- 12 Temmuz 2006
- 57.980
- 221.462
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Portakalli ordek
P Portakalli ordek kusura bakmayın bu sefer eleştireceğim sizi, bazı şeyleri fazla aklınıza takıyorsunuz, kızkardeşiniz muhtemelen 20-25 yaş aralığında biri, benim de kızkardeşim var, birbirimizden çok uzak mesafelerde oturuyoruz, çalışıyor çoluk çocuk derdinde, birbirimizin yaşadığı şehire ziyarete gittiğimizde veya telefonda görüştüğümüzde çok güzel vakit geçiririz ama ben sürekli kardeşim benimle vakit geçirecek diye düşünmem, ki kardeşim sosyal bir kadındır, yeri gelir ben derim planlarını erteleme, konser, tiyatro veya arkadaşlarıyla etkinliklere kendim yollarım çünkü çalışan insanın haftada bir kendine ayırmak istediği zamanı olmalı, aileden, anne baba, kardeşten ayrı bir zaman, ki kardeşimi senede bir sefer görebiliyorum zira o çalışıyor ben de her an yaşadığı şehire gidemiyorum.
Siz zaten annenize gidince görüşüyorsunuz, kardeşiniz de ara sıra da olsa size geliyormuş, haftada 1'de arkadaşıyla vakit geçirmesi çok doğal, ayrıca kendi kendinize tavır almak yerine kardeşinizle konuşup ablacım bir hafta iznini birlikte değerlendirelim seni özledim dediniz mi hiç?
Siz aklınızda bir şeye hükmetmişsiniz kardeşinizle konuşma gereği bile duymadan hükmettiğinizi uygulamaya geçirmek istiyorsunuz, kardeşiniz size soğuk davransa, imalarda bulunsa veya tavır yapsa anlarım ama kızın sizin düşüncelerinizden haberi dahi yok.