakit gecirmek sizinle vakit gecirmekten daha cok keyif veriyor kardesinize. Surekli bu sekilde negatiflik akiyorsa ger cumlenizden, surekli her seye trip atiyorsaniz sebebi bu olabilir
Hayır cok iyi anlasıyoruz aslında. O kızı da tanıyorum. 3ümüz de bır araya geldik.sadece telefonda arar. Ama gezelim demez

Zaten o varken gitseniz bile bu anlattiginiz kadariyla o bir bahane bulup yaninizda durmayacaktir

takıntılı demeyeyim de her seyı cok dusunup altında baska sebepler arıyor olabilirsiniz. ben de oyleyim de cok yoruyor bu is beni oradan biliyorum. iki gun kv ile konusmasam beni sevmiyor mu artık diye dusunmeye baslıyorum. iyi bir sey degil.. bosverin bence, kardesiniz sonucta, insan ablasına abisine kardesine karsı daha hesapsız kitapsız davranır, buna alınır mı buna takılır mı diye hesap ederek iliski kurmaz. kardesiniz de sizin buna alınacagınızı dusunmemistir o yuzden hep arkadasıyla birliktedir. nasılsa ablamı da görüyorum, geliyorlar gorusuyoruz diye dusunmustur. hani ekstra bir efor sarf etme geregi duymamıstır sizin icin nasılsa ablasısınız kırılıp gücenme vs olmaz hem sürekli de konusuyorsunuz zaten diye

Benim kizkardesim de ayniydi yillarca.Zaman zaman dikkatimi ceksede hic ustine gitmedim.Zamanla cok sey degisti.Simdi durumlar farkli.Insan zamanla olgunlasiyor.Bu sekil de davranarak sadece arayi dah cok acarsiniz.
Tamamda Demekki o ara bır gun acılcak. Yaırn bırgun evlenince demekkı hıc gorusmeyecegız o zaman. Benım bundan anladigi ızın gununu bana harcamaya deger görmuyor

Haklısınız. Cok takıntılı degılım aslında. Sürekli arasa kv sıkılırım. Ama kardeşimle hep konusuruz.Bakın ne zaman konusak o kızla yanyana. Hep öyle. Siz olsanız sız alınmaz mısınız. Ki arabayla evım 10 dakika falan. Kı bundan sonra o varken cok cıddıyım gıtmıycem. Bıraz da o efor sarf etsın. O kız ıcın uykusuz kalıp iş cıkısı bulusuyor.

Demekki sizinle vakit geçirmek istemiyor. Kardeş başka arkadaş başka. Onun yanında daha çok egleniyordur. Belki sizi rahatsız etmek istemiyor da olabilir.
Bunları düşünüp kardeşinize bilenmeyin.
Bilenmek demeyelim. Ama yaptıgını yapacagım. O işteyken gıdecegım anneme. Eşimle gıdınce de gunduz gıdecegım. Benle de hep konusur ama dusunsenıze ablanız 2 haftada 2 3 saat görüyorsunuz. Ama o kızı 2 haftada 4 5 kez en az

Belki yeni evli olduğunuz için eşinle vakit geçirmeyi isteyeceğini düşünüyordur. Bekarlar daha rahat takılır, seni rahatsız etmek istemiyordur, eşinle ayrı planların varsa diye. Bu kadar takmayın.

Ablam evleneli birkaç ay olduğunda bende dersaneye gidiyordum,evi dersaneme 15 dk uzaklıktaydı ısrarla çağırırdı oturmaya gelsene evime hiç gelmiyorsun,yemek molasında bana gel niye hep arkadaşlarınla yiyorsun diye,açıkçası çekinirdim.Çekingen bir tipim.Belki o da rahatsız ederim falan diye düşünüyordur.Bir de bazen arkadaşlarımızla kardeşlerimizle olduğumuzdan daha yakın olabiliyoruz.Çünkü ablayla abiyle falan belli başlı şeyler paylaşılabilir ama arkadaşla,hele de güvenilir dost gibi dostsa her şey paylaşılır.Bu yüzden onunla daha samimi bir ilişkisi olabilir,vaktinin çoğunu onunla geçirmek isteyebilir.Bunu kişisel algılamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…