Kardeşim

Artik hepiniz buyudunuz ve kendi hayatlariniz var boyle kabul edersen beklentinde duser kendinde daha mutlu olursun. Insan kardes diyede her seyi sizinle paylascak diye zorunluluk yok ki hem bekar insan farkli evli insanin farkli muhabbeti olur

Demekki arkadaşıyla vakit geçirmeyi daha çok zlseviyor tamam siz kardesiniz o ayrı ama bende anlasanildigim sohbetinden zevk aldığım insanla daha çok görüşmek isterim .kardeş oluyorsunuz ama kafalar zevkler farklı olabiliyor sevmeme meselesi degil zevk alma meselesi

Aslında sürekli cagırıyor. Sokaga cıkma yasagı da gelın kalın falan kac kez cagırdı. Ama dısarda arkadaşıyla takılıyo

Bence ailenizde kopukluklar oldugu icin kardesinizle görüsmeyi bir düzene sokmaya calisiyorsunuz. Halbuki böyke seyler kendinden gelisir. Benim kardeslerimden 3ü nedeyse hic evime gelmez. Görsem genelde annemde görürüm. Öyle özel bir sebep de yok ortada. Iliskinizde bir kopukluk yoksa zamanlamayi fazla takmamanizi öneririm

Demek ki arkadaşıyla daha iyi anlaşıyor sizden. Birde şu var insan bazen arkadaşı ile paylaştıklarını ailesi ile paylaşamaz ,arkadaşlık başka birşey. Onunla vakit geçirmeyi daha çok seviyor yüksek ıhtimal

Yani kiz onunla iyi anlasiyor demekki olabilir. Ne var bunda. Yazmayın dediğiniz seyleri yazasım geldiği için yazamıyorum daha fazla bir şey. Siz anladiniz.

Okurken ruhum daraldı ölüyorum sandım. Kıyamam ben sana neler yaşamışsın böyle? Ne kadar içli dışlı olmuşsun. Aslnda en püf nokta burada esin. Eşin ağırlığını koysa tüm bunlar olmazdı ama o ailesinin ağzına göre hareket etmeye alışmış. Bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum. Çalışmak çok guzel birşey kafan dağılır ve de kendin para biriktir. Eşin çalışmadın ondan Böyle oldu diyemez . Eve bakan adamdır. Adamsa kadının parasına bakmamasi lazım. Sen çalışırken bile vermek zorunda deglsin canin isterse verirsin istemezse güvence olarak çocuğun icin birikim yaparsın yani benm bildiğim budur bu hayatta. Ben olsam böyle yapardım diye büyük konuşmam asla ortada çocuk var. Ama ben ayrı bir ailenin çocuğu olarak şunu diyebilirim annem ve babamın evdeki huzursuz atmosferini solumak beni hep mutsuz biri yapmıştı ayrıldıklarında çok mutlu olmuştum çocuk huzurlu bir ev ister. Inşallah hayatınız icin en doğru yolu bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…